dimecres, 25 d’octubre del 2006

Accidents aèris

Porto un dia força estrany, suposo que tenir més feina de la que pots fer ajuda força a estar atabalat, però tampoc no estaria segur que és aixó.
Aquesta nit m'he despertat abans d'hora amb uns somnis d'aquells tant estranys, que fan por i que et despertes amb l'angunia el cos i certa oloreta d' haver suat, i no precisament fent exercicis amb qui dorm tranquil.lament al teu costat.
Al matí, només començar la feina, bronca per coses que no són culpa meva, però és igual te l'endinyes igual i a callar!
I després la "guinda" del pastís, escoltant "el món a Rac1" han passat un reportatge amb gravacions de caixes negres d'avions que han tingut un accident i la veritat és que et queda el cos amb una sensació agredolça, no recordo exactament que deien però si que recordo com ningú cridava, no recordo haver sentit pànic, evidentment "merda, merda, que ens la fotem" i coses així si, però la fredor amb que els pilots i tripulació aguanten fins que el desenllaç és del tot inevitable m'ha deixat força estorat, part d'aquestes arxius es poden consultar en el següent enllaç: www.airdisaster.com no crec que jo passi massa a visitar-lo, no m'agrada gens volar i només falta tenir un excès d'informació!

3 comentaris:

Mikel ha dit...

De totes formes sequeix sent mooolt mes perillos conduir que agafar un avio!!

Clint ha dit...

certament mikel, però estar allà dalt en mans d'un desconegut.. a més em penso que el que no m'agrada massa és anar de paquet!

Mikel ha dit...

si pero es mes dificil que un cotxe amb un capullo al volant s´et creui...