dimecres, 14 de maig del 2008

Recomanacions musicals...

En l'últim més he comprat aquests 3 compactes, dos per casa i un per regalar (tot i que n'he fet allò que se'n diu còpia de seguretat!)



En vaig saber l'existència a can Dani, i la veritat m'agrada tot i ser un pèl lent. Per al meu gust pateix d'un "error" que passa sovint. Si comences l'àlbum amb un tema com 1942, costa molt que la resta no faci baixada! tot i que per escoltar tranquil·lament esta molt bé.



Com més l'escolto més m'agrada, admeto que ja el "2 maletas" em va agradar, les cançons guitarreres tenen un so molt particular, i les lletres són prou estranyes com per fer-se escoltar atentament. També obre el treball amb per mi la millor del disc, tot i que el trobo més rodó en general.


Aquest el vaig regalar al meu germà, i la veritat és que no arriba a out of time, i tampoc proposa res espectacular que justifiqui els 15 anys que no feien res. Potser per això mateix. REM en estat pur, a mi m'agrada.

I apa, fins aquí la crítica músical...si voleu detalls i dades i històries dels músics, no deixeu de passar per ca l'Orbison, que d'això en sap un munt!

6 comentaris:

XeXu ha dit...

M'agraden els teus gustos musicals, has fet una bona tria. No ens hem de quedar només amb Antònia Font, oi?

Striper ha dit...

Unes bones adquisicions musicals a gaudir de ellas.

kpi ha dit...

No mos agrada la mateixa música nin!! els Countri aquests i els REM plis!!!????? ara es clar si a tu t'agraden res a dir segur que no t'agrada la meva darrera adquisició Amy Winehouse i la Conxa Buirka dos estils molt diferents però dues dones d'aquí t'espero...
besadetes fortes aquests dies quasi segur que no em veureu per aquí la feina em porta a los madriles....

Jo Mateixa ha dit...

Ostres molt bona musica, m'agrada, m'agrada!!!!!!

Fes-me memòria si et plau, qui es de la blocesfera que parla sempre de la Núria Feliu?? no t'agrada aquesta o que??

Jajajajajajajajaja

Toy folloso ha dit...

A vegades, també em faig alguna còpia de seguretat de les col.leccions de CD´s. dels amics.
Coses de tenir i no escoltar.
Perque el que si escolto, solo cotitzar-lo als lladregots de les discogràfiques. Un CD. hauria de costar un terme mig entre res i tant.
Gens patxanguera la teva selecció, Clint.

Lula ha dit...

M'encanta en Marc Parrot, i el tenia molt oblidat, mmm, vaig a veure si per la xarxa hi ha alguna còpia de seguretat.

Amb R.E.M., aquesta setmana ets el 2n que els menciona, ja el vaig demanar fa temps, hauré de veure si està sota el meu coixí i no l'he vist.

Besotes

P.S. No sé jo si l'Orbi és massa d'aquesta gent....