divendres, 21 de novembre del 2008

Recepta: Arròs de tardor



Bon cap de setmana...

Edició; per als comentaris cal posar-ho en pantalla completa

dijous, 20 de novembre del 2008

premonicions...

hi creieu?

sou com el nen aquell que veia morts a tot arreu quan feia fred?

jo, la veritat no massa, però després del post anterior, una mica polèmic..hi ha cert empat entre opinions, avui arribo a casa i el gran em diu:

"a l'escola m'han dit que hauríem de portar l'esmorzar en una carmanyola"

sort que avui estava content...

dimarts, 18 de novembre del 2008

Hippies...val, però sense arribar a ser tontos!

Avui anant a treballar sento a la radio, que a Badalona algú ha tingut una gran idea...entregar 1.500 carmanyoles als nens i nenes (que això té pinta de ser de la colla del Saura) per a que portin els entrepans i així evitarem el consum de paper d'alumini...

I jo pregunto: Heu vist mai com porten la cartera la mainada quan va a l'escola, o els mes joves, recordeu com ho feieu, i com si calia que volès, volava o anava per terra, o cap per avall...

I llavors què? imagineu un entrepà sense el sosteniment del paper de plata (sempre n'he dit així jo)? com acabarà el pernil dolç i les llesques per dins la carmanyola? tot obert, esparracat penjim penjam...molta mengera no farà no...i un cop acabat l'esmorzar, què n'han de fer de la carmanyola mentre juguen a futbol, a la peste alta o a tocar-se el cul?

Algú ha pensat en els nens? o és que hi havia un estoc de carmanyoles que calia col.locar?

I llavors diran que els nanos no ens prenen seriosament...a mi, a vegades no m'extranya gens!

dilluns, 17 de novembre del 2008

Atabalamenta.

necessito relaxar-me...

divendres, 14 de novembre del 2008

zapping

- un accident de moto
- un accident de cotxe
- un jugador de bàsquet que s'esmorra i s'hi deixa les dents..

ja no se quines imatges han seguit, al zona zapping d'avui, la veritat no m'interessa i molt menys em fa riure veure com la gent se la fot i no és en les típiques i tòpiques "caigudetes" dels videos familiars.

Tot i que m'agraden els programes de zapping no entenc aquesta obsessió de riure'ns dels altres quan es fan mal, especialmet els professionals. Us imagineu caure a la feina i que a sobre us filmin i se n'enfotin...

dijous, 13 de novembre del 2008

metàfora.

I vaig agafar una ceba, picada petita i la vaig enrossir a la paella, mentre al forn es pre-cuinava una làmina de pasta brisa en un motlle. Després trossejar un pebrot verd i un vermell i a la paella, després una albergínia i també, a trossets i a sofregir, uns xampis a làmines i acabant unes gambes.
Tot plegat, i segons la recepta, es col.locava dins el motlle, es posava una mica de formatge per sobre i cap dins el forn a acabar-se de fer.
Finalment, per al meu gust, va quedar massa oliosa i aquest tall ja no venia de gust.

I és que les coses no sempre surten com hom planeja!

dimecres, 12 de novembre del 2008

Relats Conjunts: Àngels.

Fragment de LA MADONNA SISTINA Rafael 1513-1514

- mmm...d'acord que som àngels, i que se suposa que som asexuats i tot això, però si li dic al Miquel si vol provar això que fan aquests d'aqui dalt? s'hi avindria? ... quins dubtes i quines ganes!

- collons amb el Gabriel, podria proposar-me de provar això que fan aquests d'aqui dalt! com no digui res, ja ens veig així per tota l'eternitat!...només mirant!

dilluns, 10 de novembre del 2008

Perdó que hi seu algú?

Diuen que quan hem d'educar als nens, els hem d'ensenyar a deixar les cadires a la gent gran, als que estan lesionats, a les dones embarassades...a partir d'ara també els haurem de explicar que si se'ls acosta algú que els acaba convencent que són la vuitena potència, o meravella o no se què, de la seva escala (encara que siguin set) doncs llavors també els haurem de deixar seure.

Tenint en compte que més de 1.000 persones van directes a l'atur diàriament...que les multinacionals acabaràn fent el que volen, i que al final els bancs tindràn tot el diner públic que hauria d'anar per a la gent necessitada, no se quines propostes per refundar el capitalisme pot fer aquest ZP...a mi m'esta recordant aquell del bigoti, les grenyes i el ribera del duero quan volia anar a fer fotos allà per les Açores!

Potser haurem d'anar treient les cassoles...o el mall!

divendres, 7 de novembre del 2008

La cuina de l'àvia...

ja fa un temps que ja no cola anar a celebrar el propi aniversari a casa la mama...especialment quan la família sap que t'agrada cuinar, així doncs aquest cap de setmana em tocarà (de molt bon grat) cuinar per colla, i evidentment, ja fa uns dies que vaig pensant allò de "que faré que quedi bé, que no sigui molt típic i que no porti molta feina!". Aquí entren els blocs de cuina, que n'hi ha un munt i un munt de bons, així com llibres de receptes, etc...tot i que darrerament em disperso fàcilment i no he mirat massa!

Però el que vull fer notar, és que en els últims temps quan volen vendre'ns un plat, un producte, qualsevol cosa relacionada amb la cuina, i que no és rotllo Adrià, o sigui, esferificacions, deconstruccions, buits, bla bla bla..(estic segur que el Ferràn fot una truita de patata boníssima també), doncs això van i me li foten "com el de la teva àvia"... i jo em pregunto, no hi ha àvies que no saben cuinar, o en passen? cap àvia fa servir sopa de sobre? cap àvia fa canelons de totxana? a cap àvia se li talla l'all i oli?

Jo la veritat, de l'àvia que recordo més, tampoc destaca per ser una gran cuinera! i no passa res...

Jo espero que un dia, algú pensant en mi..digui guaita, com l' arrós de l'avi!

Bon cap de setmana...

dimecres, 5 de novembre del 2008

Avui anàlisi electoral...o no

Finalment ja ha passat, primer va perdre la dona i ara ha perdut el soldat. Negres juguen i guanyen!

La veritat és que jo penso que dels dos era el mal pitjor, però no puc entendre aquest fervor demòcrata que corre per els polítics i els tertulians de la radio. M'ha agradat sentir que en el nostre marc polític, Obama estaria a la dreta de Convergència...no entenc aquesta fal.lera de forrar-se la carpeta dels nostres "liders" amb la foto del l' Obama..jo segueixo preferint l'opció de la Samantha Fox...

Mas, diu que si els demòcrates guanyen a la 3ª ara els toca a ells, l' Iceta parla en plural quan parla de la victòria demòcrata, d' Obama en diuen messiànic...el Saura igual ni sap que hi ha hagut eleccions a cal etern enemic americà, evidentment Montilla va al seu rotllo...

I jo que voleu que us digui, encara espero que surti el ZP dient que Barack ha guanyat per algun consell que ell li ha donat...com que és el president de la no se quina potència econòmica!

Ara, m'agradaria que com va sortir el malbaratament del tunnig del A8 del President del Parlament, surtin els costos de taxis, dietes i hotels (segurament econòmics) on ha anat tota la quantitat de gent del país a cobrir les eleccions amb diners públics en temps de crisi...de debò cal enviar-hi al Cuní? I perquè no han enviat al Tomàs Molina...oi que l'envien al carrer quan plou...entre les eleccions i el seguiment de tots els catalans a la NBA tela marinera!

De debò que no entenc que n'esperem de tot plegat...això sí, mentre ens bombardegen amb això ningú parla de crisi, ni dels pressupostos paupèrrims que tot just acaben de sortir del parlament, ni de res que no els interessi...

Només falta que el barça segueixi guanyant i tot ratllarà la perfecció. Bé donant per bo la merdeta de partit d'ahir!

diumenge, 2 de novembre del 2008

Instruccions...al moble i a la cuina!

-"agafem un carro?"

-"no, total, tampoc hem vingut a res no?"

Aquesta conversa la vaig sentir a un grup de 8 persones entrant a l' Ikea dissabte a les 10:15...evidentment, jo, que ja hi anava sense ganes se'm van posar els pèls de punta! No puc entendre com hi ha gent que va a passejar en un lloc d'aquests, fer cua, mirar els mobles de sempre (Ikea no canvia!). Com es troba a faltar un mall quan es necessita!

A mi si em voleu posar nerviós, poseu-me dins l'Ikea...però necessitàvem una llitera!

Sort que després ens varem relaxar fent panellets amb el gran i intentant que el petit no trinxes tot el que se li posava al davant al crit de "boleta, boleta!"

I clar hem seguit les instruccions de la recepta fil per randa per fer els panellets i evidentment per muntar la llitera!

I finalment el gran aquest any ha fet tots els de coco ell sol...els de codony han quedat una mica xafats...i els de pinyons com sempre, uns millors i els altre pitjor. Però boníssims!

Post Post: S'ha de felicitar Hamilton...(quin rotllo a això de l'esportivitat), però el cor segueix sent vermell! L'any que ve!