divendres, 13 de juny del 2008

TV3...25

Responent algun dels comentaris del meu post anterior (passo de link, és una mica més avall!) m'ha fet pensar en l'oportunitat que ha perdut tv3 amb el concurs del 25è aniversari de la cadena.

D'entrada he de dir que no sóc massa de concursos, i tampoc massa dels programes "de la casa" però tot i així li vaig donar una oportunitat i en vaig veure la primera emissió. Ho sento però jo no li dono més oportunitats.

Senyors de TV3, no diré allò de jo ho faria millor, per que no és el meu ram però com a consumidor sí que puc dir que es pot fer molt millor!

Una de les característiques de Tv3, i em penso que estareu d'acord amb mi, és que la gent n'és fidel, conec molta gent que només mira tv3, especialment gent amb una edat, però tant és, s'empassen tot el que el Benet i Jornet pareix amb una facilitat increïble! i segueixen cada dia el que toca...doncs al que anava, jugant amb aquesta avantatge, i aprofitant que a tothom, i aquí us miro a tots i totes, li encanta fer un remember...(que si vols comentaris a un post, fes-ne un de remember!) doncs que no calia pensar gaire per fer un concurs, divertit, amè, ràpid i on la gent desde el sofà de casa poguès competir en família a veure qui recordava què ... al final veure qui dels de casa és el llest!

Però no, han aconseguit fer un producte cutre, molta gent, per eliminar-ne molts de cop, escollint la catalana guapa, que n'és de guapa, però alenteix el ritme que fa dormir i a més després d'una presumpte selecció surten una gent, que la veritat, falla preguntes moooolt senzilles! Això sí, faran sortir un parell de presentadors a fer un paper més aviat galdós (la Mari Pau tela marinera el que va haver de fer) i això ja li dona el toc de endogàmia catalana necessari.

Què voleu que us digui, arribes a la final, esculls de què vols que et preguntin i no n'encertes més que una...i tu ets el que més en sap...vega ya! Qui no sap que el Musculator menjava alls! ho sento però això ho tenia que treure!

Apa, bon cap de setmana... s'acaba l'emissió!

19 comentaris:

Rita ha dit...

Absolutament d'acord amb tu. No vaig aguantar ni fins al final. I la Mascó, serà guapa, però no és bona conductora d'un programa, la veritat i ja ho entenc, no és la seva feina com tampoc la meva. Una altra oportunitat perduda. Veurem quant dura. N'he vist començar i acabar de seguida uns quants, darrerament de programes...
Bon capde i petons!

Puji ha dit...

Jo sóc dels que engeguen la tele apretant el 3 al mando, però aquest concurs feia ja pinta de cutre, endogàmic i queco només als anuncis.

Gatot ha dit...

bueno val, jo sóc el raro.... però... tant malament estem que només es pot parlar de tv?

i el temps? què se n'ha fet del temps? ai, si, que ja no hi ha sequera...

i el futbol? què se n'ha fet del barça? ai, si.... que estan de vacances....

i el sexe? que se n'ha fet del sexe? val, val, que no toca aquí que hi ha roba estesa....

bueno va... doncs parleu de la tele si ja us heu cansat de parlar d'in-de-pen-den-ci-a!

petons i llepades transtornades! (deu ser les calorades dels matins i els xàfecs de les tardes!)

Oscar 7m76 ha dit...

Tens tota la raó. El concurset és infumable, no hi ha qui l'aguanti...

Striper ha dit...

Jo millor no dic res per que no he vist el programa. Apa bon cap de sertmana.

simplemente eva ha dit...

Mira que soc de les que vull fer país,però Tv3 amb aquest programa s´ha quedat descansant.
A casa meva els caps de sepmana després del telenotícies estem amb el cachondeito de la super peli de la setmana, perqué vaja tela...
Conclusió jo soc super i a veure el club super3.

XeXu ha dit...

Doncs jo no li he donat cap oportunitat, i mira que m'agrada fer remember a mi també. Tinc tanta memòria estúpida que recordo moltes dades i anècdotes de TV3 (i d'altres coses), i em sembla gairebé ofensiu no saber algunes coses. Ara, després em demanes que faci servir la memòria per alguna cosa important, i no hi ha manera.

Jo Mateixa ha dit...

Jo l'he vist aquesta setmana i crec que la Judith Mascó ho fot fatal, podrien possar algú amb més ritme...L'Espartac Peran no si us plau, que m'estresa :-S

La del Musculman jo també la vaig encertar :-)

PD: Estic a casa potxa de la panxeta, no he pogut anar al Congrés d'ERC :-(

Robertinhos ha dit...

recordes aquells temps en que haguessis donat un bon cop de mall? aix, perdem facultats Clint!

Robertinhos ha dit...

recordes aquells temps en que haguessis donat un bon cop de mall? aix, perdem facultats Clint!

Joana ha dit...

Dec ser una mica bruixa...Clint. Ja ni el vaig veure , el programa. La Judith va tenir el seu moment de glòria com a model i potser encara ho pot fer, però de presentadora... com jo de model!
Apala...Boncapdesetmanasense tele!

Jesús M. Tibau ha dit...

Evidentment TV3 és la tele que més aprecio, és la nostra, però de vegades em decep, sobretot perquè sovint mira excessivament a Barcelona o cap al Nord. En una setmana on va fer diversos programes centrats en el foment d ela lectura, no ha prestat gens d'atenció a la Fira del llibre ebrenc, que ha arribat a la 5a edició amb molt d'èxit.

Dani R. ha dit...

Jo després de que el primer dia em defraudés li vaig donar una segona oportunitat. Prrffff... el segon dia va ser pitjor encara.

Mascó, GO HOME!!!

Núr ha dit...

Jo esperava aquest programa amb tota la il·lusió perquè esperava que seria un remember d'aquells històrics i tan bon punt començava —que ja vaig pensar «quin plató més lleig...»—, quan «la veu» anunciava qui era la presentadora... Quan en va dir el nom i la vaig veure entrar a escena, vaig canviar de canal! No la suporto!! Així que tampoc podia jutjar com és el programa, tot i que sembla ser que no em perdo res!

Somriures, maco! A veure si dijous ens recuperem amb la segona tongada d'Herois! ;)

Martha! ha dit...

En aquell programa és ben cert que hi falta alguna cosa.. o hi sobra, no ho sé.
EL final es graciós, jo tenint 18 anys sé algunes de les preguntes que els de 30 no saben.. la diferència es que ells en teoria son els que saben més de tv3! iaix..
un petonet

moni ha dit...

Oh....estic amb en Dani, Mascó GO HOME ( hi ha silencis que no s' entenen) Aquesta noia pot presentar mil coses però no un concurs...what a pity

Sinblancaporelmundo ha dit...

En realitat hauria de dir-se: TV3, bonica, tanca't!

Clint ha dit...

Rita doncs si no aguantes fins al final...igual et perds el millor, o no! jajaja tot i que suposo que aquest el faran durar!

Puji jo també! som de costums eh!

Gatot vinga va, prou tele!

Oscar a veure si és veritat i se'l carreguen!

Striper no home no! critica critica!

Eva fer país sí, però no a qualsevol preu! que tenim una dignitat!

XeXu quin fart de riure amb això de la memòria estupida! a mi també em passa! jajaja

Jo Mateixa l' Espartac és un pesat! a fer el trànsit home!

Robertinhos m'estic fent gran oi?

Joana que dius ara...a tu et volem veure de model ja! Guapa!

Jesús una mica massa? jo diria que gairebé només mira a la capital, que el Vallès no som tant lluny i bé t'hi fan sentir. La lectura, com tantes altres coses queden per les nits al 33! una llàstima.

Sin si tu estàs content...

Dani però mira que ets bona persona!

Núr no et perds res, això ho tens garantit! ara a veure si no ens adormim dijous!

Martha! jo tb vaig trobar que no en sabien pas gaire...potsr hauriem dhaver-nos presentat!

moni benvinguda, veig que entrem plena d'energia!

Sin no home, si no t'agrada canvies, com amb les altres! com ets!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Totalment d'acord. I de què serveix la Mari Pau parlant de llegendes urbanes sobre ella si no n'explica la més famosa?