dilluns, 8 d’octubre del 2007

Canvis

A la mare se li va posar al cap modificar les nostres antigues habitacions, ara de la nova generació!. 12 anys després de marxar de casa han decidit treure els llits i els mobles fets a mida, de la meva antiga habitació i de la del meu germà i canviar-los per uns comprats a l' Ikea.

Tota una metàfora...

La veritat és que en algun moment vaig pensar que tenia que sentir algun tipus d'enyorança per les estones viscudes entre aquell mobiliari...i la veritat va ser que no, tot i que algun record oblidat dins els calaixos sí que vaig trobar.


17 comentaris:

Puji ha dit...

Què vas trobar? Un Private al doble fons d'algun calaix?

Itf ha dit...

Jo fa uns mesos vaig estar apunt de fer el mateix però em vaig acollonir. Segueixo amb els mateixos mobles de fa 10 anys.

Crue ha dit...

Clint: els meus pares varen exterminat el tot rastre de na Cruella de la meva habitació de solera, i hi han fet un "despatxet". Vols dir-me que c***** han de despatxar, a la seva edat????

Ja no en queda res, de mi, a Can De Vil :_(

Crue ha dit...

"el tot"= tot el
"solera"= soltera

Perdó per la dislèxia. No sé què em faig.

Boira ha dit...

La meva habitació està tal qual la vaig deixar ara fa 8 anys. De fet, encara utilizo els armaris, i totes les meves coses velles són al seu lloc. Això dona que pensar, oi? Per cert, que hi vas trobar???

rosa ha dit...

diuen que fer neteja i tirar coses neteja l'esperit.
Als meus pares també ho van fer i la veritat no sentir cap mena d'anyorança.....de l'habitació meva i de la meva germana van fer una altre habitacio igual pero amb mobiliari nou, i all'a dormen quan és l'estiu, doncs aquesta habitació és més fresqueta..

Quina mania tota a l'IKEA i són mobles que quan esl vols canviar de lloc les portes i el calaixos ja no casan...i forat que has fet forat que has de seguir fent servir....
una abraçada

Txell ha dit...

A casa els meus pares, segueix tot igual. I pobres d'ells, que toquin un sol calaix, per què els hi armaria un cristu! ;)

Fora bromes... em fa molta pena llençar les coses, sobretot si han format part de la meva vida!

Petó, Clint!

Clint ha dit...

Puji no t'ho creuràs..un diez minutos! jajaja

I quin mal hi ha Itf mentre no et surtin els peus per fora el llit!

Crue no m'ho puc creure, a can Devil hi ha d'haver racons plens de tu!
A can clint, estàs sempre perdonada :)

Boira com veus, tot arriba! a mi només m'han deixat un altell! tot i que aviat ho llençaré tot em penso!

Eps Rosa em costa mirar-te als ulls! jajaja els mobles de l' Ikea, com tot per segons què van bé i per segons què no!

Ei Txell jo les coses "importants" me les vaig endur ja fa mooolt temps! Però mira vaig recuperar una pilota de billar que ves a saber d'on havia pispat jo!

Terra ha dit...

Jo mateixa vaig haver de buidar la meva habitació i llençar un munt de coses, una feinada, perquè jo era de les que ho guardava tot.
El que és més fotut és que aquell lloc on vaig crèixer ja no és nostre, ma mare també va canviar de pis, i no hi podré tornar. M'estimava casa meva, quan somio en que estic a casa, és aquell pis el que veig, i mira que fa anys que ja no hi visc!

mossèn ha dit...

jo també he fet canvis ... sí, els meus gallumbos són reversibles !!! ... salut

Gatot ha dit...

Clint.. no seria un 10minutos amb poster central de la Rocio Durcal en bikini????

catxis quines coses em fas dir....

Jo Mateixa ha dit...

Encara no he marxat de casa i els pares ja m'estàn fotent la tabarra per que buidis els calaixos, i a mun germà encara més per que tant bon punt ell tregui tot lo seu, els mobles m'els enduc a casa meva com habitació del nen d'en Hatim i el pare tira la pared per fer la seva habitació més gran.

De debò ens estimen els pares o frisen per que escampem la Boira (petons guapa!!!!) el més aviat posible????

robelfu ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

Clint ha dit...

Terra és ben cert que els llocs on hem viscut sempre queden en la memòria, però pensa que segurament encara te'n queden algun per descobrir...una mica això també és part del joc!

mossèn i en teniu la patent d'això? ... Salut!

jajaja Gatot shhhttt! que et sentiran!

Jo Mateixa segur que els teus pares pensen que ets tu la que té ganes de marxar...tot el dia parlant de la cuina, del terra, dels mobles, de GH..ai no que això no és del pis! Petonarrus! ;)

Robertinhos ha dit...

times are changing, my friend

Charlie Hi-Hat ha dit...

chechechechecheeeengeeesss jareeuariuseeiii chechechengeeeess

Clint ha dit...

quina ràbia Charlie