dijous, 29 de març del 2007

Coca de Iogurt. La Recepta

1 Iogurt (serà la mida)
1 mida d'oli
2 mides de sucre
3 mides de farina
3 ous
1 sobre de llevat

Tot ben barrejat en un bol amb baretes o directament al minipimer que ha de quedar sense grumolls, llavors ho aboquem en el motlle untat amb mantega i espolsat de farina i ho posem al forn a 175º aproximadament 45 minutets...tic tac tic tac...es treu el motlle i es deixa refredar.

Fàcil oi? doncs ahir no hi havia manera de recordar-nos de les mides que si eren 3 d'això o 2 ous o la mare que et va parir, així que ho aprofito per fer un post, els que no la coneixien ja tenen la recepte i els altres...cony no es pot tenir tot, ho sento!

Per cert, anava a farcir-lo de melmelada de maduixa...però no se, va haver-hi alguna cosa que no em va semblar adient per als nanos....que l'han de menjar a l'escola!

15 comentaris:

Déjà vie ha dit...

a mi ara la mermelada d maduixa ja no em sembla igual, no, posali qualsevol altre cosa, ves! probare la recepta. ja't dire com ha kdat, jiji.

Candela ha dit...

NYAMMMMM, doncs hagués quedat molt bé farcidet ajjajajaja

Avui sopa de carbassó per dinar!

Puji ha dit...

Nosaltres tenim un forn molt petit i sempre se'ns crema! Hem provat de variar la combinació de temperatura i temps, però encara no ho hem aconseguit. En canvi, curiosament, si la fem preparada de Nestlé, surt de puta mare. Quins collons!

Duschgel ha dit...

Jajajaj, bo això de la melmelada! Jo tampoc sé pas si fer crema de carbassó avui!

Gràcies per la recepta. Nen, jo estava pensant avui justament posar la recepta de les crêpes que faig a casa, que avui me n'he menjat per esmorzar, i em trobo amb el teu post. Que culinaris que estem tots!

Clint ha dit...

Ei Déjà, em penso que no el farcirem, i només li tirarem per sobre "fideus" de coloraines que li agraden al nanu!

Candela, candela, es que no tinc la cassola aquesta de fer la crema! jajaja

Puji, si que té collons si, però si la preparada aquesta surt bona...

Ei Dusch, crema de carbassó...com la de la Candela? jajajaja
Posa la recepta dels crêpes a veure com els fas! és que a mi això de cuinar em va molt ;)

Charlie Hi-Hat ha dit...

Cordons, Clint.
Estic una setmana sense llegir-te i quan torno t'has convertit en cuiner...
Si és que no se't pot deixar sol!

Metamorfosi ha dit...

S'admeten suggeriments per la recepta?... bé jo ho deixo anar i vosaltres mateixos (amb el teu permís, Clint):

Jo només hi poso 1/2 mesura d'oli (queda igual de bona i així és una mica més lleugera pels qui no ens volem engreixar).

A més hi afegeixo la pell ratllada d'una llimona i el seu suc.

Altres experiments que he fet hi que han sortit prou bé:

* la meitat de la farina la poso integral (per a qui vulgui més fibra).
* afegeixo a la massa quan tot ja està ben lligat, nous esmicolades i un parell de pomes grosses tallades a trossets prims.
* un cop cuita i freda, fer-li una capa de xocolata de cobertura

Sí, ja ho sé... sóc llaminera de mena!

Un petó ben dolç Clint!!!

Alepsi ha dit...

Uhm.... igual en faig una aquest cap de setmana! Quina ganaaaa!!! xDDD

Clint ha dit...

Ei Charlie el pastis era per el gran, després vaig preparar les verdures i la carn amb la babycook per al petit...tiu tremola! jajajaja

Ei Metamorfosi, tots els suggeriments estan admesos! la recepta era per la base, amb nous ha d'estar boníssim i poma també en fem i també amb albercocs queda boníssima, i un cop varem barrejar cobertura a la massa...
Els petons sempre han de ser dolços! Muaks

Ei Alepsi! ara que ho dius, potser que n'hagi vist algun de pastisset d'aquests al teu bloc oi? Que aprofiti!

Joana ha dit...

:)
M'has refrescat la memòria ... jo també el faig així.
Em sembla , però, que llegeixes massa Candela! M'equivoco?

Oriol ha dit...

el Clint Culinari? Et veig, amb el davantal, penjant del cinto , el mall, el turmix, el nen dient "el papa està boig, el papa està boig..", escrivint en un tall de paper, el proper blog,sonant el rollings de fons i la tele posada amb els entrenament de la F1. T'hi veig,...posats a posar-hi, posa-hi xocolata.

Clint ha dit...

Joana ;) veus ja et vaig dir que els gustos culinàris coincidiem força! De la Candela, com dels altres em llegeixo tots els posts...els teus també jeje

Oriol, molt bó! m'he fet un fart de riure, però m'encanta cuinar i el nen m'ajuda molt! jajaja ara això dels entrenaments de F1 i les motos, ja cada cop és més complicat!

Duschgel ha dit...

Doncs aquí la recepta bàsica de les crêpes:

2 ous
50 g de farina
mitja cullerada de sucre
1/4 de litre de llet
Canela (jo n'hi poso, vaja!)

(Això es la recepta bàsica del llibre, però després cadascú s'ho adapta segons si vols la massa més o menys espessa, etc., això ja se sap!)

Barrejar-ho tot amb el minipimer. Escalfar la paella, posar-hi una mica de mantequilla i afegir-hi part de la massa. Bé, ja saps, volta i volta que quedi feta. I després la flambejo sempre amb conyac, estan superbones així! El farcit, cosa teva ;P

Bon dia :-)

Clint ha dit...

Ei Dusch, bon dia i moltes gràcies per la recepta.. a veure si en faig aquest cap de setmana! això si als nanus res de conyac!

violette ha dit...

quina il·lusió trobar receptes d'altres veïns!! tant que costa, de vegades, que et diguin els petits secrets culinaris els qui tens més a prop...