dimarts, 31 d’octubre del 2006

L'home del temps

Per no parlar de política i del video ploricó del Boadella, que és pensaven aquesta "gente".... em posaré amb els homes del temps, que ja ho vaig dir en un altre post, que em posen molt nerviós! D' acord, som a les portes de la castanyada, si vaig en màniga curta i suo, d'acord que no fot fred, però per aixó ha de sortir el Mauri donant l' informació a fora el plató enmig del bosc! i tot perquè? perque la colla que mirem el telenotícies sàpiguem la diferència entre sol i núvol?, com si fos el barrio sesamo...quan plou apa, cap a fora hi falta gent i ja tens al Molina amb el "canguro" sota la pluja, i d' aqui dos dies (que el temps esta boig) ja tindrem la primera nevada i tots amb l'anorak cap als pirineus... i jo em pregunto, és realment necessàri? Quants "cuartus" es gasta l'ens públic per fer més boniques les prediccions?...perquè estan el mateix temps, una setmana de tardor o primavera, amb temps canviants que hi ha informació, que al pic de l' estiu quan fins i tot el meu hamster endevinaria la predicció?
I no em vull extendre més, em guardo l' opció d' escriure un post sobre els que envien la collonada de foto de l'arc de sant martí quan plou i fa sol! però aixó serà un altre dia, avui toca reflexió i creuar els dits a veure si lin fotem un sac al Chelsea! que al pare del Hayden li va anar bé, aixó de ternir els dits creuats,i va fer caure el Rossi (gairebé ploro collons!)

dilluns, 30 d’octubre del 2006

Putus bancs!

Si hi hagués un candidat a les eleccions al parlament, que es comprometés ha posar fre als bancs, (que ingenu oi? :) segur que tindria el meu vot i el de molta més gent (majoria absoluta) i segur que no necessitaria estratègies electorals tant imaginatives, el sol missatge ja seria prou contundent.

Em fot molta ràbia que jo hagi de demanar específicament no rebre extractes del meu compteper correu ordinari, que ja m’ho miraré per internet, per que si no em cobren comissió, i ells es gastin una quantitat inmensa de calés per intentar col.locar-me algun pla de pensió, o bé els punts de la tarja visa, en un paper gruixut a tot color i per correu! Perquè no em treuen les comissions de quan utilitzo els caixers de la seva pròpia xarxa però que són d’unaltra entitat? Si vull un cony de cafetera ja me la compraré!Quina colla!

Bé sort que demà tenim que reflexionar sobre altres coses, que ja ho diuen a veure qui estima el país, que si som com som, que si és bo per catalunya, que si menys paraules, no a tot però sosteniblement….potser em dedicaré a treballar i a esperar que facin House i passaré de reflexionar!

divendres, 27 d’octubre del 2006

L'home del CAT

Igual és unaltre campanya encoberta d' alguna agència publicitària, però tot i així a banda d'estar-hi d'acord, m'ha agradat molt. Aquí tenim el nou heroi de Catalunya, l'home del cat:




Diuen que n'ha col.locat 8.000 en una nit (aixó sembla el conte del sastre valent..)

dimecres, 25 d’octubre del 2006

Accidents aèris

Porto un dia força estrany, suposo que tenir més feina de la que pots fer ajuda força a estar atabalat, però tampoc no estaria segur que és aixó.
Aquesta nit m'he despertat abans d'hora amb uns somnis d'aquells tant estranys, que fan por i que et despertes amb l'angunia el cos i certa oloreta d' haver suat, i no precisament fent exercicis amb qui dorm tranquil.lament al teu costat.
Al matí, només començar la feina, bronca per coses que no són culpa meva, però és igual te l'endinyes igual i a callar!
I després la "guinda" del pastís, escoltant "el món a Rac1" han passat un reportatge amb gravacions de caixes negres d'avions que han tingut un accident i la veritat és que et queda el cos amb una sensació agredolça, no recordo exactament que deien però si que recordo com ningú cridava, no recordo haver sentit pànic, evidentment "merda, merda, que ens la fotem" i coses així si, però la fredor amb que els pilots i tripulació aguanten fins que el desenllaç és del tot inevitable m'ha deixat força estorat, part d'aquestes arxius es poden consultar en el següent enllaç: www.airdisaster.com no crec que jo passi massa a visitar-lo, no m'agrada gens volar i només falta tenir un excès d'informació!

dilluns, 23 d’octubre del 2006

Schumi, ha anat d' un pèl!



Tant li fa no haver guanyat, la cursa d' ahir que és la del comiat de Michael Shumacher, de ben segur la recordarem molts dels que sobrevivim any rere any als comentaris fantàstics i canvis sobtats del "mestre" Rosés i companyia, i que ja en vaig parlar en el meu post "De F1 i cagades", que també és part de la gràcia de seguir el mundial amb "la nostra".

Tot i així, l' actitud de Shumi ha estat pròpia d'un que comença i no d' un que plega i m'ha fet recordar, especialment en l'avançament a Fisico quan va rebentar la roda, als meus admirats "Joe Bar Team" i com a mínim a casa ens va fer gaudir i aixecar-nos de la cadira, mil vegades més que no el barça! (d'això no en tinc ganes de parlar).

També m'ha agradat veure que no estem sols, i que també hi ha més gent que juga el que nosaltres amb els barbarismes, que tot i que no passa res, com a mínim si treballes a la TV3 hauries de vigilar, que et paguen! veure "totxanes, totxos i maons" on en Joan Josep Isern segueix el tema del Sebastià Roca, tot i que es deixa el que ens agrada més a casa i que és:

- Els "ingeniers" han treballat tota la nit...

Tot i així, esperarem pacientment a que el març vinent, el què en diue el circ de la f1, torni a rodar per els circuits, i perquè no a esperar sentir les mateixes "paraulotes" mentre el lingüista de TV3 no es dediqui a seguir el mundia!


Forza Ferrari!

dijous, 19 d’octubre del 2006

Caprici


dimarts, 17 d’octubre del 2006

En català..digui?

Acabo de rebre una trucada d'una empresa de missatgeria (MRW per no dir marques). Una trucada molt cordial, curta 37" suficients per quedar d'acord en que tinc que passar a recollir un paquet que tenen per a mi. Cap problema, si la noia del telèfon semblava simpàtica i tot! però fins al final de la conversa no ha utilitzat el català en cap moment, tot i que ja ho he fet en tot moment, i ha acabat amb un "d'acord, adèu" amb un accent que ja el voldria algun dels candidats a presidir la Generalitat.
Però aixó m'ha fet pensar, si la noia sap parlar català, per que no l'utilitza quan un client se li dirigeix en aquesta llengua? són ordres de l'empresa, és ella que no vol o se sent més còmode utilitzant la llengua castellana, o ho fa expressament ja que detecta que jo també ho faig però amb la llengua contrària?
I tot i que no estic massa a favor d' una confrontació de llengües, si que ho estic a que se m'atengui en català, especialment una empresa de serveis. El que esta clar és que jo seguiré utilitzant la meua llengua, especialment si sóc el client i m'atenen en castellà!

dilluns, 16 d’octubre del 2006

En campanya!

Parlem de política? El cert és que de moment aquesta convocatòria d’ eleccions se m’esta posant costa a munt. I el que passa és que no em sento còmode amb cap de les candidatures, fins aquestes eleccions, sempre havia votat el mateix, ERC, i mai no m’ havia causat cap problema, de llarg era l’ opció que més m’omplia i que més s’adeia als meus sentiments. Tot i que si penso en passat, jo sóc un dels que va votar el tàndem Colom-Rahola! fos a fer ara no se jo si … però és igual el problema és ara, és el present o millor dit el futur inmediat.

Doncs si, aquest cop no ser que fer, i no és que el projecte republicà no em segueixi engrescat igual, que més o menys segueim tenint el mateix percentatge d’encontre. Tampoc és que Carod m’agradi molt menys que abans, una mica si però encara li faria confiança. El que jo no vull però, es que el Montilla sigui president. És així de clar, i no només per una raó sino per un compèndi de raons, que són igual de vàlides, que les que utilitza qualsevol altre per voler que en sigui. Doncs jo no vull, i aquí comença el meu problema. I si el meu vot a ERC fa president el Montilla en una reedició del Tinell? Òstia tu, aixó em deixaria força fotut, fa quatre dies ens foten la patada i ara ens tornarem a fer petonets? Si ja se que la política és una mica aixó però….

Ara bé quina és l’altre opció. Mas president? Tampoc m’agrada, tot i que he de reconèixer que la prefereixo a la del Montilla, tot i que el Mas per mi és el prototipus del que no m’agrada del tarannà català, però també haig de reconèixer que em sento més identificat amb aquest tarannà, que alhora em fot a mil, que no amb un presidenciable que davant el partit de les seleccions catalanes es capaç de dir que no vol barrejar política i esport!

M'estic adonant que la política que em farà decantar serà més la dels símbols, que no la de les promeses de coses i més coses que després no es podran dur a terme perquè la cagadeta de nou estatut que tenim, doncs no dona per arribar a final de mes!

Quina manera de començar la setmana no? Però ves les coses són com són i d’aquí a l’ú de novembre, queden força punts per decidir…(que encara no he vist el video del confidencial…)

divendres, 13 d’octubre del 2006

El dia dels videos!

Sembla que s'ha desfermat la fal.lera dels videos, amb la propaganda de la venta del you tube per quatre xavos!

Mentre esperem poder veure amb que se'ls gasten els convergents amb el seu milió de DVD's, podem entretenir-nos amb el dur treball de ser mascota a eurodisney, que ja se sap que dins aquestes disfresses, hi fa molta calor i tots tenim un cor a dins....

enllaçat al blog de Kahlo així també hi podeu fer una ullada.

dimecres, 11 d’octubre del 2006

Seaweed

Petit tribut a un grup que ja no esta en actiu però que encara m'encanta, especialment quan condueixo...

loosing skin

steadfast shrine (acustic)

kid candy

one out of four

squint

bill

gràcies a zombiesaredudes per col.locar aquesta mica de material a la xarxa, tot i que només deixi enllaçar els videos.

dilluns, 9 d’octubre del 2006

Dilluns, putu o no?

dilluns, una nova setmana i un matí de bojos. Caldria que més d'un no descanses tant el cap de setmana perque llavors hi ha les dues opcions:

A.-Els que estan molt descansats i amb ganes de fer moltes coses i per tant que toquen els collons tant com poden.

B.- Els que de tant descansats que estan que encara no s'han adonat que el cap de setmana ja ha acabat! i aquests...aquests encara els toquen més els collons, perquè a part de tocar-te'ls a tu, es toquen els seus!

Però ja se sap no, demà sera dimarts i ja haurem agafat el ritme, tot i que avui ja m'han dit tres o quatre allò de: "però aquesta setmana que es tant curta..." clar, aixó sempre que facis pont, perquè si no de què?

Bé, tampoc no podriem marxar sense parlar del cap de setmana de F1, de Catalunya, d'Euskadi, i d' España... a tots no els hi ha anat igual de bé oi?
A mi personalment un empat, he perdut a F1 (sóc de ferrari, jo) Catalunya ha empatat (a mi ja m'esta bé) i Aporellos han perdut (perfecte, jo anava amb Suècia).

Així doncs no ens queixarem de tot plegat i mirarem d' anar fent aquesta setmana que de moment sembla que comença una mica complicadeta, ja veurem.

divendres, 6 d’octubre del 2006

Seleccions esportives catalanes

Tot i que sobre aquest tema no he sigut mai cap defensor a mort, i independentment si m'agrada o no l'anunci, el que de veritat em rebenta és que un jutge retiri l' anunci, no per que surtin nens i nenes, que aixó é l'excusa, si no per que tota aquesta patuleia que diuen que estan perseguits, i que cal parlar castellà que si no és una llengua que té els dies comptats, els fot ràbia aquest missatge.

Doncs vet aquí el video de l'anunci, i si pica, doncs a rascar! bé que em rasco jo quan em moc per el carrer i només sento com xerra aquesta colla, que per parlar malament fins i tot parlen malament l' espanyol!.

dijous, 5 d’octubre del 2006

Si hagues fet calor....


...probablement m'hauria passat el que li passa al protagonista de un dia de furia! Ahir la tarda, vaig plegar una hora abans del normal per poder arribar d'hora a casa i vaig arribar 15 minuts abans del normal! 35 minuts de cotxe per recòrrer 10 Km! i tot perquè? perque els que es dediquen a l'obra pública organitzen amb el cul i decideixen de tallar les carreteres a les hores d'entrada i sortida tipíques...i va i em toca a mi.

Qualsevol que hagi vist la pel.licula i es troba en una situació semblant, és impossible que no pensi i valori la satisfacció que ha de produïr la destrucció total d'un supermercat (evidentment no per al responsable del super, clar). Òstia tu quines ganes de desfogar-te que agafen...i l' unic que pots fer és fer cara de pomes agres dins el cotxe, i esperar i callar que els operaris que fan de guardia urbans no en tenen la culpa, tot i que alla posats al mig són un blanc massa temptador... però jo no sóc el Michael Douglas ni aixó és un plató de cinema.

dimecres, 4 d’octubre del 2006

Oportunitats.

Aquest és el nick d'una blocaire amb la que vaig començar a enganxar-me a aquest tema. Pensant-ho bé, és el primer bloc d'algú que no conec que segueixo de forma habitual.

És força interessant veure com reflexions que a vegades fas tu coincideixen, no sempre clar!, amb les reflexions que escriu algú a internet.

Doncs, per ser el primer, un reconeixement desde aquest raconet.

dimarts, 3 d’octubre del 2006

Qui és qui a la xarxa?

Els fets de la cadira del ZP, m'ha fet pensar una mica més si cal en el tema de les identitats a internet.



Aquest video, tot i que d'entrada ja se sabia que no era cert, si no una bon muntatge fet per uns amics amb ganes de fer publicitat sobre un bon propòsit. Ara resulta ser que no, que és una empresa publicitària, que al final el que aconseguirà serà sortir a tots els mitjans amb la seva pròpia publicitat, i segurament del tema del mileni, ningú s'enrecordarà (segur que si es fes una enquesta els resultats sobre l'ignorància del tema serien altíssims, jo el primer.)

Doncs aquest fet a mi m'emprenya, tots conèixem casos de suplantacions d'identitat, de duplicitats, etc... entre persones com jo o tu. La base d'internet, són els nicks i els passwords, es necessiten per tot i per arreu, aixó sols ja fa que amaguem la realitat. Però aixó ens portarà a pensar sempre, que quan alguna cosa tingui massa ressó, necesàriament deixarà de ser "amateur" i sempre planarà el dubte sobre quina empresa o quina persona ha posat els recursos necessaris per tal de que la producció en qüestió sembli suficientment casolana. I aixó fa que part de l'encant de blogs, planes personals, videos penjats a Youtube, etc... perdin part de l'encant, o no. Quin sap?

I llavors després de tot això recordo la Mireia i la problematica dels darrers dies, i ... encara s'afegeix més llenya al foc! tot i que el que més m'agrada de la Mireia són les seves calcetes...o seràn del Toni?

dilluns, 2 d’octubre del 2006

De F1 i cagades!

Aquest cap de setmana, a 45" (un món) d'acabar els entrenaments, Francesc Rosés, vaticinava que el shumi no podria passar el tall dels entrenaments, cridant com un boig. I no només va passar el tall, si no que el mateix Rosés, va tornar a dir (Cridant, clar, perque així sembla més emocionant) que el Micahel havia fet una volta magistral! Quins collons.

Llavors si el vas seguint vas veient com els companys sempre l' han d'anar corregint, i que dona les notícies més d'una volta tard, o crea teories extranyes i/o conspiratòries. Aquesta és unaltre cosa que em fot a mil! A vegades no se si és que té un contracte blindat o es que és part de l' espectacle!

En el que no falla mai, és quan enfoquen la dona d'algun dels pilots, llavors al segon salta i diu el nom i cognoms, en aixó cal reconèixer el merit, éstot un crack!

Clar que l'alternativa de T5 amb el psicofan de l' Alonso, tampoc és que sigui cap solució!

Bé ja m'he quedat més a gust! sempre dic, "ara mateix escric una carta al director!" i no ho he fet mai, però ara, tinc el blog i com a mínim em puc desfogar! quina tranquilitat tu.