divendres, 5 d’octubre del 2007

Qüestió d' horaris.

Ahir teniem la reunió de l'escola, la primera de primer, i dic teníem per què el dia abans varem rebre una d'aquestes notes que arriben rebregadisses dins la cartera dels petits, normalment
de colors llampants (suposo per que siguin fàcilment localitzables) i amb el logotip de l'escola. Més o menys deia això

"...per motius imprevistos la reunió de 1er que s'havia de fer dijous 4 es passarà a dijous 10. L'hora i el lloc es mantenen, a les 17:30 al gimnàs. L' AMPA posa un servei de guarderia a 1€ per tal que la reunió sigui més àgil sense els nens.

Lamentem els problemes que pugui originar el canvi"

Home, que sigui el que ve o aquest, problemes tampoc no porta massa, ara bé, a banda del col.lectiu docent, qui no treballa a les 17:30h...un 20% de les famílies? ja se que és molt demanar, però les reunions "anuals" no es podrien fer a un horari més normal per a la majoria de gent?

I ara que no se'm tirin a sobre els mestres bloggers (que n'hi ha uns quants...serà que tenen temps ;)..que normalment sempre els defenso eh!

25 comentaris:

Itf ha dit...

Recordo perfectament aquestes reunions com a nen i eren bastant divertides perquè navem a la nostra bola. Crec que com a pare devien ser més avorrides perquè crec que cada any deien el mateix.

Txell ha dit...

Un 20% de les famílies? Em sembla que tires molt llarg tu! Són 4 els privilegiats que a quarts de 6 es toquen els ous...

COP DE MALLLLLLLLLLLLLL

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

sobre el horario..mira en el colegio de mi enano, las reuniones de 3º y 4º son ......a la 1 de la tarde¡¡¡¡¡¡ a las 13:00...pero quien no esta trabajando a esa hora?? si para comer todo el mundo para a las 2...pues ellos no..a la 1...y las de 1º si..17:30.. Mi marido y yo salimos a las 5 de trabajar..si somos afortunados..hasta ahi nomas.. el hace horario corrido sin parar y a full en un bar de tapas que mas bien parece un autobus, siempre hay gente..siempre y come casi a las 5 de la tarde..ya ves medio desmayadito..y trabaja de martes a domingo..una mier..... cuando se tiene enanos...yo salgo a las 5 si..pero vuelvo a las 8 de la noche...hasta que las velas ardan...asi que bueno...quien pudiera ser maestro..con un sueldo de gerente de sucursal bancaria??
Besoss clint

Puji ha dit...

Potser en l'euru de guarderia s'hi inclou que guardin al teu jefe.

Signat,
Un que a les 17'30 es toca els ous.

rosa ha dit...

doncs jo estic a favor de les 17:30, perque la mateixa persona que els recull a les 17H és la qui va a la reunió.
A mi me les posen a les 19:30 per la petita i això que volen que vagin a dormir d'hora,si la reunió va acabar a les 20h. i no diguem per la gran que són a les 20H. Si no tens a la parella a casa en aquest moment com tu arregles?? has de tirar de iaias o remoure cel i terra.

En fi. que hi farem. Ara ho de 1 euro per aguantar-te els nens és una passada. que no hi han monitors en aquesta escola??
un petó.

annatarambana ha dit...

M'ho poses molt fàcil:

Et fa mal el queixal que et mors, truques al dentista i et dóna hora a les 11. Tu, sense "rexistar" plegues de la feina i vas a que et torturin una mica. Per què? Perquè les hores del dentista, metge, bancs, caixes són les que són i t'has de tocar els nassos.

L'educació del teu fill/a és igual d'important que el queixal, l'hipoteca, l'anlítica que s'ha de fer a primera hora...

A banda d'això, reconec que els horaris no són el ideals. I, que se us fa difícil compaginar amb els de les vostres feines. Una putada, però aquí si que no ens posaríem d'acord. :S

Però seguim sent amics, no? ;)

Una abraçada guapu! :)))

Orbison ha dit...

Home, jo no estic casat ni tinc nens, peró a les reunions aquestes jo hi aniria amb els nens, segur que m'ho pasaria millor a tenor de lo que m'explica ma germana...res de pagar 1 €, a fer el gamberro, que per aixó se és nen...punyetes !!

Charlie Hi-Hat ha dit...

deixa deixa, així tenim una excusa fantàstica per escaquejar-nos!

Clint ha dit...

Itf com a nen tota la raó i per això ara no deixen portar-los! el pitjor de tot és quan el "pare/mare enterat" vol que quedi constancia que ha anat a la reunió i pregunten unes parides...

Txell els % els foto anar de qualsevol manera jo! mai, repeteixo, mai facis cas de cap dada que doni jo en tant per cent!

El cop de mall és per els que es toquen els ous oi?

Ei Andrea és que el ram que esteu els horaris son fatals! però cal cobrir el dels altres!
I tu mira, igual falten mestres d'uruguaià! tot és crear la necessitat...Petons!

Puji doncs ja saps, deixa de tocar-te'ls i sigues més productiu, que com a minim tu podries anar a les reunions de l'escola! ;)

Eps Rosa bé, jo no dic que altres horaris no siguin dolents, tot depen també dels teus i els de la parella, però tant és, estem aquí per queixar-nos!

jajaja annatarmbana ja era hora que ataquès el gremi!

en el conveni tens unes hores per anar al metge, per tant si no tens mal de queixal cada dia no cal recuperar-ho, en canvi la resta cal recuperar-les! I sí, evidentmet l'educació dels nens és més important que moltes altres coses, però ja em queixaré quan toqui! ;)

I jo encara vull que tu siguis la mestra dels meus nens! jajaja Petons!

Orbison precisament em penso que ho fan per evitar aquests comportaments! una pena però és així!

Charlie una més, diràs! jejeje

Waipu Joan ha dit...

m'emprenya el tema i molt!
(per cert, molt bé aixó de 1 euro de guarderia)
i quan juga el Barça el diumenge? Per la tele, quin canal? A quina hora?????
la guerra aquesta de les teles m'està fent trasbalsar el diumenge!!!
solidaritat!

Duschgel ha dit...

Si, doncs aquí te'n foten una a les 13:30 del migdia i es queden ben amples! Clar que compten que moltes mames no treballen i només es dediquen a la casa i els fills. Però et foten ben bé el dinar enlaire (si no t'has acostumat a dinar a les 12 del migdia com la resta de la penya alemanya).

Bon capde!!

violette ha dit...

de vegades el gremi no ataca... es fastidia com els pares i assisteix a tantes reunions com cursos té (aquest any me'n toquen 6!!) de 21h a 00h...

robelfu ha dit...

yo crec que posin l'ora que posin senpre i auran problemes a l'ora de pugue asistir a les reunions.
cada familia te uns horaris diferents ies inposble que tothon i pugui coinsidir.
tambe depen del interes que li posis en vole asistir o no a les reunions avegadas no son mes que escuses per escaquellarse i pasar de tot.

^eMMa^ ha dit...

Si la veritat és que l'horari no es gaire encertat. La majoria de coses d'aquest món estan fetes sense pensar

mossèn ha dit...

si ens tirem a sobre teu ... gaudiras d'una escalfor molt humana ... oh, síiiiii ... salut

Charlie Hi-Hat ha dit...

Fe de erratas: A l'apartat "Guanyadors en setmanes anteriors", on posa "Toni Sirera", hauria de posar "Daniel Sirera".

(de res :P)

Gatot ha dit...

A mi me les posen a dos quarts de nou del vespre, Clint... i com que compten que s'acabaran cap a les 10, tothom content. Tothom? noooooo....

perquè els meus gatets sopen a 3/4 de 9 i a dos quarts de deu al llit... però bé... avantatges de separar-se? no has de demanar favors a iaies ni contractar cangurs: et parteixes les reunions i que et passin el parte! :D

petons i llepades amipals!

Metamorfosi ha dit...

A mi em toca aquest dimecres a la mateixa hora que a tu... i hauré de fer campana!

Petonets guapíssim!

Carme Fortià ha dit...

Dels comentaris voto a l'Anna Tarambana (encara que jo no sóc del gremi), però potser s'haurien de contemplar casos com aquests en els convenis o fer-hi alguna cosa al respecte. Però això sí, a gustos de tots no n'hi haurà mai...
Ah, i el segon més votat és en Gatot, alguna avantatge hauria de tenir això de separar-se, no?

Jo Mateixa ha dit...

Jo com que de moment no tinc nens, a més, ja en tinc prou amb les reunions d'escala tu, no fotem!!!

:-P

Joana ha dit...

Horaris d'escola i de feina, de reunions d'uns i altres... és per fer-ne un llibre! Hores de tutories...A les 10 del matí li aniria bé als teus pares? ;)
Bufff millor no segueixo...
Bona setmana! amb pont!!!;)

querida_enemiga ha dit...

potser és que encara tenen al cap el xip de que les mames no treballen fora de casa i que poden estar a mitja tarda a les reunions de l'escola...

Clint ha dit...

Eps Joan tens raó, això de les retransmissions també és un tema que deixa'l anar!

Duschel què difícil dinar a les 12! aquests alemanys estan bojos!

Violette també del gremi...això que dius vol dir que estàs fent 6 cursos?

robelfu en el meu cas no són excuses, però sí que hi ha de tot si!

^eMMa^ quina gran veritat!

Gràcies Charlie ;P

Ei Gatot jo crec que hi ha horaris que anirien millor a un gran percentatge de gent, és evident que cap al vespre és important que els nens siguin a casa per dormir...millor si et passen el parte!

Meta campana? de la reunió? ui ui ui

Carme Fortià benvinguda! tens tota la raó, mai ho farem al gust de tothom!

Temps al temps Jo Mateixa ;)

Joana en qüestió d'horaris, els del vostre gremi també us emporteu la palma! Bona setmana!

Querida enemiga no hauria de ser així, si mirem el professorat, jo diria que guanyen les dones de golejada! ... serà que els va millor als mestres?

Mikel ha dit...

jo de moment estic salven perque no tinc nens ni temps de pensar quan voldre les reunions el dia que en tingui ;-PPPPP

Clint ha dit...

Salven diu! Molt bona Mikel molt bona...a tot s'arriba!