diumenge, 20 de juny del 2010

estiu 2010

Segurament, si mirem un any enrera (i probablement cada any des de que hi ha bloc) en alguna entrada criticaré, copejaré o senzillament em cagaré en l'anunci d'estrella i la seva cançoneta de l'estiu...no ho puc evitar, aquestes campanyes em carreguen.

Però aquest any no! aquest any no criticaré l'anunci d'estrella (si de cas criticaria a l'idiota que va a jugar a pales en comptes de seguir baixant aquella esquena), el que si criticaré per que em posa de mala llet cada cop que l'emeten és el de San Miguel, amb el Reina fen fer l'idiota una pila d'anglesos a les grades del camp...hi ha algun anunci pitjor? a mi, senzillament em treu totes les ganes de beure cervesa d'aquesta marca!

Crec, que algú, tindria moltes oportunitats en el departament de màrqueting d'aquesta empresa.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Amic meu, no puc estar més d'acord amb tu. Bé, no tinc res contra els anuncis d'Estrella, les cançonetes s'enganxen i és la marca que consumeixo preferentment. Però contra San Miguel tinc tot el que vulguis. Totes les seves campanyes publicitàries em foten de mala llet i vaig prometre que no consumiria aquesta marca només per això. La publicitat es fa per donar a conèixer el producte i augmentar les vendes, oi? Doncs tenen un problema si amb les seves merdes d'anuncis aconsegueixen l'efecte contrari, em sembla a mi...

Joana ha dit...

Clint,
Has fet el post un pèl tard...Aquest "algú" ja té feina :)
però mai se sap. I jo que encara no l'he vist aquest anunci :(

El veí de dalt ha dit...

Però tu li estàs mirant l'esquena a aquell bé de déu?

Robertinhos ha dit...

Gràcies Clint per les teves paraules...per cert, també estàs en el sector?

A mi no m'agrada l'anunci d'estrella d'aquest any i m'agrada l'anunci de San Miguel. Penso que els anuncis tenen que esmentar a percepcions (a qui Estrella ho clava), però com anunci de birres m'agradava aquell dels espanyols que canvien el terrunyo amb els caribenys i que quan a la platja paradisiaca no troben la seva birra, es deprimeixen. La percepció dels petits plaers que fan de la vida un paradís...genial!

Vaig a casa del Veí a vendre-li un xampú...

Rita ha dit...

A mi és que no m'agrada massa la cervesa... ;-)
Petonets!!!