dimarts, 26 de febrer del 2008

15 anys després...

M'agraden els Òscars (començar confessant és una bona tècnica segons el meu psicoanalista), no miro mai més que el resum del plus, i ho faig fent zapping, però m'agrada mirar-ho, i després quan veig algun resum dels Goyas, amb el "humor" del Corbacho, o amb aquells mals acudits de catalans que feia el Buenafuente, doncs penso...quina mala còpia!

I ahir va passar el mateix, al plus a les 22;00 puntuals començaven el resum dels òscars i a la primera, a les 22:15 , amb retard començava l'esperat Debat entre ZP i el Marianu.

I ho vaig pensar un altre cop, quina mala còpia! Intentem una vegada i una altre copiar l'estètica de les grans produccions americanes, les posades en escena, les taules amb tertulians, els assessors i al final queda en un no res...no crec que ningú ahir, després de veure el debat penses, va, no votaré PSOE votaré al PP (o al revés). Una cosa tan mil·limetrada en el tempo, amb tant poc ritme, amb tant poc espai a deixar veure la lucidesa del candidat que crec que va contra l'essència del que és un debat.

I ahir mentre saltava d'un canal a l'altre, vaig veure com la mare de Javier Bardem plorava emocionada en veure el fill dedicant-li un premi, que no dubto merescut, des de dalt de l'escenari americà, que de ben segur (si tirem d'hemeroteques m'hi jugaria la mà) que han criticat abastament per comercial i de dretes...

I a l'altre banda Rajoy anava de blau elèctric, amb una americana estreta i de mànigues curtes i ZP una mica més ben abillat, feia saltirons nerviosos abans de començar, i tots dos ensenyaven uns gràfics en cartolina, en el temps de viatjar a mart, on una altre vegada feien servir els números i l'estadística per destruir la gran virtut de les matemàtiques que és que són exactes i que quan cauen en mans de gent de lletres...es converteixen de goma, i encara parlaven dels atemptats de Madrid, dels governs d' Aznar, i altres temes de vital importància durant la propera legislatura...

La veritat és que els dos programes em van entretenir, cadascun a la seva manera, tot i així, els polítics es mereixen un suspens tant sols per el poc respecte demostrat en el moment de parlar de deportacions de persones, que d'acord que no pot entrar tothom i que en petit comitè pot haver un argot que sigui ofensiu a orelles del gran públic, però en un debat a la tele cal controlar-lo!

En definitiva si una cosa tenia clara abans del debat i també després és que no votaré a cap dels dos, ho sento! Crec que esperar 15 anys per això tampoc valia la pena...

18 comentaris:

Edu Casabella ha dit...

jo tampoc votaré cap d'aquests dos, poder votaré en Bardem mira que et dic .. ;)

Dani R. ha dit...

Com a producte televisiu lo d'ahir va ser un cagarro punxat en un pal.

kpitana ha dit...

mira per on jo ni els oscars ni els polítics a AXN començava la nova temporada de "Mentes Criminales" i damunt la taula el llibre que em té captivada "El curiós incident del gos a mitjanit" del Mark Haddon, així que ni el debat de fa 15 anys ni el d'enguany...tampoc m'agraden gens aquest Rajatero's. b7ts

robelfu ha dit...

Jo els hi poso un cero patatero no amb van convencer llenç.
Tampoc els pensaba votar.
salud

Orbison ha dit...

Jo em decanto per els Oscars, sens dubte. Per a pallassos ja tenim el magnífic Tortell Poltrona, gran entre els grans !!!

zel ha dit...

Jo un zero, no, però vatja, se'ls notava la tensió als dos, a un molt la mala llet, a l'altre la contenció i els bons "modos", que, en el fons, deu ser així...

Però creïbles...no pas.
Petons!

Charlie Hi-Hat ha dit...

i en Ridao què tal va estar?

Gatot ha dit...

el "plus" és un bloguero que no tens linkat? clint? catxislà... ja podies haver deixat l'enllaç que a mi jo de blogs que s'actualitzen al moment em mola, eh?

Ah... que saltaves de canal en canal... o sigui història eròtica: de la canalera a la reguera? ara ja no em lliga gaire l'erotisme amb els polítics... :(

ho deus dir per la eròtica del poder? em perdo, nano, em perdo!

i això que diu la kpitana... no era un desodorant?

petons i llepades suadessssssss!

Striper ha dit...

Ostres jo vaig pasar de veural, pero aqui tinc una cronica molt bona.

Jordi Casanovas ha dit...

ahir hi havia debat? de què?

El veí de dalt ha dit...

Jo ni el vaig veure. Suposava que seria soporífer i que ja l'endemà en llegiria mil ressenyes. A banda, ja tinc clar, fa anys, que no votaré mai cap dels dos...Pertant, llegir un llibre o mirar blogs és molt més productiu.

Rita ha dit...

Com ja vaig dir, no penso votar cap dels dos. Mai! I per tant, tenia altres coses a fer :)

Puji ha dit...

EL vas mirar? Quin valor!

Mikel ha dit...

a mi tampoc em va agradar gens el debat , de fet haurien de revisar el significat de debat per que l´intercanvi directa d´opinions va brillar per la seva absencia.

Metamorfosi ha dit...

A mi no em feia falta veure'l per tenir claríssim que no votaria a cap dels dos!
I pel que sembla no em vaig perdre gran cosa.

Petó.

Trist ha dit...

La veritat, en Bardem està cagalló cagalló a la pel·lícula. M'han decebut els Cohen aquest cop!

I els altres secudaris de la primera, tampoc seran per a òscar mai de mai.

Trist ha dit...

La veritat, en Bardem està cagalló cagalló a la pel·lícula. M'han decebut els Cohen aquest cop!

I els altres secudaris de la primera, tampoc seran per a òscar mai de mai.

rosa ha dit...

Més igual jo tampoc els pensava votar...per mi com si volen tirar-se hores i més hores de debat..no ho arreglaràn pas...aquest país i menys el meu.