dilluns, 29 de setembre del 2008

Records i derby.

I encara recordo aquell vespre, quan era "jove" i sortia de nit. L'Orange, a Sant Antoni de Calonge, el millor local "indi" en el que he passat nits d'estiu...

Aquell dia, gots de tub volant, crits i soroll. I aquella mena de barreja de por i emoció que se sent en moments límit, encara que sigui esquivant no saps què i no saps com.

Varem sortir fora i a esperar. I va ser llavors, quan els que es barallaven i que mai varem arribar a saber exactament per què, començaven a sortir..i va aparèixer ell. Era més jove que jo, i sagnava, tenia un tall al front i estava fora de si, amb la roba trencada i molla.

I llavors es va acostar a un noi, que curiosament no semblava haver-se barallat i se li va encarar:

"la cara, por ti, me dejaria romper la cara!"

llavors vaig al.lucinar, no podia entendre com es podia arribar a ser tant cretí, tant ruc! però clar, suposo que per Nadal, aquest s'ajunta a taula amb els de les bengales del dissabte a Montjuïc i tots plegats li foten una pallissa al tió, que el pobre deu acabar cagant sang!

I el pitjor de tot, és que als culers, no ens deixen gaudir d'haver guanyat a l'últim segon amb un penalty que no era...una mena de justicia poètica per aquell partit on el Tamudo ens va amargar una lliga...tampoc fa tant, no em digueu rencorós!

Jo què voleu que us digui, estic content d'haver-los guanyat.

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo crec que el penal si que era, però si vols creure que no, i que això fa més mal als pericos, jo m'hi apunto. Ara que, per coses que no eren, el seu gol, que en Valdés encara es caga en la mare (i l'àvia) del Luís Garcia, que té cara de mala gent, però en realitat ho és.

Jordi Casanovas ha dit...

guanyar sempre és bo i si vols trobar-hi una justícia divina també... dels imbècils amb bengala que no van saber ni escriure el seu nom millor ni parlar-ne.

Rita ha dit...

"...una mena de justicia poètica per aquell partit on el Tamudo ens va amargar una lliga..."

Avui, si m'ho permets, em poso seriosa. Molts mals vénen de frases com aquestes, lògicament portats a extrems.

Parlo de futbol, però també de tot en general. No sempre s'ha d'oblidar, ja ho sé, però més del que es fa segurament que sí. Em sembla, no sé...
Petons, maco!

Striper ha dit...

El porteu a la memoria el partit de la lliga eh, una lliga no es guanya en un partit.

ddriver ha dit...

jo prefereixo gunayar aixi estafant al ultim minut,tot i que el penalty si era.
els hi fa mes mal

Mikel ha dit...

i a sobre va ser el tintin el que va dir abans del partit que volia guanyar ni que fos fent trampas i a l'ultim minut... doncs apa que els bombin.

Joana ha dit...

Si, sembla, que ara ens hem d'avergonyir d'haver guanyat. Com si fos el primer cop al món que es guanya un partit a l'últim moment! I en Dani, dient que havia sigut un robu.

Clint ha dit...

XeXu quin gran anàlisi el del Luís Garcia!

Jordi molta raó!

Rita no et posis seria dona...que surten arrugues!

Striper hi ha coses que es recorden...és inevitable!

ddriver de fet, crec que als jugadors tampoc els afecta tant...en fi!

Mikel amb el nom ja paga!

Joana res de vergonya! ja ho diuen ells sempre "el futbol és així" no? doncs apa!

Jo Mateixa ha dit...

Son pericus nen, que vols??

D'on no n'hi ha....

:-P

Anònim ha dit...

<9>i like your bolg,welcome to my website,please!樂遊多旅行社,精誠事務所,瑪爾濟斯培育,郭老師犬坊,配種,瑪爾濟斯,寵物買賣,柴犬,柴犬培育,柴犬飼養,柴犬寵物,柴犬買賣 哈士奇,鬥牛犬,拳師犬,瑪爾濟斯買賣,瑪爾濟斯幼犬,柴犬幼犬,柴犬買賣,寵物飼養,配種,會計事務所,精誠會計,高雄會計事務所,會計,事務所,台中會計事務所,台北會計事務所,新竹會計事務所,桃園會計事務所,苗栗會計事務所,雲林會計事務所,嘉義會計事務所,台南會計事務所,屏東會計事務所,台東會計事務所,花蓮會計事務所,蘇澳會計事務所,非洲機票,桃園旅行社,紐澳機票,歐洲機票,台商機票,旅行社,高雄旅行社,國際機票,國內機票,苗栗旅行社,雲林旅行社,嘉義旅行社,台南旅行社,屏東旅行社,蘇澳旅行社,花蓮旅行社,新竹旅行社,台中旅行社,台北旅行社,看護,短期看護,長期看護,看護中心,醫院看護,高雄看護,台中看護,台北看護,新竹看護,桃園看護,苗栗看護,台南看護,屏東看護,台東看護,花蓮看護,居家看護,心安看護,台中居家看護,台北居家看護,新竹居家看護,桃園居家看護,苗栗居家看護,雲林居家看護,嘉義居家看護,台南居家看護,屏東居家看護,台東居家看護,花蓮居家看護,蘇澳居家看護

Anònim ha dit...

<10>hi!nice to meet you,if you are free welcome to my blog!瑜珈教室,瑜珈老師,補習班,法拍,安信法拍,法拍資訊,法拍公告,法拍流程,高雄法拍,台中法拍,台北法拍,新竹法拍,桃園法拍,苗栗法拍,雲林法拍,嘉義法拍,台南法拍,屏東法拍,台東法拍,花蓮法拍,蘇澳法拍,法拍屋,法拍屋,安信法拍屋,法拍屋資訊,法拍屋,法拍屋,法拍屋法拍屋公告,法拍屋流程,高雄法拍屋,台北法拍屋,台中法拍屋,新竹法拍屋,法拍屋,桃園法拍屋,苗栗法拍屋,雲林法拍屋,嘉義法拍屋,屏東法拍屋,台東法拍屋,台南法拍屋,花蓮法拍屋,蘇澳法拍屋,高雄嘉俞瑜珈,嘉俞,高雄瑜珈,嘉俞補習班,瑜珈,嘉俞瑜珈,瑜珈教室瑜珈老師,瑜珈補習班,補習班,瑜珈教學,瑜珈課程,瑜珈墊,瑜珈環境,瑜珈服,簡善琳,高雄簡善琳瑜珈,高雄簡善琳,瑜珈,高雄瑜珈,簡善琳瑜珈,瑜珈補習班,瑜珈教學,瑜珈課程,瑜珈環境,瑜珈服,瑜珈墊