dijous, 22 de juliol de 2010

Per guanyar...divideix

Montilla va a casa el Zp a dir-li que els catalans estem emprenyats, imagino que Zp ara mateix deu tenir problemes per dormir...

Però aquesta reunió d' avui ha deixat anar llengües i he sentit de tot, que si el Socialistes no són capaços de mantenir el que pacten aquí quan van allà, que si els convergents no acaben de mullar-se mai, que els d' esquerra tirarien per el dret però quan fos l'hora de perdre la cadira acabarien empassant-se les seves paraules, els d' Iniciativa que regualrien encara més, els del PP que viuen en un altre món, no tan allunyat com els de Ciutadans, però Déu ni do...vaja que per gustos colors!

I jo penso, si no som capaços de entendre'ns entre nosaltres, com volem que ens entenguin els altres! ja podem anar fent campanyes ja...

Però clar, aquí ja ha començat el posicionament cara les eleccions de la tardor, amb més virulència que a la porta del Corte Inglés el primer dia de rebaixes...quin estiu ens espera! només de pensar-hi ja em venen ganes de rojar!

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Són ells qui no s'entenen. Nosaltres ho tenim molt clar!

Josep Llorenç i Blat ha dit...

Bon dia,

a més del que escriviu, cal contemplar la possibilitat que en Pepe, hipocorístic de José, que té d'acrònim PP com d'altres tenen ZP, no expliqui només que els catalans s'han emprenyat, sinó que el moll de l'os, la raó fonamental sigui dissenyar una estratègia primera de com fer per repetir, els propers quatre anys, la presidència de la Generalitat. A la reunió, no hi ha dubte, hi ha més gent, dos homes i una dona d'estat, que segueixen una certa paritat combinada amb la qualitat d'idees, de l'estat espanyol

L'ordre del dia serà el següent:

1. Assessors de marquèting amb qui comptem. Hi ha un parell de nois a Galícia i una altra noia d'Euscadi que ho faran bé, diu l'un; doncs, jo compto amb un cosí de José Antonio DiL i amb tres noies de l'Hospitalet, gent d'Ecstremaidura i de la Rioja, que també sabran què fer, que vénen de la TV3, diu l'altre.

2. Idea general de la campanya electoral. Quin parell d'estafes els clavarem aquesta tardor, de manera que Catalunya continuï sent-nos rica i plena, i, pels catalans, continuï sent-los pobra i prima.

3. Amb qui he de parlar sobre el proper biotrioquadripartit. Fem com fa quatre anys, abans de res preparem-ho i després ja ho dramatitzarem perquè tothom s'ho empassi, que, fins ara, va bé, diu qui més mana, és a dir, cap dels dos.

4. Sensacions culinàries derivades del dinar.

Torn obert de paraules. Aquí l'un preguntarà que com s'ho han agafat el que hem fet; algú dels presents dirà qui, els de la Comissió. L'altre dirà no, dona, no, els de la manifestació del 10J. No diuen res, fan com sempre, són babaus i no saben de què va, dirà en PP.

Salut, República de Catalunya i a reveure.

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

喜洋洋 ha dit...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社