Relats conjunts: Bratislava Christmas market
- Va collons...que encara perdrem l'avió!
- Un minut home! faig la darrera foto...veus que maca! tant queixar-te! aquesta la penjaré al Facebook, que tothom sàpiga que viatgem.
- Ja però és que som 12 sota zero cony! i això no es veu a la foto.
- tranquil home, ja ho posaré al etiquetar-la...serem l'enveja de tots...
19 comentaris:
Un post ben real!
Ara al Facebook, començaran a rular fotos de sopar d'empresa, volant corbates.
Bon relat!
Sort dels Relats Conjunts... És la única manera de veure't el pel!
Com sempre, fantàstic i molt clint clint hahahahahaha
Petons i bones festes, que segur que no et tornem a veure més fins al proper RRCC!!!!!
Home, tant com l'enveja... jo ara no estic pas a aquesta temperatura, però uns graus més els agrairia.
Un bon post! Perquè aquesta dèria a fotografiar-ho tot quan anem de viatge? Suposo que és la por a oblidar el que ens ho ha fer.
Ara entenc perquè estàs desaparegut a Blogville :)))
Bon Nadal i envia'ns fotos ben etiquetades!!
Ah que no tens prou amb el fred de per aqui.
Brrr quin fred! bon sintètic relat!
Si que fa agafar fred! però m'agradat també aquest sintetisme!
Jajaja! Molt satíric!
jajaja, bones festes, Clint. Tots dos ens anem troban als RCs XD
Feliç 2010, Clint.
Petonet
Uau, un fred que pela... avui m'ho puc imaginar
Holaaa! acabo de retornar!!! tu també fa temps que no escrius! abraçades i llepades de retornada! Caliope
Hola,
Sóc Esther Añón de l’agència de comunicació de Knorr a Espanya.
Com hem vist que al teu blog parles sobre gastronomia hem pensat que et podria interessar assistir a la sessió de showcooking que hem organitzat a càrrec de Jordi Cruz amb un nou producte.
Jordi Cruz és el chef espanyol més jove en guanyar una estrella Michelin. A la seva cuina busca unir les receptes més tradicionals amb les tècniques més vanguardistes.
Per això, volem convidar-te a la sessió especial per a bloggers de tendències gastronòmiques i cuina que Jordi Cruz oferirà aquesta tarda.
Ens agradaria poder comptar amb la teva presencia per tal d’intercanviar opinions i experiències. Així mateix, Jordi Cruz estarà disponible tant durant el showcooking com després per realitzar entrevistes, en cas de que et pugui interessar.
SHOWCOOKING JORDI CRUZ
DIA: 10 febrer 2010
HORA: 19h
LLOC: Culinary Arterlier, Unilever (CC L’Illa Diagonal. Avda Diagonal, 569 3ªplanta)
ASSISTENTS: Jordi Cruz, chef espanyol més jove en aconseguir una estrella Michelin
Si estàs interessat, pots contactar amb mi a: eanon@tinkle.es
Moltes gràcies,
Esther.
Ostis Clint, no deixis que se t'ompli el blogG d'spam! vinga va, a escriure!! t'esperem!
Quina il·lusió el teu comentari!!!!!
Com estàs company? Com va tot?
A veure si ressucitem, no?
Una abraçada
PD: Gilipolles!
Ostis, sí, Clint, jo també t'he vist a ca el Robertinhos i m'he quedat flipant! ets per aquí encara!! bieeennnn
Paraula de verificació phasmaso
pasmá me he quedao yo!!!
:_
Publica un comentari a l'entrada