dilluns, 19 d’abril del 2010

Mediocres

mediocre: adj, D'una qualitat mitjana, d'un escàs valor o mèrit.

Aquesta és la definició que dona el diccionari de l'enciclopèdia catalana. I aquesta és la meva definició per al derby de dissabte. No trauré cap mèrit a la feina de l'español, ells van aconseguir el que volien, que el Barça no guanyés. Perfecte. Però jo em pensava que la gràcia de l'esport era sortir a guanyar, i per molt que m'ho vulguin fer creure, sortir a destruir, a anul.lar el contrari i si sona la flauta ja farem algun gol, això no és sortir a guanyar.

Això sí, Pochetino com a mínim ha après alguna cosa, i és que el xandall millor que el deixi per als entrenaments...i la gorra, també!

Per nosaltres són dos punts, per ells salvar la temporada...ara toca l' Inter!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

La majoria d'equips no poden sortir a guanyar davant del Barça. Sortiran a defensar-se i a fer el que puguin, aprofitant les contres, o les poques opcions que tinguin. L'Espanyol només juga la lliga per fer la guitza al Barça, a dia d'avui ells són feliços. Patètic. Tant de bo baixin i desaparegui l'equip. Què hi fa un equip de Cornellà a primera?

Pochettino es va vestir perquè sabia que aquest dia sí que el veuria algú per la tele, no com normalment.

gatot ha dit...

enfebrat, vinc a tornar-te la visita, Clint!

i és que m'ha sorprès veure't comentant a casa, però després veient al reader que havies escrit... he dit, clar! aquest ha relacionat lo dels miserables amb el gat!
:DDDDDD

malgrat el que expressat alguna vegada sobre el futbol i el que en penso, fa dos anys que disfruto molt amb cada partit del barça; també amb el darrer. L'espanyol, si el pochetino a trobat la forma de motivar els seus jugadors tot copiant guardiola, ole i ole! què vols? s'ha d'aprendre dels mestres, no?

Si que em sap greu la trista figura que va donar l'espanyol davant el madrit el seu dia... però qui no l'hagi cagat mai que tiri la primera pedra, no?

ja seria hora que l'espanyol comencés a ser un equip de nivell... sinó, quina lliga jugarem quan siguem independents?

sorry per explaiar-me... la febre, ja saps...

petons i llepades

Joana ha dit...

Potser lla temporada que ve veuré l'Espanyol al camp del Girona...
Mai se sap.
Demà Champions..ja tens la Guinness a punt ?:)

BACCD ha dit...

Doncs sí, mediocre y sanseacabó.

Joana ha dit...

Estic amb en Xexu, l'espanyol només juga per tocar la pera al Barça i així ajudar al madrit.