dijous, 31 de juliol del 2008

Opinar és gratis!

D'entrada dir que sempre he pensat que demanar a qualsevol persona que passa per el carrer, la seva opinió sobre un tema aleatori només serveix, si molt m'apures, per veure el nivell d'informació general, no pas per tenir en compte aquestes opinions.

Opinió en tenim tots i sobre totes les coses, però això no fa ni que siguin encertades ni que siguin vàlides...només cal escoltar les tertúlies de radio on setmanalment hi ha els mateixos col.laboradors que postul.len sobre qualsevol tema i a més sembla que sàpiguen el que parlen, tant és si és de política exterior com de futbol.

Hi havia un barber que et preguntava a l'hora de tallar: "amb o sense conversa" i si deies "amb" et tornava a preguntar "a favor o en contra"...ho trobo tant gràfic.

I a què ve tot això? doncs, estava esmorzant i he enganxat el periodico i en l'apartat de la enquesta la pregunta venia a ser "Pequin organitzarà els millors jocs de l'història?"

I jo he pensat que no, que és impossible, que no hi ha llibertat d'expressió, que tenen a la gent sotmesa, tot el tema del Tibet, la pol.lució, que és un país en fase d'expansió i que segurament li deu faltar força per estar a un nivell "occidental ric" i que per tant segurament hi haurà mancances organitzatives i més soroll que en altres jocs. Doncs bé, llegeixo les 3 respostes que adjunten amb les fotos de la gent, i la resposta general és::

"no, els jocs de Barcelona han estat els millors de l'història, és inigualable"

Entoma aquesta! jajaja no deu ser que la pregunta la fem a Barcelona, per l'amor de Déu! que ja fa massa temps...quina pena mirar-nos tant el melic...quina pena que aquesta sigui l'opinió del carrer que els senyors del diari volen que interpretem...

Clar que de fet, passo dels comentaris de tota la gent que sortia de vacances i com a peu de foto explicaven on anaven de viatge i que a ells la crisi no els havia afectat per que havien comprat els bitllets feia temps...segurament la benzina del cotxe per anar a l'areoport l'han comprat barata també...dec ser jo l'únic idiota que la paga cara?

Cony quin rotllo avui...potser necessito vacances...

PD- 2, 1, 0...ignició!

13 comentaris:

Oriol ha dit...

si MI españa gana 20 medallas seran las mejores de la historia que ahora estamos enormes, Nadal, Eurocopa, seleccion de baloncesto,Tour,...... a prendre pel cul tots,

Striper ha dit...

Molts chinos a contestar la nquesta.Guanyarean.

Puji ha dit...

Nen, com no arribi aquest zero et quedaras gratinat!

Rita ha dit...

Segur que necessites vacances, però també tens tota la raó. Tot i que penso que l'organització del Jocs de Barcelona va estar prou bé.
Vinga, que ja no et queda res! ;)

gatot ha dit...

quan parles de pol·lució, et refereixes a les nocturnes o a les diurnes? clint? perquè clar... si és per pol·lucions nocturnes, amb la quantitat de xinus (val, val... xinesos) que hi ha... segur que fan les millors pol·lucions de la història dels jocs olímpics!

només he dit pol·lució 3 vegades? catxis... i això que era un post que anava de què tu llegeixes el periódico, no? -com et llegeixi en cham ja t'haurà fet creu i ratlla, nano- :P

t'ho he dit que estic una mica depre? deu ser per manca de pol·lució?¿??¿? és el que té viure a Salt...

petons i llepades pol·lucionades!!!!
(quina obssessió!!!!!!!)

Núr ha dit...

...potser precisament perquè tenen la gent sotmesa aconsegueixen fer els millors Jocs Olímpics que s'hagin fet fins ara. Pel que fa al nivell «occidental ric»: hi ha molts milionaris a la Xina. Potser en general la gent no en té gaire, prò crec que hi ha més diners que no diuen —o bé són capaços de fer veure que en tenen moltíssims més que en realitat no tenen.
La contaminació evidentment que és un problema i crec que és l'única cosa que el govern xinès no pot intentar controlar perquè ja se'ls ha escapat de les mans. De totes maneres, en comptes de queixar-se tant tot el món, per què no els retiren directament el dret de celebrar els Jocs? O és que es tracta d'un nomenament que un cop fet no es pot revocar?

Jo no he gosat mai d'opinar gaire sobre la Xina. Crec que són capaços de tant i que ens els creiem tan poc, que em fa por que ens enduguem una sorpresa lletja algun dia...

Petons, maco! I sí, aquests temes més val deixar-los per quan tornem de vacances!!

Eli ha dit...

buffff...
No m'expliquis contes xinesos.. que ja estic gairebé de vacances!!ja,ja,ja

I tu no???

Joana ha dit...

Evidenment...les necessites ;)
A fer flams de sorra a la platja???

Jo Mateixa ha dit...

Home, els xinos tenen els millors preus en fricades (vease botigues de xinos, es clar), per tant segur que fan els millors jocs olimpics frikies :-P

Per cert...per mi els de Barcelona van ser els millors, de fet han estat els únics jocs olimpics que he vist (les competicions eh, les inauguracions i clausures me les he empasat totes i res tu, les de Barcelona les millors.

Tu que...demà deus començar le svacances oi??, brrrrrrrrrrrrr, jo faré el mateix que tu, però la setmana vient :-)

Petons!!!!!

Charlie ha dit...

A part de que aquestes preguntes que fan els diaris i les ràdios són ben absurdes. I sinó escolteu el Basté cada matí.

Robertinhos ha dit...

tu pagues la benzina més cara per ser un bandarra amb un vehicle de més de 100 CV!!! Jajajajajaja

Amb carinyu amic meu!

Clint ha dit...

Oriol! quina barra! mig any esperant-te i res, passa la Candela diu wa yeah! i ja apareixes...és que!...però amb quanta saviesa acumulada!

Striper en això tens tota la raó! jajaja

Rita sí jo també vull posar el cul en remull!

Puji jo ja sento la pudor de socarrim!

Gatot nano que em fas patir! jajaja ves no acabis explotant tu! tanta pol.lució...per aixó fan anar a 80 Km/h! Petons i llepades obsessives!

Núr ostres, ara que llegeixo el meu post, jo tampoc volia opinar i ho he fet! que curiós! Però ja en parlarem al setembre! Petons

Eli millor una canyeta no?

Joana clar, com que tu ja estas relaxada de tanta giragonça...espero fer algun castell sí!

Txell és que no se per que però jo estava en contra dels jocs de Barcelona...i sí...queda res! jajaja

Petons!

Charlie quina ràbia que fan! Aniràs a les rebaixes? On vas de vacances? quina manera d'omplir el temps!

Per cert a mi del Basté em fa ràbia lo dels "blogies" quina paraula tant xorra!

Robertinhos cullons! no ho sabia això! ara ho entenc tot....casumdena!

Candela ha dit...

BONES VACANCES CLINT!!!!! ja marxes????

Putes hipocrites olimpíades...