dijous, 26 d’agost del 2010

Dinar, ràpid i bo


La meva tieta em va comentar aquesta recepta l'altre dia. Jo l'hi he afegit algun detallet, però la veritat és que amb uns espaguetis, quatre cloïsses, una mica d'all i julivert i un raig de vi blanc (avui l'hi he posat conyac) tens un plat boníssim per carregar les piles.

10 comentaris:

Rita ha dit...

Eps! que bo no? :-)

Anna Tarambana ha dit...

ostres, quina pinta! Mmmm...

Striper ha dit...

Doncs si es bo i alimenta.

zel ha dit...

Si li vols donar un toc gustós, una cebeta arrossejada amb una micarrona de pebrot verd, està que t'hi ca....

Puji ha dit...

Nen, vinc a dinar a ca teva! Quina bona pinta!

Lula ha dit...

Mmmmmm.....
Això no es fa a aquestes hores i menys quan estem en plena operació eliminació-mixelí-post-vacances....

ÑÑÑñññññ

Joana ha dit...

Jo hi posaria uns quants musclus a més del que hi has posat!
Apa! quin cuiner!!!!

Candela ha dit...

En va sobrar o no???? té bona pinta... nyammmmmmm

Ferran Porta ha dit...

Osti tu, encara no he paït lo dinar i ja torno a salivar. Nyam!!!

Judit ha dit...

Demà el provaré per dinar! sí senyor!!! :)