divendres, 19 d’octubre del 2007

És pensar-hi i ja ric!

Així m'agrada, sí senyor! és divorcia de Catalunya diu! però es queda a viure aquí, no entenc com no ha marxat a algun racó perdut de la geografia espanyola que ha adoptat com a mare i base de la seva filosofia...i ho fa explicant-ho als periodistes, editant un llibre, des de una golondrina al port de Barcelona! i té la barra de dir que se sent tant lluny de Catalunya com de Birmània...més lluny t'enviaria jo Boadella...de fet a cagar t'enviaria! Espero que ningú compri aquest llibre, n'hi ha de més interessants...i si no pregunteu al veí.

Canviant de tema....fiu fiu fiu

Imagineu, diumenge a la tarda, assegut el sofà, peus damunt la tauleta, una cerveseta (els nens no surten, que això és una fantasia!), a la tele Brasil, Interlagos, Alonso a la Pole, Hamilton segon, s'apaguen els semàfors, els motors rendint al màxim, gas a fons, el primer revolt, frens, fum, rodes clavades i .... els dos McLaren estimbats, enmig d'un núvol de pols, mentre per el lloc bo passa un Raikonen damunt el seu "cavalino rosso" i per dins (que queda lleig) pensa...

Per cert, algú sap on para Francesc Roses? (impressionant el cartell que he trobat buscant al google la foto del Francesc, xulo xulo!)

Bon cap de setmana!

21 comentaris:

Txell ha dit...

Quina llàstima això d'en BOadella. Perdem un gran intel.lectual i un gran defensor de no se ben bé què...

FORA PALLASSOS!!!! FORA LA BANDERA ESPANYOLA!!!!!!!! Uixxxxx estic més creuada! :P

Jo Mateixa ha dit...

Es un capullu home, sempre per lliure, sempre fent la seva i sempre renegant del seu pais, que s'envagi a la merda homeeeeeeeee.

Es el dia de les Txell's creuades :-P

Bon finde guapu!!!!!

Puji ha dit...

Volia fer post sobre el pallasso de la tele, però m'ha fet mooooooolta mandra. Que el donin pel cul. Si vol marxar, estarem més tranquils sense ell, però aquest no marxarà ni amb aigua calenta.

Se'n podria anar al Brasil i instal·lar-se entre els dos McLaren.

una lingüista elitista ha dit...

Jo, com tu, desterraria el nostre estimat Boadella, ben ben ben lluny...

rosa ha dit...

ja fa temps que jo el tenia per "mort".jo li pago l'autocar perque marxi.
ostres quin sofà més maco que tens a casa.
bon cap de setmana i no et cansis ajegut al sofa....

Itf ha dit...

Tema 1: el boadella segueix sent un buffó. No em compraria el llibre ni boig. Si me'l regalessin no el llegiria. Em posaria massa nerviós.

Tema 2: m'imagino al sofa diumenge, amb una cerveseta i mirant la cursa. La primera part està quasi assegurada. Que Alonso perdi seria un somni fet realitat. Esperem que sigui així.

XeXu ha dit...

Quin post més xulo, m'ha fet gràcia perquè penso el mateix en els dos temes. He sentit això del Boadella aquest matí, aquest home crec que ha perdut el nord del tot.

I a la F1... esperem que passi això que dius, que guanyi Ferrari, i no és que l'home de gel em caigui especialment bé, però des d'en Shumi que sóc de Ferrari. I només pensar que a l'altre equip hi ha l'Alonso... que guanyi qui sigui, però ell no!

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

es ke el kimi..o como carajo se escriba pobre, debe estar ahi medio bajo entre tanto circ..ke se el alonso ke si el Hamilton..y yo¡¡¡ pensara..nadie confa en mi..y debe esta sonñand con eso ke vos decis.. dirá el domingo ahi me los como..y los deje a todos parados..ke les den.. arriba el kimi ahi trankilito ..perfil bajo entre tanto soberbio y chulito ..bsoos

Charlie Hi-Hat ha dit...

en Francesc Rosés l'han enviat al mateix pou que al Valentín Requena, als Rallies. Que com n'hi ha pocs, i tenen menys repercussió, tindrà menys oportunitat d'equivocar-se.
Això sí, també s'ha de dir que era l'únic que li feia les preguntes a l'Alonso en català.

Clint ha dit...

Xexu que em saltava el teu! jajaja em penso que som forces els que pensem així, especialment del Boadella aquest, ara jo quasi prefereixo l' Alonso al Hamilton mira què et dic!

Déjà vie ha dit...

..gracies per ser l'alternativa interessant d llibre q si s'ha d comprar. :P bon cap d setmana maco.

Duschgel ha dit...

El que més m'ha molat del post és el sofà XD

Tu fantasieja, que és gratis!

Bon capde, noi!

El veí de dalt ha dit...

Doncs tinc pendents un parell de llibres per ressenyar en aquest sofà que tens tan xulo, més interessants que el nap buf aquest! Per cert, ja que em cites, jo et convido a llegir el meu darrer post! I a participar-hi!

Orbison ha dit...

No se que em cau pitjor si en Boadella o tota la F1, ja tinc clar que al Alonso aquest .....és que no puuuuuc !!!

Striper ha dit...

AL boadella se l'ha enat l'olla ho necesita notorietat.

zel ha dit...

A la meeeeeee més merdosa del món en Boadella, l'Alonso i tots els caps de porsc (amb perdó pels porcs) com aquests, jo ni en pintura els vull veure, ja els podem extraditar. Au, a las Españas corrent.

violette ha dit...

I és que aquest tiu fa una rrràbia!!

Gatot ha dit...

mmmm doncs a mi em fa peneta aquest pobre noi... no era ningú, i la premsa el va fer un superheroi. Ara, es queixa ell mateix que la premsa l'ha abandonat... potser si es posés de sobrenom "pantojo" el posaríen en nòmina en algun d'aquests programes que diuen que existeixen a la TV...!!! (i vés si encara no hi sortirà!) :DDDD

però tothom s'ha de guanyar la vida, no? i si no... mira en Monzó cobrant per escriure en castellà!!!
(jo he enviat el currículum al Daily Mirrors a veure si em lloguen!!!)

petons i llepades buscavides!

Clint ha dit...

Déjà tu sempre ets la primera opció!

Dusch seràs dolenta! igualment et dic eh! ;) petons!

veí estic a mitjes del teu post company!

Orbison el Boadella sens dubte!

Striper jo diria que les dues coses! segur.

Caram zel sembla que també necessites un mall! jajaja

Violette sí oi?

Gatot tirant a matar?

Gatot ha dit...

mmmmmm, és que quan sóc dolent sóc moooolt dolent, eh? jajajajjaajaja

Clint ha dit...

La feina ben feta no té fronteres Gatot si s'és dolent doncs això! jajaja