dimecres, 8 de novembre del 2006

Mad Max

És la pel.licula que em ve al cap quan volto per els diferents blogs que acostumo a passejar-me diariament i que he de conferssar que cada cop m'enganxa més. Donc si, en la majoria de blogs es veuen missatges depriments, catastròfics, que fan preveure un futur on el malvat Montilla ens portarà al desastre....tot i que no m'agrada, espero que no, però per si de cas, jo ja vaig preparant-me amb aquestes pelis.

Nota de tripartit (l'actualitat mana) : Si són els mateixos i n'estan convençuts, perquè en canvien el nom del govern a "entesa de bla bla bla"? i a qui se li acudeix donar el comandament de la poli al Saura? Tinc unes ganes de veure com justifica càrregues policials davant un grup de joves que no vol la linia de molt alta tensió, l'ave, o pisos cars...aixó si que serà una mica de "xiste" com diria el president! I fer vis-president el Carod, que aixó no esta ni a l'estatut, dona a veure que passa quan es fan les coses amb presses!

2 comentaris:

Mikel ha dit...

riurem....em sembla que riuem....

Clint ha dit...

Ei Mikel! si potser si, però no sera aquest el gran problema! jejeje és que un ja no sap si riure o plorar amb aquesta colla!