dimarts, 26 de febrer de 2008

15 anys després...

M'agraden els Òscars (començar confessant és una bona tècnica segons el meu psicoanalista), no miro mai més que el resum del plus, i ho faig fent zapping, però m'agrada mirar-ho, i després quan veig algun resum dels Goyas, amb el "humor" del Corbacho, o amb aquells mals acudits de catalans que feia el Buenafuente, doncs penso...quina mala còpia!

I ahir va passar el mateix, al plus a les 22;00 puntuals començaven el resum dels òscars i a la primera, a les 22:15 , amb retard començava l'esperat Debat entre ZP i el Marianu.

I ho vaig pensar un altre cop, quina mala còpia! Intentem una vegada i una altre copiar l'estètica de les grans produccions americanes, les posades en escena, les taules amb tertulians, els assessors i al final queda en un no res...no crec que ningú ahir, després de veure el debat penses, va, no votaré PSOE votaré al PP (o al revés). Una cosa tan mil·limetrada en el tempo, amb tant poc ritme, amb tant poc espai a deixar veure la lucidesa del candidat que crec que va contra l'essència del que és un debat.

I ahir mentre saltava d'un canal a l'altre, vaig veure com la mare de Javier Bardem plorava emocionada en veure el fill dedicant-li un premi, que no dubto merescut, des de dalt de l'escenari americà, que de ben segur (si tirem d'hemeroteques m'hi jugaria la mà) que han criticat abastament per comercial i de dretes...

I a l'altre banda Rajoy anava de blau elèctric, amb una americana estreta i de mànigues curtes i ZP una mica més ben abillat, feia saltirons nerviosos abans de començar, i tots dos ensenyaven uns gràfics en cartolina, en el temps de viatjar a mart, on una altre vegada feien servir els números i l'estadística per destruir la gran virtut de les matemàtiques que és que són exactes i que quan cauen en mans de gent de lletres...es converteixen de goma, i encara parlaven dels atemptats de Madrid, dels governs d' Aznar, i altres temes de vital importància durant la propera legislatura...

La veritat és que els dos programes em van entretenir, cadascun a la seva manera, tot i així, els polítics es mereixen un suspens tant sols per el poc respecte demostrat en el moment de parlar de deportacions de persones, que d'acord que no pot entrar tothom i que en petit comitè pot haver un argot que sigui ofensiu a orelles del gran públic, però en un debat a la tele cal controlar-lo!

En definitiva si una cosa tenia clara abans del debat i també després és que no votaré a cap dels dos, ho sento! Crec que esperar 15 anys per això tampoc valia la pena...

20 comentaris:

Edu Casabella ha dit...

jo tampoc votaré cap d'aquests dos, poder votaré en Bardem mira que et dic .. ;)

Dani R. ha dit...

Com a producte televisiu lo d'ahir va ser un cagarro punxat en un pal.

kpitana ha dit...

mira per on jo ni els oscars ni els polítics a AXN començava la nova temporada de "Mentes Criminales" i damunt la taula el llibre que em té captivada "El curiós incident del gos a mitjanit" del Mark Haddon, així que ni el debat de fa 15 anys ni el d'enguany...tampoc m'agraden gens aquest Rajatero's. b7ts

robelfu ha dit...

Jo els hi poso un cero patatero no amb van convencer llenç.
Tampoc els pensaba votar.
salud

Orbison ha dit...

Jo em decanto per els Oscars, sens dubte. Per a pallassos ja tenim el magnífic Tortell Poltrona, gran entre els grans !!!

zel ha dit...

Jo un zero, no, però vatja, se'ls notava la tensió als dos, a un molt la mala llet, a l'altre la contenció i els bons "modos", que, en el fons, deu ser així...

Però creïbles...no pas.
Petons!

Charlie Hi-Hat ha dit...

i en Ridao què tal va estar?

Gatot ha dit...

el "plus" és un bloguero que no tens linkat? clint? catxislà... ja podies haver deixat l'enllaç que a mi jo de blogs que s'actualitzen al moment em mola, eh?

Ah... que saltaves de canal en canal... o sigui història eròtica: de la canalera a la reguera? ara ja no em lliga gaire l'erotisme amb els polítics... :(

ho deus dir per la eròtica del poder? em perdo, nano, em perdo!

i això que diu la kpitana... no era un desodorant?

petons i llepades suadessssssss!

Striper ha dit...

Ostres jo vaig pasar de veural, pero aqui tinc una cronica molt bona.

Jordi Casanovas ha dit...

ahir hi havia debat? de què?

El veí de dalt ha dit...

Jo ni el vaig veure. Suposava que seria soporífer i que ja l'endemà en llegiria mil ressenyes. A banda, ja tinc clar, fa anys, que no votaré mai cap dels dos...Pertant, llegir un llibre o mirar blogs és molt més productiu.

Rita ha dit...

Com ja vaig dir, no penso votar cap dels dos. Mai! I per tant, tenia altres coses a fer :)

Puji ha dit...

EL vas mirar? Quin valor!

Mikel ha dit...

a mi tampoc em va agradar gens el debat , de fet haurien de revisar el significat de debat per que l´intercanvi directa d´opinions va brillar per la seva absencia.

Metamorfosi ha dit...

A mi no em feia falta veure'l per tenir claríssim que no votaria a cap dels dos!
I pel que sembla no em vaig perdre gran cosa.

Petó.

Trist ha dit...

La veritat, en Bardem està cagalló cagalló a la pel·lícula. M'han decebut els Cohen aquest cop!

I els altres secudaris de la primera, tampoc seran per a òscar mai de mai.

Trist ha dit...

La veritat, en Bardem està cagalló cagalló a la pel·lícula. M'han decebut els Cohen aquest cop!

I els altres secudaris de la primera, tampoc seran per a òscar mai de mai.

rosa ha dit...

Més igual jo tampoc els pensava votar...per mi com si volen tirar-se hores i més hores de debat..no ho arreglaràn pas...aquest país i menys el meu.

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

喜洋洋 ha dit...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社