dilluns, 27 d’octubre del 2008

pataleta?

Ahir, com molta gent em vaig indignar amb el tema dels extres del cotxe del Sr. president del parlament...el conseller d'interior s'enfada a la radio i demana explicació (algú li hauria de dir que són socis)...en basté en fa el seu davantal matiner...i a les nou del vespre, m'assabento que al final no s'havien gastat ni un duru! que tot estava en fase de pressupost i que la final res de res..o sigui que a mi em sona, que en el fons el que ha passat és que a algun conseller no li han deixat posar-se tele al cotxe i llavors ha dit...si jo no, ningú!

És que en el fons, son com nens!

11 comentaris:

Sergi ha dit...

En el fons i no tant en el fons, que ja sabem que són com la canalla, només se'ls ha de veure al parlament. Almenys aquí no munten aquells pollastres dels països orientals, que es llancen cadires pel cap...

Striper ha dit...

Ho nomes haura possat una tele en blanc i negre.

Rita ha dit...

Doncs a Rac1 ara diuen que es treu els extres del cotxe i ell mateix diu que es treu la tele, però que només volia una oficina mòbil...

Robertinhos ha dit...

home, que s'ha sabut per algun xivatasu està clar, però per a mi la imatge del President del Parlament de Catalunya (a qui correspon aportar seny i mantenir-se en una posició moderada i allunyada dels partidismes i interessos personals de la colla de galifardeus que són els del parlament) ha quedat danyada.

Sol volia una oficina mòbil...serà cabrón!

òscar ha dit...

excelent anàlisi, clint.
també he vist per la tele com, finalment, ha reculat dient que a política els gests ténen tanta importància com els fets.

Puji ha dit...

No sé si ha anat així o no, el que està clar és que són com nens.

Déjà vie ha dit...

veig q aki segueix la politica igual d be q sempre, si sembla q no hagi marxat!!

Jordi Casanovas ha dit...

fixeu-vos d'on va néixer tot plegat i en trobareu les raons... el Bono porta TV al cotxe?

Jo Mateixa ha dit...

...no els entendré mai als polítics, siguin del partit que siguin, ni que siguin afins a les meves ideies...el que està malament ho està aqui i a la Xina.

Buenu que....no parles del barça tu??, com es nota que van be eh :-P

Petons!!!!

Anònim ha dit...

Jo és que no tinc tele a l'oficina... i si, són com nens MALCRIATS!!!

Josep B. ha dit...

De fet ha estat pitjor, perquè el que volia posar al cotxe, un senyor que va i ve de Tarragona a Barcelona cada dia, eren eines de treball i que els famosos 9000 euros alguns se'ls gasten en la moqueta del despatx i ningú no diu res.

Poster haurem de començar a preguntar que fa servir cadascú i per a què.