diumenge, 2 de novembre del 2008

Instruccions...al moble i a la cuina!

-"agafem un carro?"

-"no, total, tampoc hem vingut a res no?"

Aquesta conversa la vaig sentir a un grup de 8 persones entrant a l' Ikea dissabte a les 10:15...evidentment, jo, que ja hi anava sense ganes se'm van posar els pèls de punta! No puc entendre com hi ha gent que va a passejar en un lloc d'aquests, fer cua, mirar els mobles de sempre (Ikea no canvia!). Com es troba a faltar un mall quan es necessita!

A mi si em voleu posar nerviós, poseu-me dins l'Ikea...però necessitàvem una llitera!

Sort que després ens varem relaxar fent panellets amb el gran i intentant que el petit no trinxes tot el que se li posava al davant al crit de "boleta, boleta!"

I clar hem seguit les instruccions de la recepta fil per randa per fer els panellets i evidentment per muntar la llitera!

I finalment el gran aquest any ha fet tots els de coco ell sol...els de codony han quedat una mica xafats...i els de pinyons com sempre, uns millors i els altre pitjor. Però boníssims!

Post Post: S'ha de felicitar Hamilton...(quin rotllo a això de l'esportivitat), però el cor segueix sent vermell! L'any que ve!

13 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

a l'Ikea no s'hi ha d'anar amb un mall... si ha d'anar amb la retallada

rhanya2 ha dit...

Quin gust!! Heu fet panellets... aquest any no n'he menjat cap... i fa anys que no en faig!

Rita ha dit...

Instruccions per tot? ;-)

Doncs tenen molt bona pinta aquests panellets...
Petonetssssssssssss!!!!

Striper ha dit...

a mi no emposa nervios que em portin al Ikea ja vaig tindre prou amb un cop i ja no em porten.

Anònim ha dit...

nosaltres els panellets els comprem a ca el meus tiets Pomar http://www.pastisseriespomar.com
Així que quan passeu per Mallorca no oblideu passar per Ca'n Pomar de Campos (el meu Poble o Ciutat)
No som bon cuinera i mu mare fa bunyols així que ahir una gran bunyolada i avui una gran peta...uF!! però com disfrutarem tots, amb sucre pols, amb mel...

Nosaltres també ahir erem de la vermella..felicitats al Hamilton.

I Ikea es el lloc ideal per anar a comprar un llitera i sortir amb dos porta retrats, unes estovalles, unes tovalloles, tres coixins i en arribar a caixa mires la cartera i treus la IkeaFamily
bona setmana..nosaltres avui tenim festa..

òscar ha dit...

el darrer cop que vaig anar a ikea, emulant l'escena d'allò que el vent s'endugué, vaig posar a déu per testimoni (massa creient no sóc, però bueno!) que mai, mai més tornaria a trepitjar aquell indret.
ps: dissabte hi torno!

Marta Cebrián ha dit...

Estic d'acord amb tot el que dius, aquests que van a passejar haurien de cobrar-los l'entrada. Els panellets tenen molt bona pinta però segur que el millor ha estat fer-los. I pel que fa al Hamilton, doncs a mi ni esportivitat ni res, m'hauria estimat més que no hagués guanyat. En Massa no m'agrada gaire tampoc, però s'ho mereixia. Confiem que l'any que ve es treguin la toia d'en Raikkonen (que no passarà) i puguin lluitar amb més condicions.

Abogadaenbcn ha dit...

Quin vici anar a l'ikea...ja tinc ganes jejjeje

uooo quina bona pinta els panellets..

Lula ha dit...

Uff que en fa de temps que no vaig a l'Ikea... però és que a casa ja no hi cap res!!

Passo de fer cap comentari sobre la F1, el Massa és un inútil i condueix com una iaia, però el conguito, ggghhh.

Jo tb he fet panellets a casa, amb ajudant, i aquest any hem innovat, amb lacasitos!!! Panellets Pop.

Robertinhos ha dit...

Jajajaja, jo tampoc suporto el Ikea!

Jo aquest any he ballat salsa per la Nit d'Ànimes. No m'agraden les castanyes ni tampoc gaire els panellets. Halloween tampoc té atractiu. Així que he decidit que celebro la nit d'ànimes (la qüestió és celebrar, no?)

Jo no segueixo la F1 desde que Schumacher es va retirar. No suporto Alonso i el Hamilton és molt bon pilot però ho ha tingut tot (escuderia, cotxe, etc.). Com sóc ferrarista, espero que fitxin al Vettel o al Kubica...a veure

Anna Tarambana ha dit...

Necessites una bona guoia per anar a l'ikea! és a dir, jo!!! :P

Almeurei, després d'uns quants cops li agrada i tot. Ara he de dir, que nosaltres hi anem sempre molt aviat o en hores i dies "rarus" que hi ha bastant poca gent. Duem una llista de casa i un pressupost i en un moment ho tenim tot! A vegdaes jo em desvio una mica de res i el pressupost augmenta però això ja hi va!!!

Tema panellets: jo no en vaig poder fer! Queda pendent per la propera castanyada!

Joana ha dit...

Els panellets, els he comprat aquest any, no vaig tenir temps d'anar a comprar. A mi la F1, ni fu ni fa, ara el que si tinc clar és que ni Alonso ni Hamilton, em cauen "gordus". L'Ikea m'estressa, dos cops hi he anat, fa ja mooooolts anys, vaig comprar una prestatgeria i quin rollo, haver de mirar-ho tot, per arribar al magatzem a agafar la caixa que necessites. Jo em quedo amb la botiga de mobles de tota la vida i que vinguin i m'ho montin. Mira que hi ha llocs per anar a passar el dia, amb un bon dinar inclós!

Anònim ha dit...

<12>hi!nice to meet you,if you are free welcome to my blog!租車旅遊,包車旅遊,雲林租車,墾丁租車,高雄縣旅遊,高雄縣,高雄縣美食,高雄縣景點,高雄縣民宿,高雄縣餐廳,高雄縣飯店,高雄縣導覽,阿里山旅遊,阿里山旅遊,阿里山,阿里山美食,阿里山景點,阿里山民宿,阿里山餐廳,阿里山飯店,阿里山導覽,阿里山畯富旅遊,高雄租車,租車,畯富租車,,台中租車,台北租車,嘉義旅遊,雲林旅遊,苗栗旅遊,桃園旅遊,台北旅遊,新竹旅遊,台中旅遊,旅遊,畯富旅遊,畯富高雄旅遊,高雄旅遊,墾丁一日遊景點,墾丁一日遊介紹,墾丁一日遊美食,墾丁一日遊行程,畯富墾丁一日遊,墾丁一日遊,高雄一日遊景點,高雄一日遊介紹,高雄一日遊美食,高雄一日遊行程,畯富高雄一日遊,高雄一日遊,台南旅遊,屏東旅遊,台東旅遊,花蓮旅遊,蘇澳旅遊,墾丁旅遊,墾丁旅遊網,墾丁美食,墾丁景點,墾丁民宿,墾丁餐廳,墾丁飯店,墾丁導覽,桃園租車,苗栗租車,嘉義租車,台南租車,屏東租車,台東租車,花蓮租車,蘇澳租車