Recepta: Espaguetis de sípia.
Ens cal:
- Espaguetis nero di sepia
- 1 sípia
- 1 ceba
- all al gust
- unes cullerades de tomàquet
- una copa de vi blanc
En una paella amb una mica d'oli, enrossim la sípia tallada al gust.
En el mateix oli, sofregirem poc a poc la ceba picada fins que quedi ben estovada
Després, afegim l'all vigilant no es cremi
Quan ja estigui fet, afegim el tomàquet i baixem el foc que vagi fent.
A mig fer, afegim el vi blanc i deixem que s'evapori l' alcohol
Quan ja tenim el sofregit ben confitat, tornem a posar-hi els talls de sípia i deixem que tots els gustos s'ajuntin, mentre bullim els espaguetis.
Un cop fets, els ajuntem i ja està.
Jo els vaig acabar amb una mica d'orenga, i haig de dir que el resultat em va sorprendre, està increïblement bo! (si no no ho posaria aquí!)
- Espaguetis nero di sepia
- 1 sípia
- 1 ceba
- all al gust
- unes cullerades de tomàquet
- una copa de vi blanc
En una paella amb una mica d'oli, enrossim la sípia tallada al gust.
En el mateix oli, sofregirem poc a poc la ceba picada fins que quedi ben estovada
Després, afegim l'all vigilant no es cremi
Quan ja estigui fet, afegim el tomàquet i baixem el foc que vagi fent.
A mig fer, afegim el vi blanc i deixem que s'evapori l' alcohol
Quan ja tenim el sofregit ben confitat, tornem a posar-hi els talls de sípia i deixem que tots els gustos s'ajuntin, mentre bullim els espaguetis.
Un cop fets, els ajuntem i ja està.
Jo els vaig acabar amb una mica d'orenga, i haig de dir que el resultat em va sorprendre, està increïblement bo! (si no no ho posaria aquí!)
7 comentaris:
No ens enganyem, jo no provaré de fer-ho, que a la cuina sóc un inepte. Però no deixo passar l'oportunitat de saludar-te, quan apareix un post teu sobta, i a córrer cap aquí. Que bé llegir-te... encara que no pugui compartir experiències culinàries amb tu!
Neeeeeen!!!! Dissabte passat una advocada a Bcn ens va donar records teus!!! I ja ens veus a les tres emocionadetes i fent "Ooooooh!! El Cliiiint!!!!"
Quina pena que no vinguessis... T'hauriem axuxat a 6 mans! :D
Eps, dolentot, i jo que t'esperava...
Gràcies pels records!!! Em va fer molta ilu... :)
Petons!
i de pas, m'apunto la recepta!!
Clint perfavort!!! ;)
Això és per dir-nos que estàs viu pero ja ens va avisar un ocellet ...sí i totes mmmm el Clint!
Ja et val estar tan amagat :)
Boníssims!!!!
Oooooooh!!! Quina bona pinta Clint!!! No esperaré gaire per provar-los! Gràcies!!!!
Publica un comentari a l'entrada