dimecres, 21 de novembre del 2007

Coser i Cantar


Només l'he escoltat un cop sencer, em semblava que seria molt interessant la proposta de fer un grans èxits, versionant els temes amb una orquestra simfònica. Però a la primera escoltada, la veritat és que no hi he trobat massa variacions, reducció de guitarres i "casios" amb augment de tots els efectes orquestrals, evidentment.

La veritat, però, és que normalment a la primera escoltada un nou CD costa de que entusiasmi. A mi m'ha passat pocs cops, en canvi, altres que els has d'escoltar uns quants cops es converteixen en músiques imprescindibles per sempre.

Evidentment, l'escoltaré més, la selecció de cançons és molt encertada i de ben segur que li trobaré el què...o potser m'agradarà més l'original, ja veurem...això sí en un moment d'una cançó hi han col.locat un efecte d'una pilota de ping-pong que sorpren força!

I vosaltres, quantes vegades us cal escoltar una nova proposta musical?

PD-Per cert, algú ha escoltat el nou disc de l' Eddie Vedder?

9 comentaris:

Mikel ha dit...

lo millor es quan un disc t´entra la primera!! es una autentica maravella!

kpitana ha dit...

Antònia Font no m'entra, MAI...no m'agraden ..ho sent no te puc ajudar no l'escoltaré!!!mira que la seva web es guapa..però la seva música no em diu res.
No m'entren...no se que em volen dir...a lo millor res..no ho se!!

Denea ha dit...

Home...jo depèn del que sigui...però normalment si escolto un cd nou la primera vegada més de la meitat de les cançons no em diuen res...però com tu dius, després li vas trobant el que. Això si, sempre trobo alguna cançó que m'encanta des del primer moment...

Charlie Hi-Hat ha dit...

m'han dit que és un tostón, el d'Antònia Font. (Dit per un fan)

Terra ha dit...

Home, normalment escolto un cd sencer perquè té una o dues cançons que ja m'agraden, i després d'algunes vegades m'agraden unes quantes, o cap més.
El que m'ha passat molt poques vegades és que m'encanti un cd sencer des de la primera vegada que l'escolto, l'ultim cop va ser amb Wolfmother i abans amb The Cult-Beyond good and evil.
És que cap dels 2 té desperdici!

XeXu ha dit...

Si que és cert que els discs costen una mica d'entrar, és difícil que a la primera t'impacti tant. Jo ja tinc el Coser i Cantar, i la veritat és que és Antònia Font i prou, les lletres són les mateixes i m'agraden igual, i la musiqueta sona bé, però sense més. Me'l vaig comprar per devoció, però és un recopil·latori que no aporta massa. Ni un trist tema inèdit han posat. Haurem d'esperar a que en surti un de nou...

Orbison ha dit...

home, depén, si t'entra be jo l'escolto varies vegades si no t'entra gens, la veritat és que amb 1 suficient, després fa pols a l'estanteria.
Antonia Font no fa pols a la meva estanteria...!

Clint ha dit...

Mikel eh que sí! és una sensació que només trobo superada per quan escoltes un disc que ni recordaves que tenies! i et quedes embadalit escoltant!

kpitana serà que al ser de ses illes els entens perfectament! jajaja

Denea i més val oi? perquè si l'has comprat només falta que al preu que estan no ens agradés ni una!

Charlie tostón no però no crec que passi a l'història.

Terra acabes de pujar en el rànking de blocaires sexis! The Cult fantàstic! si ho sumem a la panxa...;)

Xexu estem d'acord, jo n'esperava més.

Orbison d'acord, tampoc fan pols en la meva, però aquesta últim doncs encara no li he trobat l'intencionalitat!

Franc Tirador ha dit...

és un bon disc recopilatori, i les versions arranjades amb orquestra sonen molt molt bé