dijous, 29 d’abril del 2010

Somnis

El camp era a rebentar, tot era llum i color, mosaics, semblava ben bé la feria, la gent envoltava la "cantaora" amb el seu vestit nou.

A la tele, es veia un reportatge on sortien tres personatges famosos presentant una mena de reality show on hi admetien fins i tot a dibuixos animats...

Just en el moment que cridaven GOOOOOLLLLLLLLLL, ell va tancar els ulls i es va deixar anar cridava també i quan va tornar a veure-hi, ella li va demanar que li fes una fotografía. Era a res de tocar la glòria.

Però va arribar l'altre, amb aquella manera de dir les coses, a la cara i li va dir "deixa de somiar tot s'ha acabat, han guanyat ells".

I era allí tot sol, potser sí que havia estat somiant. Ells havien guanyat però no tot s'ha acabat, la part bona dels somnis és que un cop et lleves pots tornar a dormir i continuar somiant, hi haurà més competicions i segur que tornarem a ser allí per intentar aconseguir-les.


dimecres, 28 d’abril del 2010

Aquest vespre...

Han promès deixar-s'hi la pell. Jo no seré tant agosarat però suposo que la veu si que quedarà una mica al camp...

Tinc ganes del ritual, plegar d'hora, cagar-me en el trànsit, la gerra de cervesa, l'entrepà de truita i la victòria. Sí, definitivament en tinc moltes ganes...

dimarts, 20 d’abril del 2010

Relats Conjunts: El Drac del parc Güell


- Guaita què maco que m'ha quedat, va dir en Wim
- Però com és que ja no tatues porcs?
- Manca de risc, és molt més complicat tatuar un drac com Déu mana!
- Estàs fatal xaval...

dilluns, 19 d’abril del 2010

Mediocres

mediocre: adj, D'una qualitat mitjana, d'un escàs valor o mèrit.

Aquesta és la definició que dona el diccionari de l'enciclopèdia catalana. I aquesta és la meva definició per al derby de dissabte. No trauré cap mèrit a la feina de l'español, ells van aconseguir el que volien, que el Barça no guanyés. Perfecte. Però jo em pensava que la gràcia de l'esport era sortir a guanyar, i per molt que m'ho vulguin fer creure, sortir a destruir, a anul.lar el contrari i si sona la flauta ja farem algun gol, això no és sortir a guanyar.

Això sí, Pochetino com a mínim ha après alguna cosa, i és que el xandall millor que el deixi per als entrenaments...i la gorra, també!

Per nosaltres són dos punts, per ells salvar la temporada...ara toca l' Inter!

dijous, 15 d’abril del 2010

El derby

Sembla que el Barça ho té una mica menys negre...
(val...brometa fàcil)

dimecres, 14 d’abril del 2010

Fer-se grans dignament

divendres, 9 d’abril del 2010

Dimòni

I així mentre comptava els minuts per que ella es trobés amb ell, Satanàs va notar com li anaven creixent les banyes.

dijous, 8 d’abril del 2010

Saloufest...

busca les diferències...









jo no acabo d'entendre com és que l' Oktoberfest i els San Fermins són considerats festes culturals i que una colla de universitaris en edat de fer el ximple puguin arribar a treure no se quin certificat de turisme familiar a un poble que organitza un event d'aquest tipus...deu ser que les famílies no van a Munich ni a Pamplona de vacances, o que la cervesa no puja igual, sí deu ser això.

Però la veritat, si remiro les fotos per exemple d'aquest àlbum, a mi em venen ganes de tenir uns quants anys menys!

Segurament amb una bona organització per Salou acaba sent un èxit per al poble. Però clar, amb les ganes de prohibir que corren per aquest país, doncs tampoc és tant estrany oi?

dimecres, 7 d’abril del 2010

Un pas més...però quin pas!

Ho haveu vist!!!!!!!!!........evidentment em vaig quedar curt ahir, perdoneu que no cridi, però és que estic afònic!

Això sí, la seguretat al camp nou em va impedir entrar el mall, si no li hauria fotut un bon cop al Dr. Corbella i la seva Sra. quan van aparèixer per allà...no es pot tenir tot!

dimarts, 6 d’abril del 2010

Avui pot ser un gran dia...

podria mentir, podria dir que em refereixo a alguna cosa profunda...però no, evidentment em refereixo al partit d'aquest vespre!