dilluns, 29 d’octubre del 2007

La castanyada vs. Halloween

Queden 3 dies, 3 dies on la lluita s'ha d'intensificar...ens bombardegen, tanmateix des de dins de les nostra pròpia terra!...però serem forts! cal que els nostres infants aprenguin el perquè de les coses, cal que el menut de la família covi les castanyes dins un sac, i en noti l'escalfor a les natges encara que siguin comprades al castanyer (al meu poble és un home!). Els hem d'ensenyar a fer panellets,de pinyons, de coco, de xocolata, de codonyat, del què sigui..., els moniatos, cançons.
Ja n'hi ha prou companys i companyes, el combat a començat i aquest no el podem perdre també!

La mistela vs. el bourbon!

Teniu el mall a punt?


PD. Ara que hem salvat la Lila...

26 comentaris:

mafalda ha dit...

Aish, Clint, ara m'has emocionat i tot! Snif!

Tu eres allà salvant la Lila? Així m'agrada, coi! Amb el què ens ha arribat a fer patir, la criatura! Si fins i tot el meu home s'ha après la cançó, jejeje!

Per cert, per si et serveix de res, a les escoles seguim lluitant per a què la castanyada no mori mai. Bon cop de mall!

kpitana ha dit...

a Mallorca també ha arribat l'invasió...l'any passat el meu fill va venir de l'escola amb dibuixos de bruixes, graneres, monsters, carbasses, esquelets.... havien fet feina a la classe d'anglès. No em vaig poder enfadar gaire...li vaig contar un poc la tradició que tenim a Mallorca, el rosari de panellets, els bunyols, les ensaimades de tellades i encarabassat, les castanyes, els moniatos i que començen les matances del porc...
Però ell que té cinc anys, enguany em demana si comprarem una carbassa per possar al portal de casa..i per nadal segur que un pare noel per penjar de la balconada..NOOOOOO!!! em de fer molta feina amb aquestes invasions....
No se qui es la Lila!!! de que la vareu salvar???

Boira ha dit...

No puc suportar el Halloween, em passa el mateix que amb el Pare Noel, Sant Valentí, i totes aquestes tonteries. S'han de mantenir les tradicions!!

Metamorfosi ha dit...

Castanyada, per descomptat!

Ja he anat a comprar l'ametlla ratllada, la picada, els pinyons, el sucre, el codonyat,...

Per molt que la nena em demani d'anar a PortAventura per Halloween, a casa sempre celebrarem la castanyada!

Petonets ben dolços!

euria ha dit...

A casa la castanyada de sempre!!!! A mi em passa com la boira...no suporto res d'això!! I tant que aprenguin a fer panallets!! amb lo bo que està tot això!!. Ja veig que va fer bon dia pels super3 :) bon començament de setmana!

rosa ha dit...

jo, castanyada de totes totes. res de disfresses d'esquelests i de bruixes això pel carnastoltes.

Gràcies a Déu que la lila ja està bé, i que es foti el senyor Plà!!!!

Déjà vie ha dit...

i no es poden fer les dues coses? i ara treume el mall stic preparada...

Mikel ha dit...

jo no penso pas renunciar a Halloween ni a la castanyada , penso fer les dues coses!! ja estic preparant pelis de terror per pasar una nit de lo mes distreta.

Orbison ha dit...

Be, jo em quedo amb la Castenyada, el dia de la rosa i el caga tió.....americanades , les justes ( el Bourbon, per exemple ).
Visca la tradició....collons !!
( Ara, els pets de Moscatell...terrorífics !! )

Jo Mateixa ha dit...

Ohhhh, vosaltres també vau anar a la festa dels Supers????, jo no eh, però tinc familia i gent coneguda que si que hi van anar :-)

Nosaltres passarem la nostra primera Castanyada a caseta, els dos solets, fins i tot ja tinc encarregats els panellets (egsssssss, no m'agraden gens, però a en Hatim si)i ell anirà a comprar les castanyes i les farem a casa juntament amb els moniatos...aixxxx i despres molt de sexe tu, que a mi les castanyes em posen calenta :-P

Jajajajajajajajaja, petonassos!!!!!

Txell ha dit...

Vinga Clint, jo tinc l'estaca ben esmolada! I després d'això ja venen els Pares Noëls... ja cal no anar gaire restrets!

Clint ha dit...

Ei Mafalda si que hi era sí, encara em fa mal l'esquena de portar-hi l'hereu a sobre! però s'ha de fer...com amb la castanyada, treball de base!

kpitana darrerament els teus comentaris fan obrir la gana! ;) i La Lila és un dels personatges del Club Super 3, no ho miren a ses Illes?

Boira digues que sí! però a mi el Halloween em fa bastanta ràbia, més que els altres!

Metamorfosi aquests de port aventura en saben un niu!..Jo també tinc tot apunt, em penso!

Petons de massapà!

Euria ben fet, una altra casa salvada! hehehe els supers, bé..els pares cansats!

Eps Rosa tots contra el Sr. Plà! jajaja

Déjà aquest jovent! ja no respectem res....hehehe només pensant en la gresca!

Mikel confessa! tu el que vols es veure noies mamelludes corrent escales amunt en roba interior i cridant, mentre t'infles de panallets! Què cabroooonnnn!

Orbison els pets de moscatell...qui n'ha passat un ja sap del què parlem eh! jajaja

Ben fet Jo Mateixa doncs vigila amb els efectes secundaris d'un excés de castanyes i sexe...l'any que ve cap a Motjuic amb un Super més! jejeje

Txell se'ns comença a acumular la feina!!!!

Rituslee ha dit...

On hi hagi unes castanyes torrades, ben calentones i acabades de fer, que s'apartin les carbasses... ara que, una cremeta de carbassa amb la seva punteta de comí... uhmmm...també té el seu què. Osti, és que amb això del jalar a mi m'agrada tot!

Striper ha dit...

Totalment amb tu per on tenim que començar a donar cops de mall.

Mikel ha dit...

jejeje ben vist clint !!

mossèn ha dit...

mall ??? ... i la vaselina ??? ... salut

Jo Mateixa ha dit...

Uiii un Super més diu, calla, calla, que has begut moscatell abans d'hora i ja no hi toques o que?? :-P

Joana ha dit...

Els nens han de saber que és una tradició d'allà. Però les tradicions han de ser les d'aquí.
I aviat a preparar el tió... un bon soc! ;)

Dani R. ha dit...

Osti Clint... en el meu estat no posis més llenya al foc de la indignació... un dia de festa que tenim i ja li hem trobat el seu Copdemallisme asociat.

Si és que no som res....

XeXu ha dit...

Tens tota la raó, no puc entendre quina fal·lera hi ha ara amb Halloween... bé, si que la puc entendre. Com totes les festes americanes, es tracta de guanyar pasta comprant coses inútils, com les disfresses, carabasses o la decoració de terror. Aquí no les fem aquestes coses, tenim les nostres tradicions, no com ells que tenen quatre dies d'història, i no ens hauríem de deixar vèncer d'aquesta manera. A ca meva no hi haurà res de Halloween, ja t'ho dic ara. En canvi, unes castanyes i uns panellets...

kpitana ha dit...

No, no el miram massa al super3 miram MIRA SA TELE es programa de nins d' IB3.
Que dolenta que es ib3....miram molt poc sa tele a casa.
A un poble sempre hi ha coses ha fer s'horabaixa, futbol, piscina, amics a jugar en es corral de casa. (sabeu que és, es el pati de casa, qualque vegada pec de massa mallorquina,....

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Clint buenas¡¡¡¡¡
En el cole de Teo nunca se festeja nada, solo hay festejos que organiza el ampa, y resulta que son un poco frikies para mi gusto, no me puedo quejar mucho porque tendríam que estar yo colaborando en el ampa y no lo hago, pero digamos que las fiestas que organizan..bueno..como decirlo..no dan ganas ni de ir..y ellos han elegido Hallowen¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ si venga..todos los niños disfrazados¡¡¡¡ y el cole ha optado por una decoracion castañera, (a mi hijo de 2 años le dio un miedo azul ver la castanyera que han puesto, una especie de bruja de cuentos, vestida a cuadros) pero ni haran panellets, ni comeran castanyas..nada de nada.. y yo vomo trabajo todo el bendito puente no podrehacerlas yo tampoco..asi que vamos mal con aplicar la tradición.. un besote

Clint ha dit...

Ritus amb el menjar és amb l'únic que no és pot tancar en banda, a més la crema de carbassa...no és pas cap antitradició oi?

Striper doncs som-hi!

Mikel jajaja que se't veu el plumeru!

Mossèn però no la portaveu vos?

Ai jo mateixa tu vigila....

Joana tens tota la raó, tot i així el meu gran esta d'un pesat amb el Halloween aquest!..el tió, això a casa és cosa de l'avi!

Dani et veig fatal nano! jajaja i no dic que faltin motius eh!...ja ho pots ben dir, res de res!

Xexu canya, canya, mantenit-se fort! i que aprofitin les castanyes i els panallets!

jajaja Kpitana a mi m'agrada que pequis de mallorquina! una llàstima que ib3 no estigui a nivell, tot i que darrerament TV3 no mata tampoc!

Andrea ai ai ai L'Ampa aquesta! això és un escàndol!...tot i que jo estic amb el petit eh, hi ha castanyeres que foten una por...i tu no t'estressis dona els panallets es poden fer qualsevol dia! petonets!

Duschgel ha dit...

I tant que sí, castanyada al cantu!! Home, no es pot pas comparar!

Clint ha dit...

Duschgel i vosaltres què feu per aquí dalt?...per anar comparant! ;)

Robertinhos ha dit...

ni una cosa ni l'altra. Prefereixo un soparet tranquilet en bona companyia i bona conversa