dijous, 17 de desembre del 2009

Relats conjunts: Bratislava Christmas market

- Va collons...que encara perdrem l'avió!

- Un minut home! faig la darrera foto...veus que maca! tant queixar-te! aquesta la penjaré al Facebook, que tothom sàpiga que viatgem.

- Ja però és que som 12 sota zero cony! i això no es veu a la foto.

- tranquil home, ja ho posaré al etiquetar-la...serem l'enveja de tots...

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Un post ben real!
Ara al Facebook, començaran a rular fotos de sopar d'empresa, volant corbates.

Bon relat!

Rita ha dit...

Sort dels Relats Conjunts... És la única manera de veure't el pel!

Com sempre, fantàstic i molt clint clint hahahahahaha

Petons i bones festes, que segur que no et tornem a veure més fins al proper RRCC!!!!!

Sergi ha dit...

Home, tant com l'enveja... jo ara no estic pas a aquesta temperatura, però uns graus més els agrairia.

Vanessa ha dit...

Un bon post! Perquè aquesta dèria a fotografiar-ho tot quan anem de viatge? Suposo que és la por a oblidar el que ens ho ha fer.

Joana ha dit...

Ara entenc perquè estàs desaparegut a Blogville :)))
Bon Nadal i envia'ns fotos ben etiquetades!!

Striper ha dit...

Ah que no tens prou amb el fred de per aqui.

Elfreelang ha dit...

Brrr quin fred! bon sintètic relat!

fanal blau ha dit...

Si que fa agafar fred! però m'agradat també aquest sintetisme!

coses2 ha dit...

Jajaja! Molt satíric!

Pd40 ha dit...

jajaja, bones festes, Clint. Tots dos ens anem troban als RCs XD

the silver blue sea ha dit...

Feliç 2010, Clint.
Petonet

VIRGÍNIA ha dit...

Uau, un fred que pela... avui m'ho puc imaginar

Betty ha dit...

Holaaa! acabo de retornar!!! tu també fa temps que no escrius! abraçades i llepades de retornada! Caliope

Esther ha dit...

Hola,

Sóc Esther Añón de l’agència de comunicació de Knorr a Espanya.
Com hem vist que al teu blog parles sobre gastronomia hem pensat que et podria interessar assistir a la sessió de showcooking que hem organitzat a càrrec de Jordi Cruz amb un nou producte.

Jordi Cruz és el chef espanyol més jove en guanyar una estrella Michelin. A la seva cuina busca unir les receptes més tradicionals amb les tècniques més vanguardistes.

Per això, volem convidar-te a la sessió especial per a bloggers de tendències gastronòmiques i cuina que Jordi Cruz oferirà aquesta tarda.

Ens agradaria poder comptar amb la teva presencia per tal d’intercanviar opinions i experiències. Així mateix, Jordi Cruz estarà disponible tant durant el showcooking com després per realitzar entrevistes, en cas de que et pugui interessar.

SHOWCOOKING JORDI CRUZ
DIA: 10 febrer 2010
HORA: 19h
LLOC: Culinary Arterlier, Unilever (CC L’Illa Diagonal. Avda Diagonal, 569 3ªplanta)
ASSISTENTS: Jordi Cruz, chef espanyol més jove en aconseguir una estrella Michelin

Si estàs interessat, pots contactar amb mi a: eanon@tinkle.es

Moltes gràcies,

Esther.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Candela ha dit...

Ostis Clint, no deixis que se t'ompli el blogG d'spam! vinga va, a escriure!! t'esperem!

Robertinhos ha dit...

Quina il·lusió el teu comentari!!!!!

Com estàs company? Com va tot?

A veure si ressucitem, no?

Una abraçada

PD: Gilipolles!

Candela ha dit...

Ostis, sí, Clint, jo també t'he vist a ca el Robertinhos i m'he quedat flipant! ets per aquí encara!! bieeennnn

Paraula de verificació phasmaso
pasmá me he quedao yo!!!

Candela ha dit...

:_