dimarts, 5 de desembre del 2006

No se què faré l'estiu que ve!

I no tinc ganes de saber-ho ara, collons que encara no som ni Nadal! No suporto aquesta mena d' histèria col.lectiva per avançar esdeveniments. Per Nadal cal fer la reserva de les vacances d' estiu, perquè per setmana santa ja estem preparant els regals de reis perquè si no quan sigui l' hora els nens no podran tenir el ninot aquell que estarà de moda, perquè abans d'anar a la platja has de reservar taula per fer la calçotada el febrer d'aqui tres anys!

Aquest pont, vull descansar, vull passar estones amb la família i no fer totes aquelles coses que tens pendents de fer a casa un dia que vinguin uns dies de festa, i el que no vull es saber que la meitat de la gent que conec ja té tots els regals de reis, els torrons del tió, i el menú de fi d'any!

Potser serà cosa meva, però una mica d'improvisació no fa mal no? (com ric quan veig que no hi ha neu a la muntabya! com no ho van imaginar fa 8 mesos al reservar l'apartement a peu de pistes!)

8 comentaris:

Txell ha dit...

Jo ja sé que faré l'estiu que ve... tatxan tatxannnn... ens n'anem a la Índia!!!

També sé que faré aquests dies... quedar-me a casa! jajajaja que tinc el parent amb un atac de siàtica! Serà tremendu!

Puji ha dit...

Cony, la meva dona és d'aquestes, ja fa dies que ens barallem per veure on anirem aquest any...collons!

Txell, a l'Índia? Carai nena, quina enveja! Hi aneu en moto? ja ja :-P

jbauer ha dit...

Uf!! jo no sé ni què faré demà!!!
i no diem a cpa d'any on es multiplican els plans!!!!

Clint ha dit...

Ostres Txell, quin bon rotllo no? Ens enviaràs fotos vestida amb sari i un puntet al front? Per cert la recepta de la Cruella, pot tenir aquests efectes secundaris! ;)

Ei Puji, l' únic problema en aquest cas és que a tu no et vingui de gust planificar a llarg termini, que és el que em passa a mi, tot i que la meva dona tampoc no és massa planificadora, tot i així també discutim per aquestes coses! tot es culpa del corteinglés!

Bauer, doncs jo demà tinc familia a dinar i faré sipia amb patates. Alguna suggerencia per al vi? és l'únic que no tinc decidit de l`àpat!

Charlie Hi-Hat ha dit...

És igual clint. Si no hi ha neu, fabricaran tota la que sigui necesària, i més, encara que s'hagin de carregar tota la capa d'ozó. Lo primer és lo primer.

Candela ha dit...

Jo estic en fase de ja veurem que fem demà. Res de planificar...

Clint ha dit...

Ei charlie, si com diuen molt bé tot! jejeje si no fa fred tampoc no poden fer-ne!

Candy Candy (aquesta era unaltre oi?) tenint en compte com et va últimament, no m'estranya que no facis plans! jejejeje a veure com ens portem aquest pont tant llaaargggg!

Oriol ha dit...

clint, dimecres 0:20 de la matinada i no sé que fer demà amb la familia. Suposo que en aixecarem, ens enfundarem les xiruques i anirem a la montanya, esperem que els caçadors de senglars no ens intimidin com la última vegada.