dijous, 12 de juliol del 2007

Woody Allen, Barcelona i l'estil català

Som la hòstia, si senyor! i encara sovint ens preguntem com és que tot ens va així..i és que no en sabem a casa nostra d'estar contents!

Ni se quan fa que sento parlar de que tothom volia que Woody Allen fes una pel.lícula a Barcelona. Que si la projecció de la ciutat al món, que si només Nova York i Londres els ha passat quelcom semblant, segurament en petit comitè algú ha pensat l'enveja que farà als de Madrit!

Ja se'n parlava abans que no anés a Londres a fer les dues que ha fet, i finalment quan ve i la fa, després de 2 dies de rodatge tot ja són polèmiques!

Ja he sentit dir a actors, que es fa més ressò del que fa Woody per dinar, que de tot el cinema en català que es fa i es desfà, que si ha rebut més subvencions que qualsevol de les pel.licules de cinema en català, que si hi ha molt secretisme, que si la gent se li tira al damunt, que si tallaran el trànsit perquè han de fer un correfoc...inclús he vist algú que critica l'Scarlett...

I jo no dic que no tinguin raó, i que probablement si no se li donés pasta, altres ciutats del món li'n donarien i llavors seguiriem sospirant i dient, tant de bo poguèssim veure Barcelona tant bé com ens ensenya London a Macth point! tot i que no cal perdre de vista comentaris com els del veí que estan carregats de raó.

Però jo em pregunto, a banda d'art, el cinema no és un negoci? i si tens un negoci i pots escollir entre promocionar una pel.lícula que veuran 100 milions de persones a tot al món, o promocionar l' última palla mental de Bigas Luna o de Ventura Pons? què fas?

Tot i això, segurament aquí es seguirà somicant mentre els agents intenten col.locar encara que sigui de secundaris i sense text a tots els actors catalans, perquè al final què collons, si el que quedarà és que un dia vaig sortir en una peli del Woody Allen!

19 comentaris:

Robertinhos ha dit...

típic inconformisme català.

jo la veritat, prefereixo el woody i la scarlett que al ventura pons i la vilarasau

Edu ha dit...

Se que no sóc el primer que ho diu, però si aquesta peli ajuda a promocionar la ciutat i aporta més fires, més congressos i més presència internacional, doncs se li paga el que fagi falta pq els diners es recuperaran .... fent un exemple tonto, a en Beckam se li paguen milionades però fa guanyar bilionades venen samarretes, doncs això és igual, l'ajuntament paga pasta i és recuperarà amb més visites i més despesa de turistes a BCN

Puji ha dit...

Estic del tot d'acord amb tu. És una bona promoció per BCN. A mi l'scarlett ja em sembla bé, encara que vagi empastifada.

Però de tots els actors catalans que hi ha, han hagut de triar el Joan Pera i la Lloll? El Woody què fa? Una peli o un vodevil?

annatarambana ha dit...

A veure, que potser intenten comparar el Woody Allen, el gran Woody, amb el cinema català? Per favor!

Som provincians! Ja ho he dit a no sé quin altre bloc!!!

Mira, la Penelope i el Bardem ja em costen d'imaginar en una pel·lícula de l'Allen, però si hi posen la Lloll i el Pera... Voleu dir que en Woody no fa una parodia i nosaltres no ens n'hem adonat?

Cruella ha dit...

El meu comentari serà contundent i després t'emprenyaràs amb mi, Clint.

El vols?

mafalda ha dit...

Jo dec ser de mena conformista, perquè ja m'està bé.
Això sí, Robertinhos, no em toquis la Vilarasau, que per molt que Ventdelplà sigui un .... ella segueix sent la tieta Eulàlia de tooooooooota Catalunya (almenys, meva sí). Aish!

Waipu Carolina ha dit...

Tienes mucha razón...Lo que al final contará es que Woody hizo una peli en Barceloan, ten eso por seguro!

Clint ha dit...

Ei Robertinhos, abans que el Ventura..prefereixo moltíssims! i la Vilarasau...ja cansa també!

Ei Edu, no se si arribarà a tant, però de ben segur que algún turista segur!

Ei Puji, rectificar és de savis! jajaja Això del Joan Pera té certa relació però la LLoll...això no té nom!

Ei Annatarambana, jo no ho comparo! Però amb aquesta colla, segurament serà una comèdia!

Eps Cruella....va fot-li!

Ei Mafalda, qui és la tieta Eulàlia?

Eps Carolina, i tant que si!

Metamorfosi ha dit...

A mi em sembla bé i estic d'acord amb tu, perquè potser el cinema és un art, segur que n'és (el 7è?), però també és un negoci com una casa!

Petons!

Candela ha dit...

oh deu meu més projecció internacional de bcn nooooooooo. JO no puc amb tanta gent aquí.

mossèn ha dit...

el Woody no és "el pajaro carpintero" ??? curios, molt curios ... salut

Alepsi ha dit...

Mai no plou al gust de tots.

Tothom vol el que no té.

Etc, etc, etc... si és que la ment humana.....

Jo Mateixa ha dit...

Com be diu l'Edu tots nosaltres em pagat calers per que aquest home faci una pel.licula a la nostra ciutat (be, a la vostre que jo nomes hi treballo) però aquests diners es recuperan de seguida, si el primer cap de setmana que l'estrenin segur que ja dobla les despeses home!!!!!

No se per que critiquen tants els politics, no tenen res més a fer o que???? :-S

Clint ha dit...

Ei Meta! així m'agrada que estiguis d'acord amb mi! jajajaja

Ei Candela, llavors potser hauràs de deixar d'organitzar concursos tu! ;)

Mossèn, si que n'és de curiós!

Alepsi, una anàlisi molt profunda de la psicologia humana! cansa el casal eh! jajajaj

Ei tu mateixa, que jo ni hi treballo a Barcelona! per mi l'haurien de deixar treballar i ja està! tots aquí volent sortir a la foto...quina colla!

Mikel ha dit...

Totalment d´acord Clint , si encara no ens em adonat de que BCN viu del turisme es que som gilipollas i sortir a una peli del Woody dona mes publicitat que moltes de les campanayes que fa i paga la generalitat per tant la subvencio te TOT el sentit del mon.

El veí de dalt ha dit...

Jo també pagaria per sortir en una peli del Woody; però com que no tinc diners, em dedicaré a veure les sevses obres i després, a opinar. Voldria veure com és aquesta on sortirà Barcelona. I em farà veure si realment sap captar l'essència de la ciutat. També és bo que vinguin de fora a explicar-nos-ho. Potser un geni com ell la sap captar com ho va fer a Manhattan... Ho dubto, però. S'hauria d'estar a qui un temps, d'incognit, tranqui.let, parlant i passejant amb blocaires com nosaltres, veïns del carrer; que no li endossarem cap subvenció, cap petició ni cap retret.

Metamorfosi ha dit...

Vaaaaale, a partir d'ara intentaré portar-te la contrària! XDDD

Perons!

(ho sento, però els petons els mantinc)

Clint ha dit...

Ei Mikel, és més que probable que tingui més èxit...però al final els calés destinats a propaganda els gastaran igual!

Veí, penso que el Woody Allen tindrà suficient nivell com per copsar-ho igual que fa amb les altres ciutats, no crec que tingui necessitat de deixar-se engalipar...com a mínim això espero!

Ei Meta...només faltaria que no mantinguessis els petons! Muaks!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Bienvenido Mr. Marshall.
Sembla mentida que, per certes coses, no passi el temps.