divendres, 24 d’octubre de 2008

Reflexió de divendres vespre

De ben segur que tots heu sentit els darrers dies, que jutgen aquells nois que varen cremar viva una indigent en un caixer automàtic ara farà 3 anys.

no entraré a valorar si hi ha motius, justificacions, atenuants o tota aquesta colla de paraules que se solen sentir durant les tertulies radiofòniques a qualsevol hora del dia en el nostre país. Experts en tot, i en res, que són capaços d' opinar fins i tot de coexions interneuronals....quins collons!

però el fet curiós, el que em fa parlar del tema, ha estat quan al TN he sentit que al final del judici, els dos nois, fent ús de la seva paraula han demanat justícia (per ells) i perdó a la família...i la veritat no he pogut pensar on era aquesta família ara fa 3 anys, potser les coses haurien estat diferents, qui sap.


16 comentaris:

Rita ha dit...

Avui pensava en fer un post parlant d'aquest tema i precisament d'això: de la justícia que demanen ells i de la família d'ella. Ja no el faré suposo, ho has sintetitzat molt bé i jo no en sé tant. Una filla ha de deixar la seva mare en un caixer?
Pel que fa als assassins, espero que tal com demanen, se'ls faci justícia. Van entrar, van marxar, es van proveir d'eines i van tornar...
Bona nit i bon capde, maco!

XeXu ha dit...

Jo també ho vaig sentir, i em va fer gairebé gràcia. Els fets canten, la càmera del caixer els va gravar, i no cal més prova que aquella. Si no era premeditat, què feien amb una garrafa de benzina? I és clar, suposo que no anaven a matar-la de primeres, però qui juga amb foc es crema, això està clar. Es mereixen un bon càstig, i la família, una bona reprimenda, si és que ja no ho és prou veure els teus fills així.

Striper ha dit...

Jo he sentit molt sobre aquest tema i el fet que aquesta persona estigues al carrer era perque volia no perque ningu no la volgues acollir.

òscar ha dit...

pensar que si haguèssin estat més al damunt dels fills tot hauria estat molt diferent, és el primer que et vé al cap. suposo de deu ser així; pares despreocupats pel que fan i cóm pensen els seus fills, etc.
però, des de fa uns anys, veiem tants exemples d'aquesta mena amb pallisses a pidolaires filmades pel mòbil, gamberros al metro intimidant la gent, mobbing a l'escola que, potser, no tot el pes de la reflexió hauria de caure damunt de la família.

estrip ha dit...

horrible.

Josep Giralt. ha dit...

És prou clar i evident que l'escala de valors que estem transmetent al nostre jovent, està girada de cap per avall.

La cultura de l'esforç ha deixat pas a la cultura de la llei del mínim esforç.

Llàstima....

Albanta ha dit...

És difícil opinar sense saber el que ha passat. Abandonament de la família? o potser ella havia abandonat la filla quean devia haver estat?
Sempre és trist veure una família desestruturada d'aquesta forma.
Pel que fa a la justícia que demanen els agressors... que tinguen la que és mereixen, la mateixa que ells li han donat a l'agredida!! No hi ha justificació pels seus actes.

Abogada en Bcn ha dit...

Jo no coneixo les circumstàncies de perquè ella era on era i no amb la seva familia però vaja si realment per el motiu que fos ja no tenien cap relació que demanin indemnització em sembla molt fort. Que ho donin tot a ong o alguna cosa així.

Joana ha dit...

Tot està trastocat. Ara li donaven la culpa a l'altre que era menor i que ja havien jutjat. Si ho van fer, ara que s'aguantin amb el que els toqui. I la familia? Si s'havien desentés o ella tan fa, no crec que tinguin dret a demanar res.

Puji ha dit...

Mmmm, un cas complicat.

Marta Cebrián ha dit...

Els fets són els que són: tres paios van entrar a un caixer i es van carregar una dona que s'hi havia instal·lat per passar-hi la nit. La van matar fent-la patir, perquè morir cremat ha de fer molt de mal. No crec que la justícia ni la societat hagin de demanar venjança per un fet tant fastigós (matar algú per avorriment?)simplement cal demanar que aquests joves siguin responsables i entomin les conseqüències de l'acte que van cometre.
Que per la tele es parli de la història d'aquella pobre dona abans de viure al carrer, o que sigui notícia la carta que la filla va escriure en record seu o fins i tot que un antic nòvio en parli em sembla sensacionalista.

Robertinhos ha dit...

tal com dius i diuen tots els posts, s'ha de fer justicia amb aquest parell de cabrons que van cremar a la dona amb total premeditació i que li volen carregar el mort al tercer per a sortir ells lliures.

Ara bé, també s'hauria de demandar a la familia per reclamar danys quan tenien a la seva estimada familiar dormint a un caixer.

La gent es torna mesquina en aquests casos. Recordo un cas en que una dona va morir atropellada. La dona havia creuat amb el semafor en vermell. Es va tardar 3 dies en localitzar algun familiar. Doncs després la familia va reclamar danys al·legant "la pèrdua d'un ser molt estimat, tal com proven les fotos adjuntes". Totes les fotos eren de bodes, comunions...ni una d'un aniversari de la dona o d'un moment especial o unes vacances recents.

Lamentable

Charlie Hi-Hat ha dit...

Espero que tinguin una sentència justa, tal i com demanen.

24 anys per cap, em sembla just.

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

喜洋洋 ha dit...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

喜洋洋 ha dit...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社