dimecres, 22 d’agost de 2012

De Gintònics puristes.

Tota la vida he estat de Ballantine's amb Cola quan he begut combinat. I sempre he discutit amb altres consumidors del mateix quin tipus de whisky era el més adequat, n'he conegut que prenien JB, altres Passport, fins i tot alguns sacrilegs barrejaven Jack Daniel's (aquests cremaran a l'infern). Però mai, mai, ho haviem pres com que fos una moda etc..Hi havia oferta i podies escollir.

Darrerament hi ha hagut un boom amb el Gintònic. I ja està, han sortit els autèntics bebedors de Gintònic a queixar-se. I segurament tindran raó en alguns casos on, l'excés de floritura perpetrada per algun cambrer "viatjat" els hagi obsequiat amb una copa plena d'extres i els clavi una bona picosada, però jo no veig res dolent en que l'oferta de ginebres i tòniques sigui àmplia i a més la diversitat de maridatges sigui un punt a tenir en compte a l'hora de decidir-nos.

Jo m'he apuntat a tastar-ne de diferents, i sincerament hi ha diferència entre uns i altres tot i que no sigui la meva beguda de capçalera, però el trobo ben refrescant després de sopar.

I als puristes de tota la vida, jo els diria que segueixin demanant com sempre, Larios, Giró o el que sigui amb Schweppes..i clar, en got "tubo"! 

És que darrerament fins i tot en les columnes d'opinió dels diaris, els magnífics gurus del país es dediquen a parlar-ne... suposo que és un tema senzill en aquests dies càlids d'estiu.

5 comentaris:

XeXu ha dit...

Jo que sempre havia relacionat el gintònic amb els obrers de la construcció i els pinxos de barri... amb respecte, eh? Però ara resulta que fa guai prendre gintònics. Què hi farem.

Joana ha dit...

El gintònic? de Beefeater, la dels senyors amb gorro de la reina. Xexu, si us plau, quan has vist prendre gintònic als paletes? Si havia una cosa que es prenia al Gimlet al meu poble, era gintònic, el de tota la vida. Això de les ginebres i les tòniques amb diferents gustos...
Clint, el whisky, segons quins? sacrilegi, de barrejar-los i més avui que vinc de tastar uns que són...

gatot ha dit...

jo quan combinava preferia el tornavís clàssic: vodka (n'hi havia poques per triar) i trina de taronja.

I si em desmadrava molt o era la intenció, Cointreau amb pinya.

El gintònic, estic amb la Joana, no havia estat mai de paletes. Un dels seus grans defensor era en Quim Monzó, i d'aqui la seva sordesa. (Per la tònica, no pel gin)

El que solien prendre els paletes, i jo diria que també els paletos era un "raf": el cubata de larios.

I pel que fa al wiskhy, sigui malta o bourbon, sóc de beure'l sense res -ni gel- però aixì sí, amb la copa freda.

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

Unknown ha dit...

徵信
徵信社