dimecres, 21 de maig del 2008

Sabiduría popular...

i suposo que per això se'n diu! per que és sabia, i per que és popular.

Us imagineu si algun polític hagués dit, "tranquils que ja plourà", l'haurien titllat de boig i poc professional...però és que ja ho diu la dita, "pel maig cada dia un raig" i em penso que també hi havia alguna cosa sobre l'Abril...

però clar, han deixat que el Tomàs Molina no pari de donar per el sac amb els nivells dels pantans, que abans de la primavera (època de pluges) estaven més buits del normal...però clar, arriba la primavera i amb ella les pluges, les aigües del desgel, s'omplen els pantans, i ara resultarà que la canonada d'allò que sembla un transvasament i que no ho és "oficialment" i aquests vaixells que porten aigua més cara i tan poc necessària doncs potser tampoc calien, això sí, a la que ens veiem una mica les orelles, ja podem tornar a regar i a omplir piscines, que jo dic, cony si la gent que té piscina ja la té plena! Un gran exemple en la gestió d'una crisi...no crear alarma i prendre decisions ràpides i fermes, sí senyor...deu ser allò dels fets i no paraules!

Ara bé, jo em pregunto, aquella canonada que perdia a Badalona, encara perd? o ja ningú ho controla...clar que potser serà com l'Ave, rodalies, la violència de gènere o bé els gossos perillosos, ja no són notícia i no cal que surtin al TN! Ves que no fotin a terra la Sagrada Família per tal que ningú pensi si plou o no!

Ves a saber, igual té raó la Cruella i el canvi climàtic és un camelu!

No heu pensat en com de malament deu caure aquesta aigua a casa d'algun convergent, que igual pensava que el clima podria posar més maranya dins el tripartit, que no pas la crisi d'ERC? i mentre a Falset han tingut el maig més plujós que es té constància...des de 1916!

Cop de mall home! Cop de mall!

19 comentaris:

L'Avi ha dit...

Diuen els entesos no-oficials que l'aigua per omplir piscines i la que es gasta per regar és només el 8 per cent de l'aigua que es consumeix. La indústria i sobretot les obres en gasten mooooooltíssima més...

Així que cop de mall!!

Carquinyol ha dit...

Respecte la canonada de Badalona, doncs si i no. Continua perdent però han construït tota una infraestructura per reaprofitar l'aigua. O almenys això diuen...

Rita ha dit...

Un post de 10! Coincideixo plenament amb tot el que dius, clint. En un comentari al carquinyol li ho he dit fa poc: tinc la sensació d'una certa vergonya, no ho puc evitar. Com també vaig dir fa temps al meu bloc, em preocupa la falta d'aigua, però molt més encara la manera de gestionar el problema per part del govern. I com aquesta, la majoria de coses que s'han hagut de gestionar darrerament. Quina vergonya tot plegat!

mafalda ha dit...

Tal com vaig dir al blog d'en Puji, a mi el que em preocupa és aquesta "cultura del pedaç. Arreglen allò que falla de manera ràpida i provisional, sense pensar en el problema de base ni buscar solucionar-ho de manera definitiva. Nem malament!

Anna Tarambana ha dit...

Cop de Mall a la poca traça amb el tema de la gestió de l'aigau. Això no ho arreglarem mai!!!

Mira, jo preferiria que no plogués, passar-les putes un any i que s'ho corressin i arreglessin el problema!!!

Totalment d'acord ambla mafalda i el tema de la "cultutra del pedaç"

Charlie Hi-Hat ha dit...

a la propera persona que li senti dir que el canvi climàtic és un camelu, li arrenco el cap.

Charlie Hi-Hat ha dit...

Ara que ho penso:
Ja puc anar agafant la katana i anar a qualsevol seu d'un partit de dretes.

Striper ha dit...

Tema molt complicat i si una gestió nefasta, i com ara afluixin cadada la hemos per cer la semana pasada va ser sant pere regalat i va ploura aixo vol dir 40 dies de pluja.

Edu Casabella ha dit...

els agricultora aigüa gratis, així anem amb el mètode de conreu per inundació, mentrestant nosaltres tancant l'aixeta per rentar-nos les dents i pagant-la a preu d'or.

cop de mall tb als pagesos !!!!

Edu Casabella ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

Robertinhos ha dit...

mai plou a gust de tothom, company! ;p

Joana ha dit...

Us heu fixat que sembla que plou a talls? Vas per la carretera i cau un diluvi i de cop la carretera seca!
Per mi que des de dalt se'ns/se'ls refien! ;)
Cop de MALL!

Joana ha dit...

És complicat el tema de la sequera, no es tracta de que ara no es puguin omplir piscines i tots tancant l'aixeta per no gastar quan rentem un plat. L'educació en l'aigua, com en molts altres temes és el principal. És un problema de base. I em sembla que tots els que diuen que no al trasvassement o mini trasvassement són poc solidaris, no estem parlant d'aigua per camps de golf i urbanitzacions. No entrem en el cabal ecològic dels rius, sinò d'aigua de boca. Sé que no és una postura gaire ben rebuda. I si, crec que ara la sequera és com el futbol o el mundial,parlem d'això i així no ens recordem d'altres temes.

Rita ha dit...

Tontoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahaha

Jo Mateixa ha dit...

Aquí plou ara mateix, però molt poquet :-(

kpi ha dit...

ei som sincera no he llegit el post, més tard.

te vull comentar i no es que vengui de Madrid i estigui empeltada de res de res, però quan obris el teu blog abans sortia una propaganda del xiquixiqui bé! te passe, però ara saps la que surt???? que fuerte que fuerte! - propaganda de l'himne del Rmadrid ,que passssaaaaa Clint fes-t'ho mirar que diuen al meu poble, fes-t'ho mirar..jajajajajajajajajjajaa

Núr ha dit...

la Sagrada Família caurà i es farà un forat enorme. Prò no cal que patim! Està tot previst perquè el forat s'ompli d'aigua i serveixi de reserva a la ciutat comtal, que al cap i a la fi, és la capital i concentra més de la meitat de la població de Catalunya! Tot i que caldria veure quants n'hi ha, de catalans, catalans! Perquè tan turista per les Rambles, tan vermells i tan suats, segur que als hotels es dutxen més d'un cop a dia!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Clint, toca el que hauria de començar a passar d'aquí 2000 anys i que nosaltres estem adelantant per puta negligència.

Clint ha dit...

Rita tu més! jajajajaja

Jo Mateixa plou poc però per lo poc que plou plou prou!

kpi visca la sin ceritat! ara que això del Madrit, jo no hi tinc res a veure! que jo sàpiga!

Núr és una gran solució això de la nova piscina municipal!

Charlie però d'aqui 2000 anys qui ho veurà! jajjajaa