Recepta: Bacallà amb mongetes del Ganxet i Espinacs
Una recepta molt senzilla que podeu trobar en el llibre que ha editat la Diputació de Barcelona amb receptes de clients dels mercats municipals. De debó que hi ha una pila de receptes que a banda de ser prou senzilles tenen molt bona pinta!
Bàsicament, enfarinem el bacallà i el fregim una mica, mentre bullim els espinacs. Després posem les mongetes a la caçola que es sofregeixin una mica amb l'oli de fregir el bacallà i un all laminat i jo li vaig posar una mica de pebre de cayena, dues voltes i afegim els espinacs, dues voltes més i posem el bacalla i que s'ajuntin els gustos, decorem amb uns ous durs...et voilà!
Nota: per molt que els del Vallès occidental diguin...la mongeta del ganxet és del Vallès Oriental! que quedi clar!
16 comentaris:
Hola guapetón:
Estem manant una carta a Air Berlin prenent-ne una dels naZionalistes, però modificant-la. L'he canviat un poc, m'he portat com un noi dolent i li he donat un toc Sin blanca, dels quals a tu t'agraden. Yatusabemiamol.
Et deixo aquí l'enllaç:
http://sinblancaporelmundo.wordpress.com/2008/06/09/carta-a-air-berlin/
Ostres... a mi els espinacs no m'acaben d'agradar... No hi ha cap alternativa?
Això sí, fan bona pinta, no?
Ufff quina gana m'has fet venir...
Em quedo amb les mongetes i els ous, la resta no m'agrada....
Jo també tinc aquets llibre, està molt be!!!!!!!
jo tampoc el bacalla no m'agrada ara que en aquestes hores una menjaria el que fos tu..fin hi tot croquetes de pokemon..jajajjaja
Quina colla, Clint! A mi m'agrada toooot!
L'alternativa als espinacs pot ser el porro que lliga amb el bacallà i les mongetes! :)
Apala bon profit que ja és hora de dinar!
I en comptes de bacallà...filets de lluç o de llenguado...
A mi també m'agrada tot! (A veure què hi trobes en aquesta, ara...) ;) Sort que arribo de dinar que si no...
Petons!
ufff jo amb la gana que tinc ja m'ho hagués fomut! Te molt bona pinta...
Jo pensant en que fer de sopar i Deu meu em trobo amb això.
Ho faré per la meva filla i per mí, perque no sembla complicat.
Gràcies per la recepta.
Eva.
per una vegada discrepo de la joana: crec que la millor alternativa i/o complement als espinacs són els alls tendres! (qui vulgui que tregui els espinacs i qui vulgui que els hi deixi)
i per a les que no els agrada el bacallà... dones, que s'ha de menjar de tot, eh? :) va... encara que sigui una miqueta!
(per cert... en la barreja de gustos, al tornar a posar-hi el bacallà... jo no ho deixaria més de 4 minuts: corre perill de quedar eixut!)
petons i llepades alleres!
Home, doncs si que està bó!
Sinblanca quina mandra!
Núr mira, amb això ja en tinc prou amb els meus fills! si no vols espinacs, doncs no en mengis! jajajaja som prou grans no?
Striper és que ho has mirat a l'hora del vermut! jajaja
Jo Mateixa sempre trobant pegues a les receptes...nena que s'ha de menjar de tot (i no parlo marranament ;-)...o si'?)
kpitana croquetes pokémon? només si sòn de pokémon legendaris!
Joana ja era hora! res més sexy que una dona que gaudeix de menjar bé! jajaja per cert he comprat dorada per fer-les amb tomata i orenga!
Rita una altre sexygirl...ara bé si haguessis dit "jo m'ho empasso tot" donaria més joc! jajajaja
Petons!
Nazzet benvinguda! tens un plat a taula quan vulguis
Eva de res, estem aquí com un servei públic! jajaja segur que et queda la mar de bó! ja em diràs eh! Petons!
Gatot aii els alls tendres! què bons...hauré de pensar en incorporar-los-hi! i estic d'acord amb tu, nenes, s'ha de menjar de tot! jajaja petons i llepades tendres!
Joana oi tant que si! boníssim!
Segur que si que parles marranament, coneixen-te hi poso la ma al foc :-P
Guapuuuuuu!!!!!
ostres que pinta que té!!!!!!
i jo de règim Cachissssssssss.
em menjaré sol els espinacs.
una salutació
Vale vale! Però els pèsols del Maresme!
jo mateixa vols dir? ;-)
robelfu ah no! o tot o res! odio els règims!
Puji val cap problema però en aquest plat no n'hi ha de pèssols!
Publica un comentari a l'entrada