dijous, 15 de juliol de 2010

El món està fatal...

I és que la gent és (som) així..en realitat el tema de l'estatut, la manifestació, el debat de política general són ben poca cosa en l'interès col.lectiu si els comparem amb el que realment mou les masses, i ara com ara, és la victòria de la roja, que segurament cuejarà durant tot l'estiu com a mínim.

Hi ha qui hi veu política també, altres interpreten que tot ha estat sota els designis del vertader guanyador d'aquest mundial, que no és altre que el pop Paul. Doncs bé, conscients d'això i seguint l'estil madrileny de posar el talonari damunt la taula i sense haver après res del sistema utilitzat per el Barça i que tan bons resultats ha donat a la selecció, i que a banda de talons ,que també cobren, prima el compromís amb el grup i el treball d'equip, han ofert al zoo alemany canvir el pop per qualssevol animal del zoo més alguna quantitat econòmica, com ja es reflexa en diferents publicacions.

I sabeu què, que estic segur que l'aconseguiran, utilitzaran la tàctica Florentino i el pop acabarà a Madrid, i la gent farà cua, pagarà entrades, faran el que calgui per poder tenir una foto amb el collons de pop, al seu perfil del facebook, del msn o damunt la tele...sí amics, tornarem a l'estil de la bombolla i amb tot això la gent oblidarà una mica la crisi, i tornarà a ser feliç veient el pobre animaló fotent-se musclos.

L'únic problema serà quan intentin utilitzar-lo a la lliga i no pari de seleccionar la caixa amb l'escut del Barça. Però com deia aquell, això ja serà una altra història.

5 comentaris:

Joana ha dit...

Només l'estiu? Durarà fins que perdin. Això del pop és la burrada més gran del món. Semblava que allò de que el futbol era l'opi del poble havia passat a la història, però ara és més cert que mai! I que consti que a mi m'agrada el futbol.

XeXu ha dit...

Tinc entès que volien canviar el pop per Raul i Guti més una quantitat econòmica, se sap alguna cosa d'això?

Anònim ha dit...

Futbol i política sempre han anat lligats. Igualment, si parlem de masses, vam ser molts i molts més els que ens vam manifestar als carrers de Barceloan el dia 10 que els que van sortir a celebrar la victòria de "la roja".
Sobre el tema del pop, és al constatació definitiva de al decadència del periodisme esportiu. Després es pregunten perquè tenen tan mala imatge. Doncs per parides com aquesta.

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

喜洋洋 ha dit...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社