dijous, 30 de novembre del 2006

Canvis d' última hora

Comencem malament, i és que no es pot estar al dia, i us diré perquè. Avui ja tenia mig muntat el post i quan venia cap a la feina escoltant les notícies, patapam ho sento i ja està ara no me'n puc estar d'explicar-ho! Però rebobinem:

Avui volia comentar (i em reservo el dret a fer-ho en un futur) el meu punt de vista sobre la polèmica del burru català (no cony aquest no, l' altre), ve és igual, aquest que s'enganxa als cotxes. I el tema dels seus dos creadors i sobretot les mutilacions sofertes per l' animalet per tal de no interferir en la propietat intel.lectual de l'altre, al final vindran els creadors de l'emule a dir que els hi hem fotut el logo!

Doncs bé, ja tenia mig llest el tema, i sento a la radio que el sempre sostenible conseller d'interiooooor nomenarà director de seguretat ciutadana, el sempre magnific Sr. Olmos!
ara pla, que diuen a Girona! És que no puc amb aquest tiu! té una oratòria pitjor que el molt honorable però en canvi té una necessitat de protagonisme fora de lloc. Suposo que és un premi a totes les declaracions fora de lloc que feia, culpant a la gent del embussos, accidents, etc... perquè com que tots sortim a la mateixa hora... que estrany no? que el cap de setmana o les vacances comencin per tots igual...
són les vuit del matí i ja m'estic fotent a mil, quin dia m'espera!

10 comentaris:

Candela ha dit...

Muais!!!!!!!

Txell ha dit...

Aquest tiu, és el què substitueix a en JOan Delort, al servei català de trànsit, oi?

Doncs només dir-vos que aquest tiu és subnormal perdut. I que més d'una vegada he hagut de tancar la tele, per no posar-me nerviosa.

Però què s'ha cregut aquest pallasso per parlar tan frivolament d'accidents i de´víctimes?

Arggg... em provoca tan de repelús com l'Ernest Maragall!

Oriol ha dit...

No sé ni qui és, però si a la txell i al clint els fot nerviós, a mi també, au vés a pastar fang, inútil !!.

Clint ha dit...

Ui Candela, Remois i vigila aquesta tarda!

Txell és el mateix, aquell que sempre intenta utilitzar paraules que no sap que volen dir, i que no té mai culpa de res. Un pallasso si Sr. jo ja friso la propera manifestació i veure aquest parell, a veure com se'n surten!
L'ernest, per a mi és una incognita, sempre estava amagat darrera son germà..
Ben fet Oriol, és primordial tenir criteri juasjuasjuas, ara resultarà que creem opinió! Has sentit el que ha dit el Pitermann sobre els catalans? quins presidents que tenieu tu!

jbauer ha dit...

Totalment d'acord amb tu Clint. A mi em posa dels nervis, un vespre vaig tornar de la bonica ciutat de Girona amb un caravanon del 15, i només va dir que aquell cap de 7mana estava orgullós que no hi havia cap víctima mortal. Però si estavem tots parats!!!!!!!

Puji ha dit...

Uf! A mi també em fot dels nervis! Ara el veurem a totes hores. Només ens faltava això.

No le pidas peras al Olmos (ho sento, no me n'he pogut estar)

Clint ha dit...

Eps Jackie si senyor, a més a més sempre ho feien tot bé i ho ha d'expresar amb les paraules més rocambolesques possibles...ara si et birlen la cartera encara dirà que es culpa teva per portar-ne!

Puji, no ho sentis, quanta saviesa en aquestes paraules, ;)

Tondo Rotondo ha dit...

Molt bons els links del burro català... jajajajaj


I bon bloc!!!

Clint ha dit...

Ei Tondo rotondo! benvingut i gràcies per els comentaris...passa quan vulguis sempre és obert.

Oriol ha dit...

En Pitermann ja no és president del Palamós. No sé que ha dit, ho buscaré.