dimecres, 29 de setembre de 2010

Així no! 29S

Sí, faig meu el lema del dia d' avui. Però com que aquest lema no dona cap sortida, cap solució, cap proposta, bé el puc fer servir per a la meva postura contraria a la vaga, i per tant sóc a la feina.

Encara vull sentir per part dels organitzadors de la vaga, alguna posició que sigui diferent al No a tot. La situació és greu, ningú pot negar-ho, ara, si tota la aportació dels dirigents dels treballadors passa per aturar el país per la força, per la por i sí, alguns també convençuts, demà tot estarà igual i l'únic que haurem aconseguit és reduir una mica més la competitivitat del país.

El teixit empresarial català és del 99,9% de petites empreses, això vol dir que el 99,9% dels empresaris treballen colze a colze amb la seva plantilla i no som pas gent grassa en trajo que tot el dia fuma puros i es dedica des de que es lleva a pensar com pot putejar als seus treballadors (imatge més repetida per els més arcaics i reaccionaris favorables a la vaga).

Jo vull preguntar a tots els vagistes, què fareu les properes eleccions? votareu al Rajoy ja que els socialistes són la peste?...em temo que no, per tant no seria millor espolsar-nos els clixes i començar a treballar en positiu i buscant solucions?

I com que això no és el Twitter i no puc fer un RT, us copio el comentari del Dani al meu post d'ahir, pq em va semblar genial (amb el teu permís):

El concepte "empresari gras amb el puro" per un costat i el de "proletariat inculte i explotat" han passat bastant a la història i per tant aquesta consciencia de "classe treballadora" també. Jo sóc treballador, però no em considero part de cap "classe" i segur que milers d'empresaris d'aquest país també es consideren treballadors.

Deixem-nos de vagues i obrim les urnes (sindicals, patronals i estatals), ja veureu com comencen a rodar caps.

6 comentaris:

Oscar ha dit...

Totalment d'acord en tot. Hi ha massa anacronismes en els sindicalistes. O ens posem a treballar en positiu o el país se n'anirà (una mica més) a la merda.

elur ha dit...

De la mateixa manera que tenim dret a fer vaga tenim dret d'anar a treballar.
Avui fan vaga i demà què? demà estarem igual que ahir, exactament igual o pitjor.
L'única manera que tenim de fer alguna cosa és a les urnes i ja ve just. La revolta ha de ser-ne una altra. Hem d'exigir una democràcia de veritat no pas el teatre que tenim ara.

XeXu ha dit...

Doncs jo sóc un treballador ras i estic força d'acord amb vosaltres. No em sento classe obrera, just fa una estona escrivia un mail a un amic i li comentava que ja han passat els temps de les vagues i les revoltes dels treballadors, ara tots tenim estudis i podem dialogar, i no crec que tinguem aquesta visió de l'empresari, i menys en empreses petites. De vegades sí que sembla que ens explotin, i n'hi ha d'una mica cabrons, però miren pels seus interessos, i si digués que no intenten que les nostres condicions siguin el millor possible mentiria. Jo avui sóc a casa, però perquè vaig deixar-ho tot enllestit per si pels transports o pels piquets no podíem arribar. Recuperaré les hores un altre dia.

Lula ha dit...

Avui mateix ho comentava amb algú altre això:

els sindicats no serveixen ja per res, són obsolets i cal superar-los
però estan com paparres enganxats a la cadira només es cobreixen les esquenes pròpies, la solidaritat s'enten de manera sui-generis
igual que els polítics que tb son una colla de venuts...
xq la vaga ara i no fa un any??
un company de feina ha hagut de deixar la moto a travessera amb lesseps i pujar a peu, xq estaven cremant dos cotxes i una moto
el sistema que regula el mercat laboral ha de canviar, però els mateixos de dins NO VOLEN CANVIAR-LO xq ells mateixos es beneficien del sistema i no volen deixar de chupar!!! tan senzill com això
qui controla el controlador??


aghh
em sulfuru
canvieu de tema, què fa la Esteban avui?

Joana ha dit...

Buf! Ja ho he dit molts cops, aquesta vaga d'avui no té cap sentit. Els sindicats són inmovilistes i s'ho han de fer mirar.

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社