dimecres, 20 de desembre del 2006

Les nadales del meu fill!

Si, ho admeto i ho dic al principi, No suporto les Nadales! fins aquí d'acord, però ahir la tarda vaig assistir embadalit a un concert de nadales protagonitzat per 7 nens i nenes (que et sembla?) i vaig aplaudir i fins i tot filmar! Evidentment l'hereu de casa era un dels 7! (gràceis Alepsi!)

Mentre era allí, eixugant-me la baba, vaig pensar en la de cops de mall que he anat repartint per els vostres blocs, en mil i una propostes...Tió, Nadales, etc... però clar quan es tracta dels teus nens, llavors no hi ha res que pugui enterbolir el moment! jejejeje

Així doncs, i només per aquesta mitja horeta tampoc no passa res, no sóc com aquell que amagant-ho darrera el jazz es passa els dies de concerts de nadales en concerts de nadales eh ;).

I de passada, voldria dir a l' Oriol, que he descobert que a l'escola dels nanos, el tió també menja mandarines! hauré de preguntar si és que baixa de les gavarres també!




amic/amiga invisible: les coordenades GPS d'on vius són: Latitud: 41.4398 Longitud: 1.86442.

10 comentaris:

Puji ha dit...

Ei Clint! A veure, digue-li al teu fill que s'aparti, una mica més...,més...més a l'esquerra...vale! Ja està!

Cop de mall!

Alepsi ha dit...

El tió de la meva escola també menjava mandarines!!! jajajajaja! deu ser que són mandarinòfils... o mandarinòfags, més aviat! xDDD

Per cert, un dubte: dius un concert de 7 nens... i el teu hereu era un dels 6.... i el setè qui era? xDDDD

Oriol ha dit...

A mi no em desagraden les Nadales. Ahir vaig mirar casa meva i vaig dir-li a la costella. "Potser podriem comprar quatre llums i alguna mandanga per decorar això que ho tenim mig mort" i vés que no acabi el Nadal amb un Pare Noel pujant pel balcó.

Candela ha dit...

No Oriol, més pares noels als balcoons noooooo. Tenim la ciutat plena...

Mandarines? qué moderns els tios.

Clint ha dit...

Ei puji, que no en tenen cap culpa els nens, van a l'escola de música! el problema són els profes que estan embolicats en les dates! a tots ells COPS DE MALL!!!!

Molt bé Alepsi! ja esta corregit, m'agrada veure que hi posem tota l'atenció en llegir els posts!

Ei Uri, a mi les que canta el meu nano tampoc! ;) jejeje has vist el tió eh! quina sorpresa trobar-me pensant en tu a mitja tarda jejeje arbre, pessebre, alguna llumeta d'acord però si penjes el pare noel del balcó, t'hauràs de fer càrrec de les conseqüències!

Digues que si Candela, que no el convidaràs més a les teves fantasies si penja el pare noel!

Mikel ha dit...

juasjasuasjsau ben vist lo del JAzz ;-) estic convençut de que si vinguessis a un concert tambe cauries rendit a la magia del moment jejeje ;-PPPP

jbauer ha dit...

Vinga Clint, confessa. Se't va caure alguna llagrimeta????

Clint ha dit...

Ei Mikel! no pensaves que quedarien així com així els atacs constants al meu calçat oi?
Jo de jazz, em penso que jo ho vaig dir, no en soc massa,l' últim que vaig anar va ser a veure el cosí del xarlie, un baterista impressionant,i si no hagues sigut per vergonya m'hagues acabat clapant a les butaques del casino!

Jackie, jackie, i tu et penses que si així haguès estat t'ho diria ara i aquí! que tots aquests que volten per aquí no pararien de dir que si m'he fet pericu de tant plorar! jejejeje

Charlie Hi-Hat ha dit...

o està embarassada o ha passat pel pel Dr.Photoshop, perquè jo diria que la Scarlett Johansson no acostuma a tenir aquests pits tant grans.
(si, me la tinc ben estudiada, què passa?! :P)

Clint ha dit...

Maca eh charlie! amb aquest vestit jo la vaig veure a l'entrega de no se quins premis..deuria portar tot ben aixecat amb cinta adhesiva! pero a mi ja m'esta bé, juas juas