Bitxo
cou, crema, anestesia...però que seria la vida sense el picant!
Bon cap de setmana!!
Ah i recordeu això, els que us vingui de gust clar!
Bon cap de setmana!!
Ah i recordeu això, els que us vingui de gust clar!
Publicat per Clint sobre les 18:43
Etiqueta: Friday I'm in love
15 comentaris:
els bitxos em costen molt, però últimament m'he aficionat al wasabe.
doncs jo els prefereixo en "banderilles" (ja ho he dit algún cop), però si me'ls menjo tal qual... els acompanyo amb una mica de formatge semi -quan cou la boca- per calmar els ardors! i la birra, clar!
petons i llepades picants!
Mmmmmmm
amb la calor que ha fet avui....
una mica de picant i una voll ben freda......
ffffff
Bon findeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A mi m'encanten avui sopant m'he menjat un.Visca el picant de la vida.
Ui, jo no puc amb els bitxos, ni bitxetes, ni res semblant... bon dissabte i tots els dies.
tu sí que ets un bitxo!
tu sí que ets un bitxo!
jajajajajaja
M'encantennnn!;)
Picant si! Però en la quantitat justa! Bitxos mooolts, que aburrit seria sinó...
:)
Res !!!, la vida sense picant no és res !!!. Molt bones les guindilles, peró algunes no piquen gaire....
ben dit , la vida a de picar una miqueta que si no es molt avurridota ;-)
aquesta foto té un simil amb ... salut
Jordi això són paraules majors!
Gatot Oh! les banderilles també m'encanten! i aquelles olives amb un tros de bitxo dins!
Lula sí noia ffff
Jo Mateixa Petoooonnnnsss!
Striper Sense cap mena de dubte!
Zel parles dels de menjar oi?
Déjà i és part del meu encant no? jajaja
Robertinhos com diria el sargent Higway...ara no ens farem fregues a la dutxa!
Joana sí es que ho tens tot!
Boira parles de menjar?
Orbison com tot n'hi ha de moltes classes...les imitacions no solen ser massa bones!
Mikel avorrida no ho deus dir per els teus capsdesetmana oi?
mossén a una cua de sargantana? quina obsessió! jajaja
ei, clint! em sembla que lo de la cua de sargantana et va arribar, eh? a veure si hauré de refer el post... (no el vas pas guardar???)
petons i llepades amb cua!
Publica un comentari a l'entrada