dijous, 13 de desembre del 2007

Meme del temps enrera!

L'amic ITF fa dies em va passar aquest meme, que a ell que és jove li fot molta gràcia, però als que ja tenim una edat, cony això de recordar!... Però bé, crec que ha arribat el moment de fer-lo, perquè si em torno a posar amb el putu Pare-Noel, encara pensareu que hi tinc una fixació o quelcom semblant, i no és això, o si? tant és! anem al tema...

1. Jo 10 anys enrere: Vivia en en pecat, portava el cabell llarg i no tenia canes, ni fills i sortia de nit, i anava al cinema, cobraba en pessetes i treballava al mateix lloc que treballo ara. Anava molt més en moto, una big one amb la que no arribava de peus a terra i sí, encara no havia arribat a la trentena!

2. Jo 5 anys enrere: Ja havia tingut, bé tècnicament ho va fer la dona, l'hereu. Hòstia es portava tant bé! com canvien les coses...Ja era casat, havíem canviat de casa i de poble, la feina igual, la moto no, començava a tenir afició per el món del vi i de la cuina, encara sortia de tant en tant...els 30-31 van estar bé.

3. 1 any enrere: Ja erem 4 a casa, i la cosa es complica! ja carregava contra el pare noel en aquest blog, i era a punt de començar un any que ha estat força emocionant. Treballava al mateix lloc que ara i de fet no sortia de nit i al cinema només pelis de dibuixos animats...això sí aquestes totes!

4 Ahir (12 de desembre): Vaig tenir molta feina, vaig tenir una llarga conversa amb una amiga que m'estimo molt i el Barça va guanyar l' Stuttgard, podríem dir que va ser un bon dia! a més el Veí em va donar un premit!

5. Avui (13 de desembre): Em passaré el dia a la mateixa feina de sempre, a més en tinc molta! Segurament comentaré algun bloc, xerraré del Barça i esperaré amb moltes ganes que s'inici l'última temporada dels Soprano al plus!...si avui pot ser un gran dia!

6. 5 cançons de les quals em sàpiga la lletra: Ara mateix només em venen al cap les que canto amb el petit de la casa perquè aquest sí que és un marxós. Tot i que si em veiéssiu dins el cotxe, les canto totes i a més a més sembla que afini i tot!...Però per dir, ara estic intentant aprendre'm la lletra d'Astronauta Rimador dels Antònia Font, perquè té algun tros que és espectacular.


7. 5 llocs ideals per visitar: Aquesta és ben senzilla...5 llocs on no hagi estat! tot i que un d'aquests podria ser un hotel d'aquests que estàn clavats damunt les aigues blanques de les illes més tranquiles del pacific?

8. 5 coses que m’agrada menjar: Espatlla de xai al forn, Salmó marinat, Foie, Sushi i arròs caldós...i me'n deixo tantes...(ous ferrats, pernil, sobrassada, txuleton, pollastre rostit....)

9. 5 joguines preferides: scalextric, els playmobil, el tente, els geypermans i una pilota de futbol, evidentment això era quan era un nen! Ara també hi posaria l'ordinador, la psp, i algun altre artilugi d'aquestos que volia vendre l' Alepsi..segur que n'hi ha de divertits!

10. 5 distribucions de GNU/Linux preferides: Passo palabra! tot i això segueixo sense entendre res!

I ara ras i curt, el passo a...a la Txelleta, a la Rosa , a la Kpitana, a l' Orbison i a l' Striper que em penso que encara no us n'he passat cap!

12 comentaris:

rosa ha dit...

clint que en tens mania o que?
clar assumpte cuixes...
bé faré un petit esforç,però és que si explico la veritat pot ser molt anguniós.....i no m'he fet un canvi de sexe.

Déjà vie ha dit...

sempre m'encanta el q ve dspres d deu anys enrere!!

kpitana ha dit...

quin honor,,,sa veritat em fa especial il·lusió i dsprès de llegir el teu meme més, llevat de n'Antonia Font, tot conincidirà més o menys.

L'amiga ha dit...

Gràcies per la xerrada i gràcies per tenir-ho present!

Jo també t'estimo moltíssim!

Striper ha dit...

Ok pero com ja el tinc pasat , el fare pero nomes una vegada.

xarli ha dit...

Jo que soc jove com l'itf, se m'ha fet una muntanya tot el que has narrat. Vaya 10 anys que has viscut.
El playmobil ja sempre serà un mite vivent per a totes les joventuts.

LoveSick ha dit...

jo, ja és el quart post en un bloc que em trobe amb aixó... no pot ésser, blocaires, hem de tindre millors idees... ei, que jo també perd el meu temps amb aquestes coses, eh?

Dubte existencial, meme prové de memez?

violette ha dit...

Ostres! Ara entenc perquè em posaves Antònia Font de fons a la història del francès llançador de coets... aquesta hi enganxa perfectament!

Alepsi ha dit...

xDDDDD

Has vist ja tota la programació nadalenca dels cinemes??? Si has de veure-les totes, ja pots anar fent hores extres, per pagar quatre entrades per pel·li... xDDDDDDDD

Clint ha dit...

rosa mania? no dona...per xafardejar...i sembla que promet!

Déjà q vols dir amb això, que sempre son millors els últims 10?

kpitana n'has fet pocs de memes oi? jajaja però no val copiar-se!

Amiga ostres! no recordava haver-te donat l'adreça del bloc! jajaja

Striper cert, amb un cop n'hi ha prou!

xarli benvingut..i agafa-ho amb calma! jajaja

lovesick doncs la veritat que és molt possible! però crec més en l'instint de xafardejar en les vides dels altres jo!

Violette en general totes les cançons d' Antonia font tenen coses de l'espai...diria que t'han d'agradar.

Alepsi totes? que t'he fet jo! jajaja no dona no sort que hi ha els tiets, els cosins, els avis...

l'amiga ha dit...

Aiii... que la xerrada va ser prou llarga i em vas donar massa pistes de tot això!

Ja saps com sóc, que si vull trobo el que em cal! ;)

Però tranquil, que no diré res a ningú, paraula d'Stone!

Petó... i a reveure!

Clint ha dit...

Ai amigajajaja cert!