divendres, 24 de setembre del 2010

No me'n surto i és divendres

Fa dies que vull fer un post sobre la vaga, n'he començat uns quants i els acabo esborrant per que se m'allarguen massa o no expressen bé el què vull dir, o em surten ofensius o massa poc.


Volia preguntar als mestres i senyuretes quin és el motiu real d'eliminar colònies per que no es fa jornada reduïda al juny.


Volia posar un vídeo de música i no m'acabo de decidir quin escollir.

Em penso que ja va sent hora de descansar una mica d'aquesta setmana i preparar-me per començar la que bé amb les piles ben carregades. 

Per cert, jo no canviaria la data del Barça-Madrid, tenint en compte que al novembre ningú no anirà a la platja, em sembla una gran excusa a usar quan calgui dir el perquè de l'alt nivell d' abstenció.

8 comentaris:

El porquet ha dit...

Els mestres (i les mestresses, diria la senyoreta Bibiana Aído, ella sempre d'aportacions tan notòries i decisives) formen part d'un col·lectiu molt gelós en la preservació dels seus "furs i privilegis"... potser som els altres que no sabem defensar la nostra parcel·leta... no ho sé...

Si em permets una recomanació... jo avui m'he llevat, per a celebrar el dia de la Mercè, amb la cançó "Mercè" (que original) d'Strombers... això sí, allunyeu-vos modernets gafapastes i eclèctics de Radio 3... que ens posarem a brincar com esperitats!

I estic totalment d'acord amb tu, el 28-N, el clàssic al Camp Nou, així no em doldrà tant veure com, un cop més, un país dóna l'esquena als seus polítics (que ja m'està bé) i a la seva reivindicació nacional (que ja em molesta més)... però en fi, cada país té els governants que es mereix, diuen.

Rita ha dit...

Amb això de la vaga un cop més coincideixo amb tu. Cada dia en faig un post, mentalment, però després em penso que em passo o no arribo i em retinc. Potser encara em sortirà, ja veurem...

Bon capde, guapíssim!
Petons!

Anònim ha dit...

El tema de la vaga és molt preocupant. A tothom que he preguntat, diu que ni hi anirà. Es preveu un fracàs i, si això passa, d'aquí poc treuran una nova llei que ens donarà encara més pel sac.

Anna Tarambana ha dit...

Jo, crec que es barregen coses: una cosa és la vaga general i l'altre el tema dels mestres.

Tema no colònies i no sortides... Buff... és un tema delicat!!! Jo crec, com a mestra, que no hem de fer pagar als nens i nenes els errors del govern. Però, però!!! Hi ha una part del col·lectiu de mestres que n'està bastant cansat de tot el què passa en el món de l'educació.
Jo crec que és un tema molt delicat, perquè en surt perjudicat els alumnes... i m'allargaria molt, s'hi barregerien moltes coses: setmana de febrer, 25 nens a 30º mínim a ple juny, menys sou i més hores, manca de personal, propaganda barata d'ordinadors a les aules i horts escolars, conciliació vida familiar i laboral...

La solució no crec que sigui eliminar colònies i sortides, de fet a la meva escola hem arribat a un terme mig bastant bo: fem colònies, però les sortides només les fem en horari estrictament laboral, res de regalar els nostres migdies per amor a l'art...

És delicat, complicat i el pitjor, com a mestra: descoratjador. Però no estem en bons moments.

Sergi ha dit...

Per no sortir-te'n has fet un post reeixit amb temes interessants.

Contesto un que encara no han dit, ja està bé que el Barça - Madrid sigui el mateix cap de setmana que les eleccions, que la gent no anirà enlloc i no hi haurà excusa. Bé, jo sí que aniré a algun lloc, així que hauré de votar per correu abans.

BACCD ha dit...

Doncs take a break and have a Kit-Kat! Que senta molt bé.

Candela ha dit...

Quants temes importants! però sí...bufff...millor a descansar i agafar energies per la setmana que ve...sobretot si no fas vaga.

Puji ha dit...

A mi em passa el mateix. El post de la vaga no sé com enfocar-lo. Em sembla que em faltarà mall.