dimarts, 24 de juliol del 2007

Planificar massa...

Odio planificar...no m'ha agradat mai, especialment en l'apartat lúdic de la vida, no puc suportar aquells que per nadal ja saben què faran per setmana santa, per setmana santa què faran a l'estiu, els que coneixen el menú de la castanyada tres mesos abans...i sobretot sobretot a aquells que amb la boca plena de castanyes et deixen anar "i què, què fareu per cap d'any?"

Si és evident que una cosa que tenia mig planificada s'ha anat a prendre vent...ja ho tenen les coses així, si és que val més el pim-pam, apa tu ara em ve de gust això i ho faig o ho compro o m'ho menjo, que si no mai se sap!

De fet no recordeu (els que ja no ho feu tant sovint) que les millors festes eren aquelles en que sorties un dia que havies decidit no fer-ho i quedar-te ajagut mig clapat al sofà?

19 comentaris:

mafalda ha dit...

Et dono tota la raó del món. Un dels canvis de la meva metamorfosiha estat passar de preveure-ho tot, a improvisar, que és més divertit.
Salut!

Gatot ha dit...

planejar, en qüestions eròtico-festives, pot tenir l'encant del preàmbul: com aquell qui prepara els ingredients d'una bona recepta per a convidats especials.

però algunes vegades, és fantàstic fer un bon menú sorpresa (inclós per a tu mateix) sobretot si bé de gust!

petons i llepades no planificades!

Mikel ha dit...

En el tema concerts es important planificar , mes que res perque si no et quedes sense entrades.
Per altre banda en el tema viatges jo tampoc era pas partidari de planificar res pero avui en dia el fet de poder planificar implica trobar un vol a 10 euros o a 250... no se si m´explico... ;-)

annatarambana ha dit...

Jo estic d'acord a mitges... Hi ha situacions que necessiten certa previsió... Jo sóc de les que m'agrada saber una mica què passarà. La incertesa a vegades em provoca inseguretat i llavors no hi ha qui disfruti de res!

Puji ha dit...

Hi estic d'acord, m'agrada més improvisar, però hi ha coses que s'han de pensar abans per collons, sinó et surten el triple de cares.

Metamorfosi ha dit...

Jo improvitzo: quan planifico se m'esguerra tot, a vegades perquè l'atzar ho vol així, d'altres vegades perque arribat el moment tinc ganes de fer altres coses (malgrat tot, a vegades m'enxampo planificant, encara que només siguin fantasies ;D).

I ja sé que si planifiques pots trobar vols més barats... però si no planifiques, a l'últim moment també es troben moltes coses interessants (això sí, aleshores, mai saps on ni com acabarà l'aventura!).

Petons, dels improvitzats i dels que no ho són tant! ;)

Clint ha dit...

Ei Mafalda, si que és més divertit! oh i tant! ara que no se on he llegit que hi ha altres canvis també oi? jijiji

Eps Gatot! l'únic problema que hi veig en la planificació de les qüestions eroticofestives, és que aquesta planificaició acabi convertint-se en l'activitat en si mateixa!...jo és per això que en sóc un fan del menús degustació, sempre hi ha el toc de la sorpresa!

Eps Mikel, és evident que hi ha coses que cal planificar, però no per això les fa millors...

Ei Annatarambana, una controladora eh...vaja vaja quina heroïna!

Eps Puji, però això és culpa de tots aquests que planifiquen tant! tots acabem anant de corcoll darrera d'ells!...COP DE MALL!

Metamorfosi a mi em passa el mateix, però és que en les fantasies només es pot planificar, el problema és que si les planifiques massa potser no arriben a cobrir les espectatives! jajaja
Petons improvitzats ara!

Déjà vie ha dit...

jajajajjaa i tant! d vegades la vida et sorpren i et regala un dia q no esperaves pro recordem q els regals no es donen cada dia. Nomes d tant en tant per saber valorarlos.

Abogada en Bcn ha dit...

Mira jo demà tenia 8 a sopar i per un cop que ho planifico amb temps tot el que tenia a la nevera i al congelador gràcies a l'apagada general se m'ha fet malbé! Mai més.

Waipu Joan ha dit...

Sens dubte, els millors caps d'any han estat els menys preparats, les millors festes aquelles que no havien de fer-se. Certament la planificació mata la sorpresa i una mica la espontaneïtat. Però vaja, res que ni pugui superar una bona guinness.

Clint ha dit...

Ei Déjà, tens tota la raó, si fossin a diàri potser tindriem un déjà vu? petons!

Ei Abogada, si fossis Abogada en Vilafranca no t'hauria passat...de totes maneres és una putada impressionant això del llum!

Joan, tu si que es veu que saps organitzar una festa! jajaja

Lara ha dit...

Doncs jo, passava per aquí, i dic, va, em faig una Guinness, per allò de no-planificar, que és més divertit! ;-)

Jo Mateixa ha dit...

Completament d'acord amb tu nano, que es el que t'ha passat??

Clint ha dit...

Ei Lara! benvinguda, sempre n'hi ha alguna de Guinness a la nevera...que mai se sap!

Txell xafardera! tu em dius els blocaires i jo t'ho explico....jajaja

Joana ha dit...

A mi m'agrada planificar, des de sempre....però entre plan i plan...hi ha lloc per les improvisacions! Amb la descàrrega d'adrenalina pertinent! Digue'm imprevisible..i nosaps com m'agrada, sr-ho!
Bon dimecres, Clint!
( A Girona és festiu ! )

Dani R. ha dit...

Let's jam man!

Robertinhos ha dit...

Carpe Diem Clint!

Jo Mateixa ha dit...

Ah nooooo, això no val, es xantatge!!!!!! :-S

Clint ha dit...

Ei Joana, imprevisible! jajaja bona festa!

Eps dani som-hi!

Ei Robertinhos, tant com es pugui.

ja ja ja Jo mateixa oi tant que ho és! siiii!