dimarts, 30 de gener del 2007

El Meme Marranu!

(saltant-me la tradició d'un post al dia, i aprofitant l'escalf del meme que m'ha passat la Duschgel, he decidit postejar el meu ara que feina feta no fa mal.
Així doncs aquí el teniu)


El cas del virus "Candela"

Era dins la dutxa quan va sonar el telèfon..
-Casumdenaputamerda!
Deixant tot el terra fet una merda em vaig despenjar:
-Digui? Clint a l'aparell.
-Hola Clint, hauries d'anar al moll, hi ha una alarma per un retrovirus sexual perillós anomenat "Candela". Hauries d'estar rebent un fax de les víctimes conegudes fins al moment.

Efectivament del fax sortia un paper amb unes lletres escrites amb la rapidesa que només causa el pànic per una situació descontrolada.Vaig veure que la cosa no tenia bona pinta, la progressió d'afectats era immensa i tots eren dins el creuer de luxe "Catosferum".

Així doncs em vaig vestir, vaig agafar la magnum (que sóc el Clint!) i vaig volar sobre la meva V-Rod cap al port. El vaixell era immens a saber quants blocaires hi hauria dins. Allí esperant-me el cap de l'unitat sobre virus i malalties xungues dels mossos d'esquadra, que em va dir:

-Quin marrón tiu, no se que passa però tots els del vaixell estan com bojos, tot el dia fotent-li sense parar, jo de tu començaria amb la mestressa, és a la cambra presidencial.

Dit i fet, vaig fer-hi cap, em va obrir la criada i vaig quedar impressionat, vestia un modelet de criada francesa, negre molt curt amb un davantalet de puntes blanc i una mena de còfia que li donaven un aire...però no vaig tenir més temps perquè em va dir:

- La Senyora el rebrà en dos minuts, "asseyez-vous s'il vous plaît". I si, vaig mirar-la com marxava movent aquell culet que es començava a veure rodó i dur sota aquella faldilla tant curta.

Es va obrir la porta i va aparèixer ella i no se perquè només acostar-se vaig començar a notar el seu magnetisme. Era alta i esvelta, enfundada en una mena de mono de làtex negre amb les solapes blanques i unes botes de tacó alt amb cremallera. Encara no se perquè però cada cop que la mirava tenia la sensació que la seva cara era diferent, com si es reencarnès, si no fos per
els seus llavis carnosos, pintats d' un vermell pujat (l'única cosa de color de tota l'estança).

-Sóc la propietària del vaixell, però pots dir-me Mima.
-Encantat soc Clint,-li vaig atansar la meua tarja de visita- detectiu privat.
-Puc oferir-li res, Clint, un bourbon?

I a partir d'aquí ja no recordo res, vaig obrir els ulls i estava agenollat, ella duia una fusta de muntar i jo li llepava les botes! poc a poc vaig pujar làtex amunt, deixant un petit rastre de saliva sobre la roba que cobria la cuixa.

-Despulla'm- va ordenar

I ho vaig fer, la vaig deixar nua, només amb les botes i la fusta. Em va agafar el cap i em va amorrar al seu entrecuix, feia un olor boníssim, i evidentment estava cuidat d'una forma delicada, vaig passar-hi la mà plana, notava el pols en els llavis que es començaven a inflar. Poc a poc, vaig introduir-hi un dit, l'humitat va facilitar molt els moviments i després el va seguir un segon i un tercer. Notava com la seva respiració anava augmentant, i vaig començar a resseguir-li la vulva amb la punta de la llengua, suaument, tots els racons, llavors vaig atansar-me al seu clitoris i amb la llengua plana vaig jugar-hi, sense deixar de masturbar-la amb els dits.Quan va començar a tensar-se i va apretar el meu cap, vaig obrir la boca i vaig succionar-li amb força mentre ella orgasmejava a crits i fuetejant-me amb la fusta. Estranyament en aquell moment ho vaig trobar del tot eròtic!

No se si va passar molt o poc, o si no va passar, el cert és que vaig sentir que em deia.

-Aixeca't i desapareix de la meva vista!

Ja fora de l'habitació vaig recompondre'm la roba, tenia una erecció descomunal.

Al alçar la vista la vaig veure, asseguda en un racó, amb les cames obertes i una mà dins les calces, hi havia la criada, s'estava masturbant mentre ens espiava.

De sobte va passar, vaig tenir un Déjà vie i aquella còfia blanca em va recordar una corona que jo havia vist abans! m'hi vaig acostar i ella em va somriure, em vaig ajupir i vaig posar-me entre les seves cames. Les meves mans van començar a resseguir-la des de els turmells, poc a poc pujant amunt, mentre els nostres llavis es trobaven, i les nostres llengües barrejaven les salives. Mentre les meves mans pujaven cuixes amunt, ella em va treure la samarreta, i em pessigava els mugrons. Vaig intentar d'apretar-li les natges, però ella em va aturar i va fer que em poses dret. I mentre em descordava els pantalons, va mirar-me des de sota als ulls i amb la veu més dolça que recordo em va dir:

-Je suis française, rapelle toi. Dit això es va empassar tot el meu penis mentre m'acaronava els testicles amb les puntes dels dits. Jo estava apunt, després de l'estona amb la mestressa, tindria problemes per aguantar i li vaig fer un gest, però va seguir succionant més fort, ajudant-se amb la mà fins que va notar que jo estava a punt, i se la va engolir de cop, no en va vessar ni una gota i a mi les cames em feien figa.

Quan vaig recompondre'm, la vaig fer alçar i vaig descordar-li el vestit, que va caure a terra, va quedar en calcetes i sostens, tot degudament negre i li vaig dir:

-m'ensenyes el teu llit.

I amb un somriure, em va guiar agafat de la mà, fins la seva cambra, allí la vaig fer posar de quatre grapes sobre el llit i vaig començar a resseguit-li l'esquena amb els llavis i els dits, vaig treure-li els sostenidors a la primera i vaig llepar-li els pits, ferms, rodons, amb uns mugrons durs i gustosos, vaig seguir avall i vaig treure-li les calcetes, llavors embriagat per un intens olor a perfum de cireres vaig enfonsar-hi la cara, vaig llepar-li l'anus, el tall, vaig resseguir-la
tota amb la llengua amb els dits...i ella cada cop respirava més fort i cada cop estava més mullada, fins que va girar el cap i em va dir:

- Fes-ho a poc a poc i clava't ben endins....

I ho vaig fer, des de darrera, d'un sol cop li vaig clavar tot el membre i vaig començar un suau moviment, després més fort. Llavors ella em va cavalcar i jo li engrapava els pits, fins que va voler tenir-me a sobre, llavors jo li vaig demanar que em parlés en francès i em va
dir a cau d'orella coses que feien que el meu sexe s'infles més encara dins del seu cos, fins que de sobte, es va sentir de fons una música, si, era bossanova i ella va escorres mossegant-se els llavis, mossegant-me els llavis...

-restez ici, ça n'a pas encore terminé...i alçava les natges mentre passava els dits jugant amb el meu pèl púbic.

i jo vaig estirar-me al seu costat, esperant que es recuperes, per continuar gaudint del virus aquell que feia que tots els del vaixell no paressin de fornicar.

Aquest va ser el meu últim cas, després d'això no vaig tornar mai més a terra ferma.

33 comentaris:

Candela ha dit...

jajajajaj el virus Candela s'exten cada cop que feu el memé marranot JAJA

Clint... Ets... increible.

crue ha dit...

Hòsties, Clint,

Estic en estat de xoc. Quan em recuperi, intentaré dir-te alguna cosa intel·ligent.

Duschgel ha dit...

Clint, que bé que t'ha sentat l'escalforeta d'aquest matí!! Hmmmm... No t'ho creuràs, però quan he llegit "hauries d'anar al moll", he entès "hauries d'anar moll", t'ho juro!! I quan he llegit que et vesties, he vist que havia llegit alguna cosa malament :P

Clint ha dit...

Ei Candela, em penso que has creat un monstre! jejejej n'hi ha per tot arreu!

Crue, espero que sigui perquè t'ha agradat ;)

Ei Duschgel, si que m'ha sentat bé el gelat del matí, tot i que m'ha quedat quelcom pendent...

Déjà vie ha dit...

uau m'has deixat en els nuvols ;) M'ha encantat en serio. A veure quan ho repetim, jejeje Una passada en serio i has encertat forces cosetes :P.

Duschgel ha dit...

Què t'ha quedat pendent? Nen, que les neurones no em funcionen bé.

Oriol ha dit...

el clint més marranot, m'encanta. El virus Candela, benvingut a mi....si us plau, no em vacuneu.

Clint ha dit...

Hola Déjà vu! menys mal que t'ha agradat! quina planxa si no....;) a vore a vore quan repetim! (ja em diràs quines coses he encertat eh!)

Duschgel, dona, com que en el teu no has acabat amb mi, doncs...que no se quina cara fas!

Oriol, res de vacunes, espero llegir el teu eh! que ja se jo que el nino ha anat de bolit per vilassar! fer vermuts i no convidar és tant lleig!

Duschgel ha dit...

Jo tampoc sé quina cara faig, però de centrada segur que no, jajaja

Déjà vie ha dit...

jo soc na déjà vie, per aixó eeeh :P. Home pistetes q ja t'havia donat com la bossa nova, "parlo" frances i vas ser molt dolç pro intens alhora.

Clint ha dit...

Ei Déjà vie ja ho he canviat em perdones? si clar les pistes aquestes eren fàcils, em pensava que era més en el que havia fet "imaginariament" jejejeje ptonets!

Clint ha dit...

Duschgel, o hi tornem o ho pregunto al talcomraja, si no el K. que et faci una foto!

Déjà vie ha dit...

et perdono pro...pq ets tu, eh. sisi la roba interior negre tb era un bon encert i algunes cosetes mes pro no voldras q ho desveli tot, no?

El veí de dalt ha dit...

Clint, Mima't i déjà vu per l'arrastre tan deixat, eihn? On dius que està aquest vaixell? He anat al port avui i no l'he sabut veure enlloc! No hauràs salpat amb tot el famellam a dins, bandarra!
PS Uri, em demano una aventura gironina amb tu. Quan l'Alepsi acabi amb mi (quin mal d'o... que duc des def adies) et convido.

Duschgel ha dit...

Una foto vols? És això?

Clint ha dit...

Déjà, d'acord, anirem descobrint més coses poc a poc, que si no al proper meme t'ho encerto tot! jeje

Home veí, encara no em descarregat? aquest jovent! jo encara no m'he recuperat del tot no creguis! ;)

Duschgel, només parlaré davant els meus advocats!

Duschgel ha dit...

Què et passa, Clint? Que no has dormit bé?

Clint ha dit...

Bon dia Dusch..si que he dormit bé, últimament dormo pla, no se perquè però estic reventat.
Lu dels advocats em pensava que feia gràcia, ejem ejem

Duschgel ha dit...

Vale, se m'havia oblidat:

JAJAJAJAJA

Com no has d'estar reventat?? Amb tanta fornicació és natural!!

Per cert: si vols que pengi foto, n'hauràs de penjar una de teva (eròtica, no cal que sigui porno) al teu blog, que a les noies també ens agrada alegrar-nos la vista, jajaja

Puji ha dit...

Collons Clint! No et coneixiem aquesta vessant fetitxista-sado-maso!

Mola MASO!

P.D. Cuñaaaaaaaooo

Candela ha dit...

Bon dia Clint, com va la febre?

Clint ha dit...

Ei Puji, no es poden ensenyar de cop totes les cartes! a més amb aquests que aneu a fer vermuts de nivell (amb navalles!) i no convideu....COP DE MALL!

Ei Candela, nafent! potser després torna a pujar, m'he hagut de pendre una pastilleta a veure si podem treballar una mica, jejeje

Duschgel ha dit...

Ets un covard, jajaja!!

Vale, ja et deixo tranquil :p

Candela ha dit...

Ei Clint, si vols veure un trosset del meu pis (la terrassa) ves a veure el Vilapou (post del dilluns).

http://vilapou.blogspot.com/

Mikel ha dit...

Lo del virus candela sona genial.
Juntament amb cop de mall estan enriquin el nostre vocabulari jejeje

mima ha dit...

mmmm....ostia clint.... quina imatge de mestressa del sado..., ara, la menjada monumental...molt ben descrit...d'allò...ara em toca a mi no?...buffff....

Déjà vie ha dit...

toc toc, passi passi al piset q veura...vosté passi i ja veura!

Clint ha dit...

Duschgel, covard? que m'estas provocant? eh!

Candela, ara passaré a veure si veig calcetes teves esteses....

Mikel, cal ajudar al vocabulari que si no amb la 3ª hora...

Mima, ja era hora! si em penso que et toca a tu...disfruta-ho

Déjà vie, tanco i vinc corrents!

Duschgel ha dit...

Sí, t'estic provocant! Ho repeteixo: si poses una foto eròtica teva al teu blog, jo en poso una de meva al meu. Si no, res de res. Tu mateix!

Clint ha dit...

Ok però a l'altre bloc.

Déjà vie ha dit...

ei ei ei a kin blog??? aixó es diu, com a minim amb els q comparteixes bossanova i ous fregits. ;)

Duschgel ha dit...

Sí, el blog s'ha de dir, si no no hi jugo!!

Clint ha dit...

Déjà és el link es amagat sota el clint marranot