dimecres, 5 de setembre del 2007

República bananera...

Quin sentit té jugar un partit de la selecció catalana, quan aquesta tant sols és per a partidets de fireta, i desenganyem-nos, els jugadors catalans bons estan jugant partits amb la selecció espanyola? a mi que m'ho expliquin. I que m'expliquin, ja posats, quins jugadors jugaran la final de la copa catalunya, mini-benjamins?, com a mínim però els podran dur a fer el menú de la gamba a un dels molts bons restaurants de Palamós!

I si a més quan aconseguim que ens deixin actuar com a país, com en el mundial de futbol sala, resulta que ens anomenen República de Catalunya, quan malauradament no en som, potser és que també ens caldria que algú de protocol anés amb els esportistes, que per una vegada que ens deixen figurar, com a mínim sortir bé a la foto! en comptes de sortir als programes de zapping!

Potser a algú li interessa que parlem més de seleccions, i que si aguantarà la corrent quan tots els que van marxar de barcelona tornin a casa, que no en dels pressupostos que s'estan acabant de cuinar a madrit, i que sembla que una vegada més no arribarem al que esta pactat!

digueu-me mal pensat...

11 comentaris:

Gatot ha dit...

fa molt i molts anys que es va descobrir com tenir les masses tranquil·les: pa i circ.

com que de pa no ens en donen... amb una mica de sort encara ens podrem revoltar!

petons i llepades revolucionàries!
in-de-pen-den-ci-a!!!

Txell ha dit...

El problema més greu que tenim, és cap a part de l'Oleguer ningú se les creu les seleccions catalanes. Aquells nanos de l'Espanyol i de la Grama van a jugar com si juguessin un partit de costellada. I així no anem bé!!!!!

Com l'amic gatot:

IN
INDE
INDEPENDÈNCIA!

Claire ha dit...

Aquí una de "Madrid" qeu està totalment d'acord amb el teu últim paràgraf. I com diu el gatot "pa i circ" i així ens va.

Waipu Joan ha dit...

però el futbol, mal que ens pesi, és el circ d'avui. Només cal veure que malgrat tot, a Madrid prohibeixen la paxangueta, significatiu no?
partit de firet, però fins i tot això els preocupa.

Terra ha dit...

M'agrada que hi hagi una Selecció Catalana però només serveix per tenir "entretinguts" als que som nacionalistes, circ, com diu el Gatot. I d'aqui no ens deixaran passar...

Terra ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

Jo Mateixa ha dit...

Mal pensat...volies aixo no??

Visca Catalunya!!!!!!!, aixxxx, la vena repúblicana que aflorà en mi :-P

Petonets guapu!!!!!

Clint ha dit...

Ei Gatot si com a mínim el circ fos bo! i no parlem del pa!

Txelleta no anem bé no! haurem de cridar més fort!

Hola Claire tu ho dius així ens va!

Joan això és el que tampoc em quadra massa, a qui cony li preocupa tant tot plegat?

Terra no ho diràs per la samarreta oi? jajaja però en part tens raó així n'entretenen uns quants!

Txell siii! tu si que has entès el què del post! jajaja Visca!!!!!!!! Ptons per tu també, impacient!

Orbison ha dit...

Home doncs a mi tant sols de pensar quina cara els hi deu haver quedat a més d'un al sentir lo de "República de Catalunya" ja n'estic content. Jo no m'en perdo cap de partit de la meva selecció , disfruto imaginant-m'ho: Som un País !!!....aaaahhhh si.....quant deixaré de imaginar ?, polítics d'aquest mon

Mikel ha dit...

El tema va molt mes enlla de tot aixo , ens estan fotent els diners tocant la vena patriotica de la selecció fent partits de costellada , de fet en vaig parlar fa uns anys aqui :
http://emci.blogspot.com/search?q=murcia+paraguay

Clint ha dit...

Ei Orbison em penso que haurem d'imaginar un temps més!

Mikel tota la raó, el problem es veure com ho vesteixen d'importància.