dijous, 2 d’agost del 2007

Cervell glaçat!

No us ha passat mai...quan amb una beguda freda, mastegant un gelat o amb un batut no heu pogut evitar anar a sac, compulsivament i xuclar molt fort? de sobte i durant uns segons sembla que les temples et vulguin explotar, talment com si fessin acupuntura en el teu front amb piolets!

Doncs l'altre dia, veient una serie que fan a la 2 (l'UHF per a la gent que ja té una trajectòria...i si es llegeix u, ache, efe!) doncs a un vailet li passava, i de sobte es fot a cridar "cerebro congelado, cerebro congelado"....i em vaig quedar allà plantat davant la tele i partint-me de riure, perquè és d'aquelles coses que et passen, simplement això i que no t'atures a posar-li un nom, tant sols són uns segons de la teva vida i a més de tant en tant.

I trobo que aquests petits detalls estan molt bé i et fan veure que en el fons ens assemblem més del que pensem i més del què potser voldríem, a més a mi en aquest cas em va proporcionar una estona de riure tonto del més plaent!

Nota final: COP DE MALL al que m'ha fet l'entrepà de l'esmorzar...un petit (però no per això menys important) entrepà de salsitxes...Nivell 10 dins els nivells de bocates sempre que es faci amb una mica d'amor...i el meu mini d'avui ha estat perpetrat des de la més profundes de les desídies i això, amics, fa mal...

12 comentaris:

Gatot ha dit...

:DDDD Clint: la darrera vegada que em van servir sense professionalitat a un bar... em va passar com a tu veient l'uatxeefe, em va venir el riure tonto, tonto... i el cambrer encara espera que pagui!

:DDDDDDDDDDDD

Déjà vie ha dit...

jajajajja cop de mal, home!, q amb el menjar d'en clint no s'hi juga!!

Puji ha dit...

Tiu, a mi això del cervell no m'ha passat mai! però si surt a luachefe no deus ser tan friqui.

A la meva dona li piquen les orelles quan menja formatge. Algun cas més per la blogosfera?

Nota final: como está el servicio!

Robertinhos ha dit...

no sé si comentar que la simplesa en que diuen les veritats i expliquen l'entorn els nens, sovint fa que et petis de riure...o bé em solidaritzo amb tu per l'entrepà...collons, que estem parlant d'un entrepà de salsitxes!

Joana ha dit...

Això de menjar compulsivament alguna cosa freda...deu formar part de la malaltia bloggera!!!Ens quedarà el cervell congelat!
Cop de mall als que fan entrepans i no saben ni sucar el pa amb tomata com Déu mana. I mira que una xapata amb tomata i oli d'oliva és un "caprice de Dieux"...

mossèn ha dit...

a mi em fa mal l'entrecuix, malaïts pantalons ...au, fóra !!! ... per fi, lliure !!! ... salut

Gossades ha dit...

I no us ha passat mai, que he menjat tanta quantitat d'alguna cosa freda, per exemple gelat d'aquell de litro. I us ha quedat l'estòmac fred? jajajja. M'he rigut molt. Cerebro frio! Buf Clint! Ja se que em faré avui per sopar!

Clint ha dit...

Gatot! un sinpa! quin nivell! jajaja com diria aquell Que n'aprenguin!

Així Déjà si no em defenses tu qui ho farà!

Puji això del formatge no ho havia sentit mai...estaré pendent que en diuen a la tele, mai se sap!

Ei Robertinhos solidaritzat per l'entrepà! que és moooolt més important! jajaja

Joana i què és això fred que menges compulsivament?
Tu si que m'has entès...n'hi t'explico com estava sucat!

mossèn fora doncs...i el tanga també!

Eps Gossades gelat de litro? quin nivell! jajaja i que dius que soparàs?

Gossades ha dit...

Doncs he sopat un bon entrepà de salsitxes. jaja, ;)

Ulisses ha dit...

Eis a mi m'ha pasat això del "cervell congelat", és molt desgradable.

Un altre cas extrany:
a vegades quan em prenc una aspirina (pot ser ibuprofeno, o qualsevol altre cosa) se'm queda la sensació de que se'm queda atrapada a l'alzada del pulmo a la part dreta del pit. I també fa mal XD Però això només em pasa de tant en tant eh! No cada cop que em medico XD

Petitabruixa ha dit...

Aquests moments són més importants del que ens pensem i, noi, el de l'entrepà hauria de fer-lo amb més carinyo...Ai, com està el servei, noi!

Petonets!

Clint ha dit...

Ei Gossades segur que ha estat fet amb tot l'amor!

Ulisses ja pensava que no li passava a ningú més!
Jo sóc incapaç de tragar pastilles...els gelocatils se'm desfan a la boca!

Ei Petitabruixa si que ho són d' importants i tant! i el servei esta fatal, garantit!