divendres, 3 de novembre del 2006

Prefereixo els de Polònia

Comença el pitjor període de tots, els pactes post-electorals. Tinc la sensació que estem en permanent campanya electoral desde ni recordo, només se senten els polítics dient que no deien el que havien dit el dia anterior, que si tot és per sota mà que si els d'aquí que si els d'allà... tinc el sentiment que total no ens enterem de res, llegim premsa, blocs, escoltem tertulians que ves a saber que saben ells! al final faran el que els doni la gana i a més a més aconseguiran trobar una manera, més o menys barroera, per a justificar qualsevol solució!

Pregunta d' exàmen:

"Justifica com ERC amb més o menys recolzament, vota favorablement que Albert Riera sigui president de Catalunya" (segur que hi ha algú que aconsegueix justificar-ho)

I és per tot aixó, que jo em quedo amb els de Polònia, que com a mínim parida per parida aquests foten gràcia!

Als de veritat jo els tancaria com si fossin un jurat popular, i que no sortissin fins a tenir el seu veredicte!

(Nota final: mentre escric aixó a les notícies de la radio diuen: Avui CIU-PSC es reuniran en el més estricte dels secrets...cony quin secret és aquest que fins i tot jo me n'assabento? es que els perd el sortir a la premsa!)

5 comentaris:

Mikel ha dit...

Totalment d´acord jo tambe em quedo amb els del POLONIA!!!
Si ens ha de pendre el pel i fotre el que els hi doni la gana almenys que ho facin amb gracia.

Clint ha dit...

Eps Mikel, és exactament aixó, tu votes una opció per una manera que tens de pactar i ells foten la contrària i què passa? Cert que poden fer-ho però tu quedes fotut igual...esperem que passi per davant el país i facin un pacte nacional que si no...

Mikel ha dit...

jo ja no m´espero res...

Mikel ha dit...

confirmat tripartit versio 2.0. .....i per acavar igual ens han maregat tant...buff...

Clint ha dit...

ja he posat el nou post, la veritat és que no se com agafar-ho del tot! anirem veietn