diumenge, 1 d’agost de 2010

De testos i olles

Avui he recollit l'hereu de les colònies. Va a l'esplai del poble, el mateix en que jo vaig formar part del primer grup de grans, i del que en vaig ser ajudant de monitor (el meu responsable em va dir que mai no seria monitor per que era massa egoista..quines coses!).

Però bé, el que volia dir és que estaven allà tots a punt de cantar la cançó final,. Els nens i els monitors aquí, els pares i germans allà. Sona la música i comencen a cantar i a intentar realitzar una mena de coreografía...i allí era jo, amb la càmara anar filmant, mentre al meu voltant els pares, bé la majoria, com abduïts per un estrany poder extraterrestre, han començat a imitar els nens i ballaven i aplaudien...he flipat, i mig aguantant la càmara els mirava de reüll,. És que jo no sóc de festes amb gent que no tenim res en comú (a banda de tenir els nens de colònies) i sovint tinc una sensació de ridícul que em provoquen els altres més que no el que puc a arribar a fer jo en segons quines situacions. I reconec que d'entrada sóc més aviat esquerp i callat, si no ens coneixem.

Després, un cop a casa, he repassat les fotos i quan mirava el vídeo de la cançó m'he adonat que el meu fill, enmig de tots els nens i nenes, feia alguna cosa de similar. Cantava i mig es movia, però no com la majoria, més aviat anava fent i es mirava els del voltant amb una cara una mica rara...

No he pogut evitar somriure.

10 comentaris:

Joana ha dit...

La gent fa coses rares. No tinc fills, però no entenc perque els pares han de ser amics i també al revés. A més la cançó, no l'haurien hagut de cantar en privat? És una cosa del grup, no cal fer partíceps a la resta.

XeXu ha dit...

Sou els dos iguals, ja veus, una colla d'egoistes, per això no balleu ni res!

Estic 100% segur que jo hagués fet com tu. I el meu fill, que encara no tinc, també.

kpitana ha dit...

som extratrerestre, en Biel un bitxo raro que aguanta la càmara i disimula pensant - vaja guarda de pardals solejats (un altre dia te faig la traducció d'aquesta expressió mallorquina....bé si vols!)tens raò els tets semblen a ses olles i a casa han sortit un de cada.
waka-waka!! oooooo ooooooo oooo!!!

Anna Almécija ha dit...

Et comprenc...perfectament. Si ja em sento que no tinc gaire a veure amb les mamis del parc...imagina't en altres circumstàncies...

Ferran ha dit...

Haha! He visualitzat un Clint petit mirant de reüll al seu voltant, com son pare. No m'estranya que et fes somriure, la imatge.

El veí de dalt ha dit...

La cosa kumbaià ja no et va, eh?

Núr ha dit...

Hosti... jo és que segurament m'hauria posat a ballar... :S

XeXu ha dit...

Papa, que no t'ho vaig dir, perdona, però que ja hem arribat a Suècia, eh, que tot està bé, cap problema. No pateixis, d'acord?

慢慢來 ha dit...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

喜洋洋 ha dit...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社