dimarts, 9 de gener del 2007

Meme.

La Txell, m’ha encarregat un meme, el meu primer meme. Suposo que això vol dir que ja sóc una mena de blocaire semi-professional, perquè en la majoria de blocs que segueixo, i tots fa més temps que jo que volteu per aquí, doncs en tots hi he llegit algun meme que altre així que ho considero com una mena de normalització del bloc!

Bé el que em toca és explicar 5 coses de mi que no sapigueu. Sembla fàcil d’entrada, però ja porto una bona estona pensant i no se m’acudeixen més que coses no molt interessants o que no vull explicar ;)

1.- crec positivament que veien el calçat de la gent et pots fer una idea força acurada del tipus de persona que et trobes. Sempre se les sabates que porta la gent del meu costat no ho puc evitar. I darrerament estic el.laborant una teoria que lliga les sabates amb les ulleres de sol (se que pot sonar estrany, però és així…i penso demostrar-ho!)

2.- fins als 13 o 14 anys, em van portar a missa cada diumenge…llavors vaig canviar la missa per el vermut! Tradició que intento conservar a dia d’avui i que transmeto a la canalla..Diumenge vermut! i si pot ser al bar de la plaça millor!

3.- Sóc de mena xafarder (que no cotilla!) i tinc una tendència natural a escoltar les converses alienes i a la critica fàcil i superficial de la gent que em trobo per el carrer.

4.- Un dels primers llibres que recordo que em marquès va ser “El padrino” de Mario Puzzo. Des de llavors, sempre he estat un seguidor de tot el relacionat amb la Mafia, els capos, les famílies. I tot i saber que són delinqüents i tot això, els hi tinc com una mena d’ admiració romàntica que no acabo de saber perquè però que és així! Sempre dins el món de la literatura, el cinema, la tele (qui no ha vist Los Soprano!)…i darrerament el videojoc de la PSP una autèntica obra mestre!

5.- M'encanta mirar pel.licules que ja he vist, especialment si no ho faig expressament, allò que fent zapping te la trobes i t'hi enganxes.

Al final tampoc ha estat tant difícil, encara hauria posat més coses…però tampoc cal oi?

Ara li passo la pilota al Oriol, al Dessmond i al Mikel (que no li barrufen els memes!) per si el volen fer!

8 comentaris:

Oriol ha dit...

sabates-ulleres de sol? , raro, raro, raro. Tinc ganes de veure el teu estudi.
Agrairia que el teu enginy em clarifiqués la diferència entre xafarder i cotilla.
T'agafo el relleu, un plaer fer-lo, m'emprenya més venir a treballar que fer el meme.

Candela ha dit...

Coincideixo en això de la missa!!!

Les converses alienes, a vegades sí, a vegades si parlen molt alt em molesten... Però quan parlen fluix...jijiji és que és interessant....

Txell ha dit...

Demà et passo la foto de les meves sabates i em fas un estudi. A veure que en surt!

Jo també sóc molt cotilla, molt molt molt!

Clint ha dit...

Ei Oriol si que és raro, però és que sóc una mica així de crear teories i veritats d'aquelles absolutes que no serveixen per res! Entre xafarder i cotilla, jo entenc que quan fas el cotilla és més per criticar i xafarder és per curiositat independentment de qui, que, com...

Candela a misa...ara hauries d'anar a confesar-te, què faria el pobre capellà després de sentir els teus pecats...que ens encanten clar! jejejeje

Hola txell, jo te'l faig l'estudi, però no serà vinculant eh! jejeje que ja ho he dit que sóc molt de tirar per el dret! Cotilla o xafardera?

Txell ha dit...

Cotilla i xafardera!

Mikel ha dit...

no em barrufen els memes per tant pasopalabra ;-P

Dessmond ha dit...

Clint,
Acabo de veure el teu comentari al meu blog. Ahir no em rutllava.
He de dir que a mi tampoc m'agrada massa aquesta febre dels memes. Tot i així m'ho rumiaré. Aquest és ben difícil.

Clint ha dit...

Txell així m' agrada!

Mikel i Des, valtros mateixos! ;)