dimecres, 13 de desembre del 2006

Prou campanyes amb els meus diners!

Ahir, com cada dimarts al vespre, seia al sofà veient House, i poc a poc, o millor dit anunci rera anunci m'anava escalfant (i no en aquest sentit!).

Primer l'últim anunci de la campanya de trànsit, és el deixar un missatge al contestador acomiadant-te de la dona i els fills per si no tornes perquè vas a un sopar! Ja esta bé de tractar la gent com capullos, perquè els que ho són no es curaran amb aquest anunci, i els que no ens en considerem, doncs, que voleu que us digui jo no m'acomiadaré mai per si de cas de ningú!

Llavors, plaf, l' anunci de la copa amèrica de vela, a València, quins collons! un petit curtmetratge amb la parafernalia que tenen montada allà baix, "construyendo un puerto en valencia, construyendo un puerto en espunya" ja els hi val. La d' infraestructures necessàries que tenim tots pendents i aquests apa a passar-te la mà per la cara.

I totes aquestes campanyes amb quin diner es paguen? perque clar també hauríem de dir quan costa tot això, però clar això ni de conya. Doncs jo ja no vull cap més campanya institucional amb diner públic! ja en tinc prou! a més com sempre li dic al meu fill, "nano no et creguis res que surt a la tele"

14 comentaris:

Puji ha dit...

Hi ha coses més greus, com que estiguem pagant, de retruc, per les irregularitats del Zapalana, la campanya insuportable de Marina d'Or.

Anonymous ha dit...

Sí, coses que només en poden gaudir quatre pijets aburgesats!

Txell (No sé que passa!, no puc escriure)

Anonymous ha dit...

Jo tampoc puc escriure, ni a tu, ni al Xarlie, ni al vei de dalt...
Gran sèrie HOUSE!!!!

Anonymous ha dit...

Perdó soc la JBAUER

Charlie Hi-Hat ha dit...

Ahir vaig intentar mirar House però vaig acabar tancant la tele, fart de tants talls publicitaris. Bé, i de fet no només és a Cuatro. És IMPOSSIBLE seguir i acabar una peli a Antena 3, per exemple. Poques pelis que fan, avui en dia, i no és possible veure-les, a no sigui que estiguis disposat a anar a dormir a les 2.
I ara tenen permís europeu per emetre més publicitat encara. pfffffffff! Acabaré llençant la tele per la terrassa! (què passa! Els Led Zeppelin ho feien a cada hotel i no passava res!!)

Charlie Hi-Hat ha dit...

(ai, que això no té res a veure amb el tema oi?)

Clint ha dit...

Ei Puji tota la raó, però eren els anuncis que vaig veure ahir, el de Marina d' Or, a més fa rujar per el mal gust que tenen en decoració!

Ei Txell, deu ser cosa del blocaire invisible. Per cert ahir vaig sentir al jordi miralles d' ICV que quan esta estressat surt a navegar, mmm aquest verds,...

Ei Jackie, molt gran, però ahir amb el nadó, quin mal rotllo!

Òsti charlie, si tirala tirala, que per cert els Zeppelin tampoc no sabien com acabar les cançons eh! llargues llargues! Perdó per el sacrilegi d'aquest comentari, però com que lliga amb la durada de les pelis d'A3!

Anonymous ha dit...

Jo el que faig és gravar les sèries i les pelis. Ahir tinc gravat House per poder veure-ho avui. Ara, si hi ha mal rotllo amb nedons ho passaré ràpid!!!!

Soc la jbauer.
Què passa avui!!!!!!!!

Charlie Hi-Hat ha dit...

sacrilegi imperdonableeeeeeeeee!!! :P

Clint ha dit...

Bauer, això s'avisa dona, ara t'haure d'explicar el final!!

Xarlie, tot bé no? jejeje que a mi m'agraden eh! però va haver una epoca que no em barrufaven les cançons llargues. Ara la bateria més profunda que he sentit era la que portava el Robert Plant quan va fer de teloner del Lenny Kravitz a Barcelona ja fa un temps, impressionant!

Anonymous ha dit...

Buaa jackie no vegis house, amb el tema bebito jo em vaig posar malalta i vaig haver de canviar de canal.


Soc la candela.

Anonymous ha dit...

jo crec que les campanyes en prevenció d´accidents , obesitat infantil o similars tenen algo de sentit ja que es l´unica forma que te el gobern de intentar demostrar a la població que esta fent alguna cosa , ara be lo de la copa america o similars no te cap sentit!!

MIKEL

Oriol ha dit...

Els anuncis de la prevenció d'accidents em foten de molta, molta, molta mala llet. El que realment fa aixecar el peu del pedal és el cartell vertical informant de RADAR.

Clint ha dit...

Candela, vols dir que no et vas posar malalta per anar massa destapada ;) jeje la veritat és que si que fa mal rotllo quan surten nadons oi? però no li xafem més a la bauer!

Mikel, potser si que és obligació dels governs fer campanyes, però dubto moltíssim que serveixin per massa, a banda de omplir les butxaques dels publicistes! Jo estic més amb l'Uri, els radars si que fan que la gent axequi el peu del gas, tot i que no crec que sigui l'única solució a donar. A mi em fot de mala llet que enmig d'un dinar amb la família et vulguin fer pensar que si corres ho pots perdre tot, però llavors tu vas controlant i ve un xòfer amb un setze eixos i et passa per damunt! però com diria aquell tot bé oi?