dilluns, 16 de juny del 2008

Finals de curs...

Si no tenia prou amb la festa de l'AMPA de fa dos diumenges. Ni amb el concert final de curs de l'escola de música d'aquest diumenge...encara em queda un dinar amb tots els pares, mares, nens, nenes, germans i germanes dels de la classe del gran...i llavors quan veus a l'organitzadora no pots evitar pensar "qui no té feina el gat pentina!"

Que llarg s'està fent el final de curs d'aquest any!

I que estúpides són les converses amb la gent amb la que no tens res més en comú que un fill que comparteix classe, així d'entrada...és que no sóc molt sociable jo!

16 comentaris:

Lula ha dit...

És que t'ho plantejes malament.
La meva Jr començarà segon al setembre (15 de setembre... t'hi has fixat??) i jo només he anat a un sopar amb mamis, en que erem 4 (ussigui 3 + jo)

A la primera vegada has de deixar clar que ets enrollat, simpàtic, però tb raret, inquietant, potser pastillo-dependent, i mooooolt busy.
I una mica autista.
I ja està.

Bàsicament si dius que bloggejes, ja val.

Besotes!!

simplemente eva ha dit...

Dons nosaltres tenim colònies de pares i fills i tot. Però,no em perdo ni una.
M´apunto a tot.
La meva filla també fa música,vaig tenir concert i aquest diumenge va ballar a l´Esbart Dansaire.
Si et consola no hem acabat.
Es el que tenen els nens,sempre tenen corda.

mossèn ha dit...

bé, si les mames estan bones ... almenys alegren la vista !!! ... salut

Jo Mateixa ha dit...

Que ranci que ets Clint....has de tenir més vida social amb els pares dels companys de cole dels nanos.....i si reulta que algun d'ells es pare milionari d'una nena tipus...no se, com es diu la jugadora de Tennis aquella que està tant bona???

Ai calla, que el teu fill passa de les dones per que son tontes i sel's hi mouen les tetes...era algu aixi no???

:-P

Petonets guapissim!!!!!

PD: Que collons has de ser poc sociable tu, jdoer, que tens un bloc tiuuuuuuu!!!!!!!!! :-)

kpitana ha dit...

Estic d'acord amb la LULA, nosaltres durant aquests tres anys d'infantil (l'any qui ve ja fa primària uauuauau) em passat per rarets i ens ha anat molt bé, això de no ser tradicionals a un poble ens ha funcionat jajajajja.
Dijous tenim el fi de curs i el famós sopar així que mirarem la revetlla i aplaudirem ben fort quan surti el nostre fill.
La nostra petita divendres passat va fer un ballet, si es pot dir així, al patí de l'escoleta d'infants preciosa ella amb la seva camiseta de la classe dels anneguets.
en el sopars de mamas - sa veritat, vaig riure molt i em va semblar una experiènica extra.terrestre que tornaria patir encantada.

Rita ha dit...

D'entrada suposo que deu costar haver-te de fer amic de la gent, perquè toca. Però potser també hi pots tenir sorpreses. Jo de tot arreu on passo, sempre n'he tret alguna amistat interessant.

El que diu la jo mateixa no és cap mala idea. I si trobes un papi d'una nena rica i us retira a tots? Explica-li bé al teu nen com ho ha de fer això de tractar les nenes, que tu segur que en saps, home! ;)
Petonets

Joana ha dit...

Jo divendres tinc el sopar de l'AMPA ;))))
En quant a "no sociable" crec que et refereixes a que tu no ets "raret" si no que hi ha pares "rarets" . A mi em costa congeniar "perquè sí".Dec ser ·rareta" ;)
Petons de mitja setmana!

Joana ha dit...

"si no " : sinó.
Fet!

Déjà vie ha dit...

i el mall? el tens atrofiat? ;)

zel ha dit...

Que en tens de raó, si et serveix de consol, jo com a mestra també n'estic fins al capdemunt, encara em queda els de tota la sagrada taula del claustre, és a dir, claustre i capellassa de dinar de profes...i com que no es tracta de ser més rara del que sóc...Ai, jo també em vaig enganxar a herois!!!!

Gatot ha dit...

ei.... a mi no m'emboliquis amb les teves neures anti-socials!!!!

que a mi no em pentina ni encletxina ni Déu!!!! :P

per cert... jo em perdo el concert d'aquest dissabte perquè curro... en fi...

i "que lo sepas": no és obligatori anar a aquests sopars a aguantar els/les alcoholics/ques de l'hora del cafè, eh? que si hi vas... és perquè vols! (o perquè la dona no et deixa dir que no! jajajajajja)

apa... a apetxugar amb la conseqüència dels actes libidinosos!!!

petons i llepades solidàries!

Robertinhos ha dit...

apa vaaaaaaaaaaaaaa! amb el que t'agraden les combinacions i imaginar-te a la germana d'aquella mare, que és model, jugant a pares i mares en alguna aula de l'escola...

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

uhhhhhh ke tema nenneeee, yo creo ke por suerte ( no' en el cole de mi enano no hacen nada..hay ampa pero la cosa es bastante floja..la fiesta de fin de curso fue el sabado a las 5 de la tarde, unos inflabeles para los niños, un poco de bebida y cosas para picar y todos los crios corriendo y los padres de pie tostandose al sol..mas nada.. yo ya ni los llevo, pasoooooooooooo porque no se porque lio, el cole en si ya no organiza nada..no hay ni bailes, ni cantos, ni recitados..eso eos nomás todos a correr¡¡¡ y de sopar nada de nada..yo ya llevo 3 años desde que vine de Uruguay..solo me llevo con 3 mamas , a las que solo saludo y digo "hola" mas nada..es todaaaa mi relación..es que desde que llegué, como era un grupo formado, me veían pasar y se acercaban uns a otras hablando bajo y me miraban jajaja yo raraaa pero ellassssss marujas¡¡¡¡¡¡¡¡¡ jajaja asi que asi solita ya me va bien¡¡¡

Puji ha dit...

Va! No et queixis, que segur que hi ha alguna mamá que t'inspira per anar a tot drap!

Striper ha dit...

Doncs jo aquest events sempre trobo algu amb conversa interesant soc molt sociable tot s'ga de dir.

Joana ha dit...

Doncs no hi vagis al sopar, digues que no tens ningú amb qui deixar la canalla. La meva germana i el meu cunyat no han anat mai ha cap esdeveniment d'aquests soparils del cole i el "nano" ha acabat el batxillerat fa uns dies, i si hi ha algú anti-social és el meu cunyat, si vols et poso en contacte i que t'expliqui com ho ha fet.
Vinga ànims, prent-ho com un mal de cap.