dimarts, 19 de desembre del 2006

D'okupes i ciberenquestes

En un post anterior, jo parlava de com s'assemblaven les tàctiques utilitzades per els ciudad-anos i els okupes de la makabra, i de forma sorprenent (o no, això depèn de cadascú), la majoria de comentaris, anaven dirigits a que no es tenia una opinió clara sobre el fet okupa, en aquest punt vull afirmar que cap blocaire va decantar-se ni a favor ni en contra del fet d'anar en boles per el carrer!



Doncs, ve avui he vist l'enquesta de vilaweb sobre el tema i a veure que surt:






A mi la veritat és que no em convenç cap:

La 1º. Personalment no en conec cap, però tampoc diria que em cauen bé, de fet si fan malabars al carrer em fastigeixen molt! (això si, aquesta és ideal per a sopars amb eco-socialistes)

La 2ª, no crec que sigui cap mena de lluita el ser okupa.

La 3ª, potser si que formalment son delinqüents, però crec que hi ha més cara dura que no delinqüència.

La 4ª i probablement la més sensata, perquè al final de tot si no t'okupen la casa del costat i no surten per la tele, doncs la veritat és que és això, em resulten indiferents la majoria del temps.

Al final, molt de l'opinió que em queda d'aquesta colla, ve en funció si fa molt o poc que hem pagat l' últim rebut de l'hipoteca! i posats a donar espais a diferents col.lectius per la patilla, el circ no seria un dels primers de la meva llista això segur!


Amic/ga invisible: No estudiis tant a veure si això del fum fum fum, serà el teu cap i no la foguera dels pastorets!

10 comentaris:

Mikel ha dit...

Amb aquestes bambes jipis podries ser un okupa camuflat...

jbauer ha dit...

però el tema de les sabates no s'havia tencat???
Jo penso que son uns caradures. S'en van de casa els pares per independitzar-se i no pagar nio un euro...

Candela ha dit...

Jo tinc clar que les bambes del Clint les he vist en alguna de les cases d'okupes que visito de tant en tant...

Clint ha dit...

Mikel i Candela, tireu pilotes fora eh!!! el post no anava sobre les bambes! jejeje casumdena, així no hi haurà manera de poder fer l'enquesta! ;)

Bauer, gràcies, com a mínim tens les coses clares!

Oriol ha dit...

Crec que si es mantenen unes condicions d'higiene i seguretat, no m'importa gens, que okupin espais municipals abandonats, inclos que ocupin algun de privat.

Puji ha dit...

Jo hi estic d'acord, sempre que aportin coses positives a la comunitat com fan molts. Fan activitats culturals i mantenen una casa que d'altra manera estaria ruïnosa.

Però n'hi ha d'altres que són uns bruts i que només foten soroll i trencadissa, aquests no em molen (a sobre aquests solen ser els més fills de papá)

En els dos casos, quean algú reclami la propietat PER FER-HI ALGUNA COSA, a la puta calle.

Mikel ha dit...

Doncs jo bambes apart no estic d´acord en que okupin res.

Candela ha dit...

Pilotes fora??? jo?????mai!!! jejejejejej

Ok, vols saber la meva opinió...doncs que hi ha okupes i okupes. Així que penso com tothom i no diré res original. A mi el fet de la okupacio no em fa mal, i sé que sempre okupen cases buides i deixades per els amos però com bé dieu sí quan això ve acompanyat de sorolls, festes i demés. Jo tenia uns al costat de casa i entresetmana era com si no existissin però els caps de setmana era un horror. Gentada al carrer amb les birres, els gossos, la música i tot això.

Encara que no ho sembli també hi ha okupes pobres i que res tenen a veure amb el "moviment okupa", és a dir que jo sé de gent (vull dir que els coneixo amb noms i cognoms, no en plan generic) que està a okupant cases desokupades per no haver de dormir al carrer.

jbauer ha dit...

Clint, de bon rotllo, però malauradament m'acaben d'apujar l'hipoteca i l'euribor està vora el 4%. Potser que actualitzis el gràfic ,perquè m'has donat un sustooooo!!!!!!!!!!!!

Candy, sempre hi ha de tot al mon del senyor...

Clint ha dit...

Ei Oriol, si okupen espais municipals, no fan soroll, van nets i polits i no tenen gossos...vols dir que no son de l'ajuntament? jejeje

Ei Puji, estaria força d'acord amb el que dius, jo com ja he dit no em barrufen i els que menys del món són els mims...però aquests potser ja no són tant okupes!

Molt bé Mikel, així m'agrada!

Carai Candela, d' entrada tens el premi al comentari més llarg del meu bloc! plas-plas-plas però com diu la bauer hi ha de tot, i com bé dius suposo que depen força si la corrent que utilitzen la "pillen" del teu comptador!

Jackie, si ja ho se però he agafat un gràfic a l'atzar desde el Sant google, ara miraré si l'actualitzo XD!