divendres, 30 de març del 2007

Metallica.


Ahir, de resquitllada, vaig enxampar el documental del Sputnik. Feien "Metallica una mena de monstre", adjunto el resum del web del programa que som divendres i fa mandra picar tanta estona.

El que em va agradar més, a banda que varem anar al concert que van fer a barcelona i per tant coneixíem coses de la gira, va ser veure sovint l'imatge "de diari" de les grans estrelles del rock, que sempre les veus vestides per anar a tocar, i veure com graven les cançons en xancletes, amb camises hawaianes i com s'emocionen al recordar al Cliff, el baixista que va morir fa tants anys...

Haig de reconèixer que em va enganxar molt aquest documental, i veure com el cantant de Metallica gairebé plora amb el terapeuta que els va ajudar en el procés al veure que tot plegat s'acaba, tots asseguts en una taula plena de fruita...
els mites del rock també es fan grans però l' important de debò és que encara et facin trempar amb la seva música!


11 comentaris:

Candela ha dit...

Clint jeviata?

Duschgel ha dit...

Ostres, no en sabia res de tot això dels Metallica! Que difícil es deu fer passar per segons quines situacions!

Bon cap de setmana, Clint!

Clint ha dit...

jajaja Candela, jeviata? quina paraula és aquesta! però més que del regaton si!

Ei Dusch, jo tampoc ho sabia, va estar bé això del costat humà.

Bon cap de setmana a les dues!

Oriol ha dit...

vaig anar al Sant JOrdi quan van presentar el Load en gira, espectacular!!
tinc tota la discografia, gràcies al burret!!

Metamorfosi ha dit...

No conec massa Metallica, quan era jove em vaig quedar amb música més suau com AC/DC, Iron Maiden, Jethro Tull, Deep Purple,... les encara més suaus les deixarem per un altre dia.

Si et dic que em sorprens gratament una miqueta més cada dia, et molestaràs?

És divertit això de conèixer gent a base de pinzellades aquí i allà...

Petons eixerits a la galtona!

Cruella ha dit...

Ostia, Clint. M'encanta que siguis jevi-petal. On guardes la munyequera punxenca i les samarretes diabòliques? Me juc l'ovari dret (en plena activitat) a què encara t'ho entafores algun diumenge avorrit i casolà!

Puji ha dit...

A mi mai em van llamar, però són bons de collons.

Clint ha dit...

Ei Oriol! jo també hi era, va ser el que va caure el tiu dels llums en flames oi? pirata!

Metamorfosi com vols que em molesti! però hi haurà un dia que igual no es tant grata la sorpresa...llavors no m'ho tinguis en compte!
tampoc són tant suaus eh els teus gustos! poso l'altre galta!

Ei Cruella, ovulant per aquí? jajaja no en soc pas de jevi-petal, quina mania tens a etiquetar-me! jo sempre rocker! si tornes prometo ensenyar-te les sabates de sola, que aquestes si que les guardo. La jevi-petal de casa és la dona!

Ei Puji, si que ho son de bons si.

Ulisses ha dit...

Doncs això de veure el costat humà de les estrelles és una cosa que m'agrada molt!. Jo pixo colònia amb els dvd i documentals d'aquest estil ;)

Quan passen la segona part del documental?

Salut!

Mikel ha dit...

Sens dubte tenim una especie de conexio que ens fa parlar del mateix...vaig parlar d´aquest mateix documental al meu blog fa unss mesos quan el van fer per el plus , estem d´acord es un documental brutal!!

Clint ha dit...

Ei Ulisses, doncs si t'agrada aquest valia la pena. No se quan passen el Capítol 2, caldrà estar atent a les programacios!

Eps Mikel, d'acord però no aniré a cap concert de nadales! jajajaja buscaré aquest post teu a veure si te l'he plagiat gaire o no.